Ezeket a beállításokat végezd el a Facebookon...

2018.02.05.

...ha nem szeretnél lemaradni a híreinkről, videóinkról, nyereményjátékainkról

Biztosan te is olvasad a Facebook bejelentését, hogy átalakítják a legnépszerűbb közösségi médiafelület hírfolyamát, mégpedig úgy, hogy a jövőben kevesebb hírt fognak mutatni márkaoldalaktól és több posztot az ismerősöktől. Ez többet között megnehezíti a hozzáférést az E.ON posztjaihoz, legfrissebb híreihez, nyereményjátékaihoz is. Van viszont néhány módszer, amivel legyőzheted az algoritmust. Íme:

  • Az E.ON Facebook-oldalán a „Követed” (Following) menüpont alatt kiválaszthatod a „Megjelenítés elsőként” (See first) pontot. Ha értesítést is szeretnél kapni arról, hogy új posztunk jelent meg, alatta az „Értesítések”(Notifications) alatt a „Minden értesítés bekapcsolva” (all on) kiválasztásával külön értesítést is kapsz arról, hogy új tartalom olvasható az oldalunkon. Ha ezeket az opciókat kiválasztod, minden nap garantáltan láthatod a legfrissebb posztjainkat, játékainkat.
  • Meg is oszthatod a posztjainkat, ha úgy gondolod, hogy érdemes. Az ismerőseid üzenőfalán is megjelenik, amit megosztasz, így ha látsz valami érdekeset tőlünk, nyomj a Megosztás gombra, hogy mások is olvashassák.