11 millió lépés energiája hasznosult a Balaton Soundon

2018.07.10.


Az E.ON saját fejlesztésű applikációval készült a fesztiválszezonra, a Mozdulj.ON applikáció letöltése után a játékban résztvevők a lépéseikkel és táncmozdulataikkal gyűjthették a pontokat, és ezzel LED-es, napelemes, ill. más hasznos fesztivál kiegészítőket szerezhettek. A játék hatalmas sikert aratott a Balaton Soundon.
 

A Mozdulj.ON a fesztivál ideje alatt megtett lépéseket számlálta, így aki többször is körbesátálta Zamárdit, az az egyéb nyeremények mellett jó eséllyel pályázhatott a Sound szimbolumának számító óriási rózsaszín flamingó vagy unikornis matracra is.
 

Hatalmas siker volt az applikáció és a lépések megtételével elérhető nyereményjáték, a kreativ.hu értékelése szerint például az E.ON direkt a fesztiválra készített alkalmazásával sikerült a leginkább aktivizálni a Sound közönségét.
 

A számok valóban magukért beszélnek: az appot 1.120 felhasználó töltötte le. Ők összesen 38.622.414 lépést tettek meg, 11.018.900 lépést a fesztiválozók be is váltottak nyereményekre, 611 kisebb-nagyobb E.ON nyeremény talált így gazdára a Balaton Soundon.
 

A fesztiválozók a rengeteg lépés megtétele után nem csak maguk töltődhettek fel a wifivel és napelemmel felszerelt E.ON stage-nél, hanem az #egyzöldlépés jegyében biztosítottunk lehetőséget a fesztiválozóknak, hogy a telefonjaikat és más elektromos készülékeiket is feltölthessék a nap erejével.
 

A Balaton Sound után a Szigeten is elérhető lesz a Mozdulj.ON aktivitás, amellyel azt a gondolatot szeretnénk tovább vinni, hogy rajtunk is múlik, hogy alakul a jövő, személy szerint is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy élhetőbbé alakítsuk azt. Mindannyian tehetünk egy zöld lépést a környezetünkért, egy energiahatékonyabb jövő felé, az egyik első lépés annak megváltoztatása, ahogy az energiáról gondolkodunk.
 

Találkozzunk újra hamarosan!