Szavazz és segíts a magyar versenyzőnek megnyerni a berlini „Festival of Lights” fényfesztivál fődíját!

2018.10.08.


 
Az elmúlt hétvégén kezdődött és 10 napig tart a világ talán leglátványosabb és legnépszerűbb fényfesztiválja, a berlini Festival of Lights. Most a Te szavazatodon is múlik, hogy melyik ország versenyzője nyeri a fesztivál fődíját, az E.ON „Let’s Create a Better Tomorrow! Díját. Görgess lejjebb, és szavazz Te is! Minden szavazat számít!

Az idén az Eurovíziós Dalfesztiválhoz hasonlóan a Festival of Lights is szavazással választotta ki az egyes országokat képviselő művészeket. Magyarországot az augusztus 23. és szeptember 7. között tartott nemzetközi szavazás végeredményeként a Kiégő Izzók (Glowing Bulbs) képviseli a ma kezdődő 10 napos fesztiválon.  


10 napon keresztül ő alkotásukat is kivetítik a berlini tévétoronyra, és ezzel az alkotással ők képviselik Magyarországot az online szavazás ma kezdődő és 10 napig tartó második fordulójában, amikor a nemzetközi közönség az országokat képviselő művészek közül választja ki a fesztivál fődíjának, az E.ON „Let’s Create a Better Tomorrow" Díjának nyertesét.


A nemzetközileg is elismert művészeti esemény ismét több milliós, a világ minden részéről származó közönséget fog elkápráztatni. A fényművészek multidimenzionális videotechnológiával alakítják át a berlini látványosságokat eleven művészi alkotásokká.

Döntsd el, ki nyerje a berlini „Festival of Lights” fődíját, segíts Te is a Kiégő Izzóknak megnyerni nemzetközi szavazást!

Szavazni mától október 14-ig lehet. Minden szavazat számít! Görgess az alábbi oldalon a lap aljára, és válaszd ki felülről a második jelöltet (Glowing Bulbs – Kiégő Izzők), írd be az alatta megjelenő négy betűs biztonsági kódot (mindegyik kis betű), és már meg is tetted, amit tehettél.

Kattints ide és szavazz!


Ezen kívül a német testvérvállalatunk a fesztivál látogatói számára is szervez egy fotópályázatot: aki október 5. és október 14. között Berlinben járt és fotót készít a fesztivál során, és feltölti azt az Instagramra a #lightsbyEON hashtaggel, számos különböző vonzó díjat nyerhet, például a ma elérhető legújabb okostelefonokat.