Segíts eldönteni, hogy melyik nyuszi legyen az E.ON idei húsvéti nyuszija!

2019.04.11.

 

Felelős vállalatként nagy hangsúlyt fektetünk a környezetünkben élő állatokra, a róluk való felelős gondoskodásra. Figyelmünk fókuszába pedig ilyenkor húsvét előtt mi más kerülhetne, mint az ünnep egyik szimbolikus állata, a nyúl.

 

Húsvét tájékán sok gyerek könyörög szüleinek húsvéti nyusziért. A megvásárolt állatkák azonban sokszor végzik az ünnepek után az utcán, ahol nagyon gyakran sanyarú körülmények között el is pusztulnak. Akciónkkal erre is fel szeretnénk hívni a figyelmet a felelős állattartás jegyében.

 

Az E.ON-nál Magyarországon több mint ötezer munkatársunk dolgozik, őket kértük meg az elmúlt hetekben, hogy akinek van otthon nyuszija, küldje be nekünk a nyuszi képét, és amit tudni érdemes róla, ha szeretné nevezni kedvenc háziállatát az „E.ON húsvéti nyuszija” címre. A beküldött nyuszik „házon belül” előválogatáson estek át, a két legnépszerűbb nyuszi pedig Füli és Rózsi lettek.

 

Segítsetek most eldönteni, hogy melyikük legyen az E.ON idei húsvéti nyuszija! Facebook oldalunkon szavazással dönthetitek el, hogy Füli vagy Rózsi legyen a nyertes.

 

Az általatok választott nyuszi kerül fel a húsvéti Facebook borító képünkre, ezzel is felhívva a figyelmet arra, hogy a nyuszik tartása felelősséggel jár, és ha a gyerekek húsvéti nyusziért könyörögnek, akkor a szülők csak akkor vásároljanak azt, ha később is vállalják a gondozását.

 

És hogy mit lehet tudni a nyuszikról?

 

 

 

Rózsi

Rózsi teljes neve tulajdonképpen Babarózsa. Ez is jelzi, hogy mennyire szereti E.ON-os gazdája ezt a kosorrú lógófülű törpenyuszit.

Kasmír szőrű kedves lény, ezért nem csak a lelke, hanem a bundája is mindennapi ápolást igényel. 

Ha pályát kellene választania, egész biztos a telekommunikációs területen keresne munkát, mivel láthatatlan, de nagyon ellenállhatatlan kötelék fűzi a telefontöltőkhöz.

De nem kell pályát választania, hiszen neki az az óriási szerencséje, hogy ha önmagát adja, azaz csak legalább annyira cuki a valóságban is, mint ezen a fotón, akkor már megdolgozott a napi betevő falataiért.

 

 

 

Füli

Füli nevét – ki gondolta volna – hatalmas lógó füleiről kapta. Igazi kis négylábú szőrös testőr, ahol a gazdája van, ott van ő is. Mármint a lakáson belül, E.ON-os belépőkártyája ugyanis még nincs, bár ha ő lesz az E.ON húsvéti nyuszija, akkor ez a minimum, ami jár majd neki. 

Füli – Rózsival ellentétben nem a telefontöltőkért rajong, hanem a karácsonyfaégő-füzérek a kedvencei.

Kötelező esti program, hogy a kanapén fekve bekucorog gazdija ölébe és simogatni kell legalább egy órán keresztül, ha esetleg ez valami oknál fogva elmaradna, akkor addig bökdös a nózijával, amíg meg nem kapja a napi szeretet adagot. Cserébe persze kutyákat megszégyenítő módon tudja gazdiját elhalmozni nyuszi-puszikkal.

 

Tiéd a választás!

 

Segíts eldönteni, hogy Rózsi vagy Füli legyen az E.ON húsvéti nyuszija!

Szavazni az E.ON Facebook oldalán ide kattintva tudsz.

A segítségedet előre is köszönjük!