Korábbi események

Szakmák éjszakája – Debrecen, Veszprém, Győr, Nyíregyháza, Székesfehérvár

2018. április 13.

  • Debrecen: Debreceni SzC Vegyipari Szakgimnázium, Debrecen Csapó utca 29-35.
  • Veszprém: Veszprémi SzC Öveges József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, Veszprém Balatonfűzfő Gagarin u. 27.
  • Győr:  Győri Szolgáltatási SZC Kossuth Lajos Középiskolája és Kollégiuma Győr, Kossuth Lajos u. 7.
  • Nyíregyháza: Nyíregyházi SzC Wesselényi Miklós Szakgimnáziuma Szakközépiskolája és Kollégium, Nyíregyháza, Dugonics u 10-12.
  • Székesfehérvár: Székesfehérvári SzC Árpád Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, Székesfehérvár, Seregélyesi út 88.
  • Pécs: Pécsi SzC Angster József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, Szakiskolája és Általános Iskolája tanműhelye, Pécs, Martyn Ferenc utca 4.
  • Pécsi SzC Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, Pécs, Malomvölgyi út 1/b.
  • Várpalota: Faller Jenő Szakképző Iskolája és Kollégiuma, Várpalota, Szent István út 1.

 

Sokféle éjszaka van, múzeumok, kutatók éjszakája, miben különbözik ettől a Szakmák Éjszakája? Sokban: mert mi nem csak színes és szórakoztató programokat, hanem ennél sokkal többet: a jövődet, lehetséges életutakat kínálunk. Most egy éjszaka alatt megismerheted a szakképző iskolák képzéseit, a velük együttműködő sikercégek máskor rejtett világát, feltárhatod a menő szakemberek titkait, megnézheted, melyik foglalkozás mit takar! A jövőd lehet ezen az éjszakán kezdődik! Keresd az E.ON munkatársait!

VILLANY-ÁSZ II.

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara
Pécs, Majorossy I. u. 36.
2018. április 13.

 

A háromfordulós Villany-ász verseny lehetőséget ad az elektronikai/elektrotechnikai szakmák megismerésére. Azon 6., 7. és 8. osztályos diákoknak ajánljuk a versenyt, akik érdeklődnek a fent említett szakképesítések iránt, és várjuk azon tanulóknak is a jelentkezését, akik még bizonytalanok a pályaválasztásban.

Bővebben

XI. Szakma Sztár Fesztivál

Budapest, Hungexpo Vásárközpont
2018. április 23-25.

 

Idén már 11. alkalommal rendezik meg a Szakma Sztár fesztivált, ahol az általános és középiskolás diákok betekintést nyerhetnek a különböző szakmák rejtelmeibe. Gyertek el Ti is és találkozzunk az E.ON standjánál, ahol interaktív aktivitásokkal és rengeteg meglepetéssel készülünk nektek. 

Bővebben

Lányok napja

E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt.

Debrecen, Híd u 10-12.

 

A „Lányok Napja” programsorozat célja, hogy felkeltse a tizenéves lányok érdeklődését a műszaki, természettudományos és informatikai szakterületek iránt. Milyen nőként dolgozni egy energiaipari vállalatnál? Gyere el az E.ON-hoz, ismerj meg minket, kérdezz, tapasztalj és tekints be a mindennapjainkba!

Mesterségem Címere szakmabemutató

Tótvázsony
2018. május 3.

 

A rendezvényen közel 20 szakmát ismerhetnek meg, próbálhatnak ki a programra látogató 6-7. osztályos, pályaválasztás előtt álló diákok. Ahogy tavaly, úgy idén is az E.ON munkatársai készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre, és mutatják be a szakmát a fiataloknak ügyességi és logikai feladatokkal színesítve.