Fordíts több energiát a szeretteidre és tölts még több időt velük!

Hatalmas siker Berlinben: magyar művész nyerte a Berlini Fényfesztivál fődíját
 
 
 

2019. november 30.
 

Játssz velünk és nyerj minden nap közös élményeket! Az adventi időszakban Facebook oldalunkon olyan ajándékokat sorsolunk ki, amelyek segítségével még több időt tölthetsz el, és még több energiát fordíthatsz a szeretteidre. Készülj velünk az ünnepekre!


Az advent hagyományosan az év végi ünnepekre való felkészülés időszaka, amikor az ajándékok vásárlásának lázában gyakran elfeledkezünk arról, hogy mi is a közelgő ünnepek valódi értéke, hogy az év fáradalmait kipihenve végre több időt töltünk és több energiát fordítsunk a szeretteinkre, családunkra, rokonainkra, barátainkra. Ebben szeretnénk most segíteni nektek a december 1-jén induló és az ünnepekig tartó adventi kalendáriumunkkal.

 

Élményajándékcsomag, családi állatpark belépő és bérlet, moziban, színházban, koncerten felhasználható ajándékkártyák, gourmet ételkóstoló utalványok, családi lasertag kártyák – íme néhány ajándék a teljesség igénye nélkül azon nyeremények közül, amelyeket megnyerhetsz a napi nyereményjátékban. A közös bennük az, hogy – az adott ajándéktól függően – ketten, hárman négyen, vagy adott esetben még többen is remek élményeket szerezhettek együtt.

 

Mi a közös idő eltöltésében szeretnénk segíteni nektek, ezért figyeld az E.ON Facebook oldalát, ahol december 1-től kezdődően minden reggel egy-egy újabb nyereményjátékkal, az ünnepekre való felkészülést segítő tippekkel és tanácsokkal jelentkezünk, hogy a segítségünkkel még több energiát fordíthass a szeretteidre.

 

Kellemes ünnepi készülődést! Tarts velünk!