Segíts eldönteni, hogy melyik E.ON-os kiskedvenc kerüljön a Facebook oldalunk borítóképére!

E.ON Velünk állatira kényelmes
 
 
 
 
 
 

2019. november 14.

 
 
 

Biztosan láttad az őszi „Állatira kényelmes” c. reklámfilmünket amelyben a porszívón utazott a cica és egy kutya hűsölt a klíma alatt.  Minden felelős gazdi számára fontos, hogy kisállatának hétköznapjai biztonságosak és kényelmesek legyenek. Mi most a Facebook és Instagram követőink mellett munkatársainkat is megkértük, hogy küldjék be a házi kiskedvenceikről a legjobb képeket, amin élvezik az energia kínálta előnyöket.

Infralámpa fényében sütkérező teknősök, a radiátoron doromboló cicus, a kerámialámpa alatt összegömbölyödve szundikáló törpesün, vagy éppen egy fűtött kutyaházban lustálkodó eb - az állati színészek után most a munkatársainktől kértük, hogy küldjék be nekünk a legkedvesebb otthoni kisállatos fotóikat és videóikat. 

Az általunk kiválasztott három szerencsés E.ON.os házikedvenc fotójára vagy videójára most az E.ON Facebook oldalán szavazhattok emotikonok segítségével. Amelyik emotikonnal jelölt E.ON-os kiskedvenc a legtöbb szavazatot kapja, felkerül a Facebook oldalunk borító képére. 
 

És hogy mit lehet tudni az E.ON-os házi kiskedvencekről?
Winnie, E.ON kiskedvenc Winnie, E.ON kiskedvenc

Winnie a pécsi üzemirányítási központunk egyik csoportvezetőjének tengerimalaca. Igazából  – nevével ellentétben - semmi köze a disznókhoz, testfelépítése sokkal inkább egy kis testű nyusziéhoz hasonló, ha nagyon akart volna, idén tavasszal talán az EON húsvéti nyuszijának címére is pályázhatott volna. Ha mindent tud, amit egy valamirevaló tengerimalacnak meg kell tanulnia, akkor 11-féle hangot tud kibocsátani.

Ezekkel különböző érzéseinek (éhség, fájdalom, félelem, elégedettség, izgalom) tud hangot adni, nem is akárhogyan, ha a gazdájával kommunikál. A tengerimalac legjellemzőbb hangja, az éles visítás vagy füttyentés ugyanis csak az emberrel való kommunikációban használatos, mint figyelemfelkeltés, és jelentése általában „élelmet akarok!”. Különlegessége a túlzott kíváncsisága, a képen épp a vésztöltőt hozza, ha éppen plusz energiára van szükség. És hogy miként maxolja ki az energiát? A folyamatos rágcsálásával és tengernyi – de legalábbis tengerimalacnyi – szeretetével.

Lujza a győri környezetvédelmi munkatársunk kiskutyája, aki 3 éves tacskó keverék kislány. Nagyon szeret labdázni, futni, ugatni, a lakásban mindent „leltározni”, a kertben a macskával birkózni. Ősztől tavaszig kedvenc helyei a radiátorok, vagy a kandalló közelében vannak. A májkrém a kedvence, egyszer egy egész májkrémes szendvicset eltulajdonított az asztalról. Nem „egyke”, mert a családban rajta kívül nagytestű kutya is van, de – ahogyan az általában lenni szokott, hölgyként természetesen Lujza az úr a háznál. A fotón épp a radiátor közelében „napozik”.

Lujza, E.ON kiskedvenc Lujza, E.ON kiskedvenc

Cinci az egyik információbiztonsági munkatársunk cicája, aki gazdája szerény szavai szerint egy „egyszerű házimacska”, bár ebben mi kételkedünk, mert E.ON-os munkatársként (erről a kis medálja tanúskodik) nagyon is különleges. És hogy miként maxolja ki az energiát? Macska, tehát imádja az energiát hosszú alvási időszakokkal magába gyűjteni. Egyébként napelemes kiskazánként funkcionál otthon, most ,hogy rossz a fűtés a hálószobában, ágymelegítőként és kispárnaként is szolgálja úrnőjét (vagy szolgálóját – ez nézőpont kérdése). Amikor pedig épp nem alszik vagy eszik, akkor lelkesen randalírozik a lakásban, illetve vadászik a lakásban található emberi emlősökre, az ablakban pedig a madarakra.

Tiéd a választás!

Segíts eldönteni, hogy Winnie, Lujza vagy Cinci legyen-e az E.ON munkatársak nyertes #állatirakényelmes’ kiskedvence! Szavazni az E.ON Facebook oldalán ide kattintva tudsz. Amelyik emotikonnal jelölt E.ON-os kiskedvenc a legtöbb szavazatot kapja, felkerül a Facebook oldalunk borító képére.


A segítségedet előre is köszönjük!