Megszavaztátok: Füli lesz az E.ON húsvéti nyuszija

2019.04.16.

 

Véget ért a szavazás, amelyben benneteket kértünk, hogy segítsetek eldönteni, hogy Füli vagy Rózsi legyen-e az E.ON húsvéti nyuszija. A szavazatok 53 százalékával Füli nyerte a szavazást. Gratulálunk, Füli rövidesen ki is kerül az E.ON Facebook oldalának húsvéti borítóképére.


Nagyon köszönjük az aktív részvételt, a szavazásra hívó posztunkat több mint 82 ezren láttátok, és több mint 2.100 szavazatot adtatok le a 3 napig tartó szavazás során.
 

A szavazás során többször is fordult az állás, de a végén a szavazatok 53 százalékával, kereken ezer szavazattal Füli nyerte a versenyt, de Rózsit is nagyon sokan szerettétek, rá is majdnem ugyanannyian, mindössze 40-nel kevesebben szavaztatok.


Ennek alapján eldőlt, hogy Füli lesz az E.ON idei húsvéti nyuszija. Füli nevét természetesen hatalmas lógó füleiről kapta. Imádja az embereket, a lakásban mindig ott van, ahol a gazdája, akitől azt is megtudtuk, hogy Füli rajong a karácsonyfaégő-füzérekért. Akkor is, ha most történetesen nem karácsony, hanem húsvét közeleg, hiszen Fülit is húsvéti nyuszinak választottátok a szavazás során.
 

Akár karácsony, akár húsvét, akár csak egy normál hátköznap este van, ez Fülinek mindegy, ő akkor is örömmel ugrik gazdija ölébe a kanapén, hogy megkapja a napi szeretet adagját és cserébe kutyusokat is megszégyenítő módon nyuszi-puszikkal viszonozza a simogatást.


Az E.ON-nál Magyarországon több mint ötezer munkatársunk dolgozik, akciónk során őket kértük meg az elmúlt hetekben, hogy akinek van otthon nyuszija, küldje be nekünk a nyuszi képét, és amit tudni érdemes róla, ha szeretné nevezni kedvenc háziállatát az „E.ON húsvéti nyuszija” címre. A beküldött nyuszik „házon belül” előválogatáson estek át, a két legnépszerűbb nyuszi pedig Füli és Rózsi lettek. Közülük választottátok ki a Facebook oldalunkon szavazással Fülit, hogy ő legyen az E.ON húsvéri nyuszija.
 

Füli rövidesen felkerül a húsvéti Facebook borító képünkre, ezzel is felhívva a figyelmet arra, hogy a nyuszik tartása felelősséggel jár, és szülőként csak akkor vásároljatok nyuszit ajándékba húsvétkor,  ha a gondozását később is vállaljátok.


Köszönjük az aktív részvételt, és kellemes húsvéti készülődést kívánunk!