Nyuszmegállókkal kívánunk kellemes húsvéti ünnepeket!

2021.03.30.

Az E.ON Hungária a húsvéti ünnepre meglepetéssel készül: az ország négy városában feldíszített, húsvéti buszmegállókkal lepjük meg az utasokat. A magyar húsvéti hagyományokat felidéző megállók legnagyobb érdekessége, hogy egy AR applikáció segítségével 3D virtuális tojást lehet festeni, amit akár meg is oszthatunk szeretteinkkel vagy a közösségi médiában.  Lehetőség lesz arra is, hogy bárki fotózkodjon az ünnepi díszítéssel, hiszen erre külön „fotósarok” van kialakítva a megállókban, sőt a Széll Kálmán téri buszmegállóban a húsvéti tradíciókat is felelevenítő, frissítő parfümös locsolás is várja a hölgyeket.

A Húsvét ezen túl egy olyan időszak, ami jobban összehozza az embereket, családokat. Ebben a nehéz egészségügyi helyzetben ha élőben nem is tudunk találkozni, de a virtuális tojások szeretteinknek való eljuttatásán keresztül segítünk kapcsolatban maradni és mosolyt csalni egymás arcára.

Ezzel az ünnepi aktivitással kívánunk minden kedves Ügyfelünknek kellemes húsvéti ünnepeket!

Az ünnepi hangulatú megállókat április 15-ig fedezheti fel bárki az alábbi címeken: Budapesten a Széll Kálmán téren és a Blaha Lujza téren, Székesfehérváron a Piac tér 3-nál, Győrben a Szent István út 45. szám alatt, a Hajós Játszótérrel szemben, és Pécsen a Bajcsy- Zsilinszky Endre utcában a Vásárcsarnokkal szemben.