Challange.ON - Innovációs ötletverseny

Esemény helyszíne, időpontja

no_image

A tudatos energiafogyasztás menő!

Mi sem bizonyítja ezt jobban minthogy az innovációs ötletversenyre 71 csapat, 176 egyetemista jelentkezett az ország minden pontjából, 13 egyetemről 33 különböző szakirányt képviselve.

 

Hogyan és milyen irányba növelhető az energiához kapcsolódó szolgáltatások köre? Hogyan növelhető a tudatos energiafogyasztás iránti igény? Milyen eszközökkel lehet növelni az ügyfélelköteleződést? Ezekre a kérdésekre érkeztek termékötletek, mintaalkalmazások vagy egyéb újszerű megoldási javaslatok. A versenyre az online selejtező eredményeként döntőbe jutott 15 csapat, összesen 45 egyetemista mérhette össze tudását a 24 órás hackathon során, mentorok segítségével. Remek hangulatban születtek szuper ötletek, amelyeket 3 perces prezentációkban mutattak be a csapatok a zsűrinek.

Verseny eredménye

A versenyt a Csapat nevű formáció nyerte. Nyereményként részt vehetnek egy egynapos workshopon az E.ON-nál, ahol szakmai támogatást kapnak ötletük továbbfejlesztéséhez, emellett egy 350 000 Ft értékű repülőjegy utalvánnyal és Brain Bar jegyekkel gazdagodtak a tagok.