Akik 2020-ban támogatást nyertek az E.ON-tól: BME Management Szakkollégium - Szakkollégiumok Nyári Találkozója a fenntarthatóságért

2020.07.27.

Sorozatunkban azokat a szervezeteket mutatjuk be, akik 2020-ban már nyertek tőlünk támogatást, hogy láthassátok: milyen célkitűzésekkel és milyen programokkal van esélye egy szervezetnek arra, hogy az E.ON Adományozási Bizottsága pozitívan bírálja el a támogatási pályázatát. Ma a BME Management Szakkollégium pályázatát ismerhetitek meg, amelyben a Szakkollégiumok Nyári Találkozója a fenntarthatóságért megrendezésének támogatására nyújtottak be pályázatot.

2020-ban hat pályázati időszakra nyújthatják be támogatási pályázatukat a pályázó civil szervezetek. A legutóbbi, összevont második és harmadik pályázati ciklusban 5 szervezet nyert támogatást. Ezek közül az egyik szervezet a BME Management Szakkollégium.

A pályázó nagyon régóta működő szervezet. Lehetővé teszi tagjai és a térség mérnök és közgazdász hallgatói számára a menedzsment- és vezetői ismeretek átlagon felüli elsajátítását és ezeknek gyakorlatban, projektjeikben való alkalmazásával a tapasztalatszerzést.

A pályázott rendezvény a Nyári Szakkollégiumi Találkozó (NYATA) a Szakkollégiumi Mozgalom legfontosabb, immáron több évtizedes hagyománnyal rendelkező, évenkénti találkozója, ahol a kárpát-medencei szakkollégiumok hallgatói vesznek részt. A rendszeresen megrendezésre kerülő táborban a szakkollégisták aktuális társadalmi problémákat vitatnak meg, valamint szélesítik látókörüket közösségi és szakmai programok során. A 4 napos nyár végi tábor célja, hogy a ma még tanuló, de a jövőben már a gazdasági és társadalmi életet formáló egyetemi hallgatók képesek legyenek helyesen felmérni a klímahelyzet súlyosságát és érdeklődést mutassanak az esetleges megoldási módszerekkel kapcsolatban.

Ha te is pályázni szeretnél

A BME Management Szakkollégium pályázatát az E.ON Adományozási Bizottsága 200.000 Ft-tal támogatta. Ha a ti szervezeteteknek is van olyan kezdeményezése, ami ehhez hasonló célokat tűzött ki, akkor pályázzatok ti is: a legközelebbi pályázati határidő 2020 szeptember 4.

A pályázati feltételek, a pályázati kérdőív, és az egyéb tudnivalók a támogatási pályázatottak kapcsolatban itt találhatók.