Akik 2020-ban támogatást nyertek az E.ON-tól: Bagázs Közhasznú Egyesület - Patrónus gyerekmentor program

2021.02.04.

Patrónus HázSorozatunk célja, hogy láthassátok: milyen célkitűzésekkel és milyen programokkal van esélye egy szervezetnek arra, hogy az E.ON Adományozási Bizottsága pozitívan bírálja el a támogatási pályázatát. Mai cikkünkben az tavalyi év utolsó pályázati ciklusában támogatásra ítélt nonprofit szervezetek közül a Bagázs Közhasznú Egyesület Patrónus gyerekmentor program pályázatát mutatjuk be.

 

2020-ban hat pályázati időszakra nyújthatták be támogatási pályázatukat a pályázó civil szervezetek, és az idei évben is várhatóan 6 alkalommal fogunk dönteni a hozzánk beérkező támogatási pályázatokról.

 

Az idei év utolsó pályázati ciklusában támogatást nyert nonprofit szervezetek egyike a Bagázs Közhasznú Egyesület, amely a programjaival a bagi romatelepen élők fiatalok jól ismert problémáira kínál komplex megoldást, fejlesztést, a szükségleteknek megfelelően közösségi, csoportos vagy egyéni támogatást, mentorálást.

 

Ha te is pályázni szeretnél

 

A Bagázs Közhasznú Egyesület Patrónus gyerekmentor programja pályázatát az E.ON Adományozási Bizottsága 450.000 Ft-tal támogatta. Ha a ti szervezeteteknek is van olyan kezdeményezése, ami ehhez hasonló célokat tűzött ki, akkor pályázzatok ti is: a legközelebbi pályázati határidő 2021 február 19.

 

A pályázati feltételek, a pályázati kérdőív, és az egyéb tudnivalók a támogatási pályázatottak kapcsolatban itt találhatók