Találkozz Szuper Leventével, a magyar jégkorong legendájával és a Vasas jégkorong csapatával testközelből!

2018.11.21.


Szereted a hokit? Szeretnél találkozni a magyar jégkorong legendájával? Itt a lehetőség továbbá, hogy játssz egyet a Vasas jégkorong szakosztály U20-as csapatával!

 

Játssz velünk a Facebookon és ha Neked kedvez a szerencse, Te is részese lehetsz annak a nagyszerű programnak, amire november 30-án délután kerül sor a Vasas Jégcentrumban. Az E.ON Energiakereskedelmi Kft. által támogatott Schiller-Vasas HC jégkorong csapata 18.40-es kezdési időponttal bajnoki mérkőzést játszik az UTE jégkorong csapatával.

 

A mérkőzés 2. szünetében kapnak lehetőséget a nyereményjátékunk nyertesei, hogy kipróbálják magukat a Vasas U20-as jégkorong csapatának néhány játékosával és a neves extrém sporoló Youtuberrel, Zozo Kempffel a jégen a Vasas és az UTE szurkoló közönsége előtt.

 

Az eseményt nem csak a közönség láthatja, hanem bárki, aki követi az E.ON Facebook oldalát, ott ugyanis élőben fogjuk közvetíteni az eseményt. A nyerteseinket a barátságos mérkőzést követően a Vasas Jégcentrum VIP páholyában látjuk vendégül, ahonnan a mérkőzés hátralevő részét végig nézhetik Szuper Leventével és Zozo Kempffel közösen.

 

Itt a lehetőség, próbáld ki magad most Te is! Másold be a Facebook posztunk alatt kommentben az ott megadott emojikat pénteken reggel 9-ig, és már részt is vehetsz a sorsoláson!