Innováció, fenntarthatóság és párbeszéd – Indirekt Beszállítói Partnernap az E.ON-nál

2018.11.30.


 Idén immár tizedik alkalommal díjaztuk beszállítói partnereinket, azonban az idei évtől új köntösben folytattuk ezt a hagyományt. Áprilisban a hálózattal szorosan összefüggő úgynevezett direkt beszállítói kör számára szerveztünk partnernapot, november 15-én pedig indirekt beszállítókkal találkoztunk.

 

Az eseményen részt vettek a legfontosabb igénylő szakterületek vezetői, és előadások, valamint kerekasztal beszélgetések során folytattunk nyílt és konstruktív párbeszédet a megjelentekkel az innováció, a fenntartható fejlődés és az „E.ON mint megrendelő partner” kérdésekben.
 

„Az E.ON ugyan elsődlegesen energiaszolgáltató, de a beszállító partnerek által biztosított háttérország nélkül nem működne az áram és gázszolgáltatás, az általuk nyújtott szolgáltatások kulcsfontosságúak. Hiszen számlanyomtatás nélkül nem lenne bevételünk, munkavédelmi eszközök nélkül nem tudnánk ellátni a feladatainkat, autók nélkül nem érnénk el az ügyfeleinkhez, legyen szó a magasban való munkavégzésről, vagy akár nehéz terepekről, valamint IT rendszerek nélkül nem tudnánk működni a 21. században” – hangsúlyozta megnyitó beszédében Karácsonyi Edina, az E.ON Hungária vállalatcsoport beszerzési vezetője.
 

A megnyitót követően az innovációs és marketingkommunikációs szakterület vezetői által tartott előadások keretén belül képet kaphattak a résztvevők, hogy mit jelent számunkra a fenntartható fejlődés, milyen innovatív projekteken dolgozunk, mire vagyunk büszkék, mik a főbb céljaink. Ezt követően kisebb csoportokban folytattuk a megbeszélést a témákról beszállító partnereinkkel. Továbbá újító kezdeményezésként megkérdeztük őket arról is, hogyan látnak minket mint megrendelőt, mik a tapasztalataik, hol látnak fejlődési potenciált a beszerzési, megrendelési, teljesítésigazolási és számlafizetési folyamatainkban.
 

A nap zárásaként díjaztuk azon beszállítóinkat, akik az elmúlt évben kiemelkedő teljesítményükkel, magas színvonalon nyújtott szolgáltatásukkal hozzájárultak az E.ON magyarországi sikeres működéséhez.
 

A következő partnereink részesültek elismerésben:

  • K&S Service Kft.

  • Safedrive Kft.

  • Bo Event Kft.

  • Business Lease Kft.

  • Multi Alarm Zrt.

  • Ferrosped Kft.

  • SH Média Kft.

  • Pirehab  Nonprofit Kft.

  • Attrecto Zrt.