Itt a nyár, bulizz velünk fenntarthatóan!

2019.07.24.

 

Itt a nyár, az egyik fesztivál követi a másikat. Érezd jól magad, de közben gondolj bele abba is, hogy milyen terhet jelentenek ezek a hatalmas bulik a környezetre. Éppen ezért idén a fenntartható környezettudatos fesztiválozásra hívjuk fel a figyelmet, mint a 2019. évi Balaton Sound és a Sziget Fesztivál támogatója. Bulizz velünk fenntarthatóan a nyár hátralevő részében is!

 

Nyerj Sziget napijegyeket és bulizz velünk fenntarthatóan!

 

Figyeld a következő két hétben a Facebook oldalunkat és az Instagram oldalunkat , ahol nyereményjátékokkal napi páros belépőket nyerhetsz a Sziget egyik legkeresettebb napjára, augusztus 7-re, amikor Ed Sheeran is fellép.

 

Ha Te is nyitott vagy arra, hogy a szórakozás, a zenei és közösségi programok, a bulizás mellett is odafigyelj a környezetre, és tegyél Te is az élhető, zöld holnapért, akkor várunk Téged is: csatlakozz hozzánk, tarts velünk a Szigeten is.

 

E.ON Go.ON néven fejlesztettünk az idei nyári fesztiválokra egy olyan alkalmazást, melyet ha letöltesz a telefonodra, fenntartható, zöld fesztiválozási tippeket gyűjthetsz össze és válthatsz be nyereményekre.. Így volt ez a Balaton Sound esetén és így lesz ez a Sziget fesztiválon is. 

 

Mitől lesz fenntartható a fesztiválozás? 
 

Nyilván te sem szeretsz úgy fesztiválozni, ha térdig gázolsz az eldobott műanyag pohár, szívószál és flokon hegyekben. Szerencsére egyre több az olyan nyári fesztivál, ahol az italokat visszaváltható poharakban szolgálják fel, és nem eldobható műanyagpoharakban. A Balaton Soundon is így volt és a Szigeten az idén is újra re-poharakból fogyaszthatod az italokat, amelyeket minden alkalommal becserélnek egy tisztára, így nem lesz belőlük egyszer használatos eldobható szemét. 
 

Sokan kempingezést választják a fesztiválozás alatt a bulizás fáradalmainak kipihenésére. A Szigeten az idén újra lesz ECO Camping, amelyben az E.ON által telepített napelemes rendszer  biztosítja majd az energiát. Emellett a biológiailag lebomló tisztítószerek használata, szelektív hulladékgyűjtés, víztakarékos wc, és a fenntartható catering teszik majd az ECO Campinget akörnyezettudatos fesztiválozás kiemelt helyszínévé.
 

Van még természetesen ezeken kívül további jó néhány fenntartható fesztiválozási tippünk, ezeket azonban nem áruljuk el most, hiszen az E.ON Go.ON appban pont ezeket keresheted meg és hívhatod elő a fesztivál területén elrejtett QR kódokat a telefonoddal beszkennelve.
 

Aki minden tippet begyűjti, Strand fesztivál belépőt és izgalmas fesztiválkiegészítőket nyerhet, amelyeket a standunknál vehet át. Az E.ON Oázisban tovább, zöld környezetben, igazi feltöltődést kínálva, napenergiával üzemeltetett telefontöltőkkel várunk benneteket.

 

Bulizz fenntarthatóan addig is, a Szigeten pedig várunk szeretettel. Velünk tartasz?