Eseménynaptár

VEN

24. Nemzetközi EDUCATIO Kiállítás

Tetszik a műszaki szakmák világa, estleg érdekel a villamosmérnöki gépészmérnöki jövő? Látogass el az E.ON standra a 24. EDUCATIO Kiállításon, ahol találkozhatsz duális képzésben résztvevő hallgatóinkkal, illetve megnézheted mit jósol neked a varázstükör.

VEN

Challenge.ON

Idén is elhoztuk nektek Magyaroroszág legnagyobb energetikai innovációs versenyét egy új csavarral. A csapatverseny első fordulójában egy online kvízt kell megoldani a háromfős csapatoknak. A második fordulóban egy videót várunk a csapatoktól, míg a verseny döntője most új, még izgalmasabb formában kerül megrendezésre.

VEN

31. Óbudai Egyetem Állásbörze

Frissdiplomás, mégsem pályakezdő? Szerezz te is valódi szakmai tapasztalatot gyakornoki programunk segítségével! Gyere el október 18-án az Óbudai Egyetem Állásbörzéjére, ahol gyakornoki és pályakezdő állásokkal is várunk.

VEN

54. Műegyetemi Állásbörze

Várunk október 10-11-én a BME-n a 121-es standon. Gyakornoki pozíciókkal, pályakezdő állásokkal készülünk, és lehetőséged lesz szakértő munkatársainkkal is beszélgetni.

VEN
 
 
 

És nálad Mi a Pálya?

Milyen eszközökkel dolgoznak a villany és gázszerelők? Egyáltalán mi lesz a gyerekekből, ha nagyok lesznek? Ezekre és hasonló kérdésekre kaphatnak választ a fiatalok, akik kilátogatnak a Mi a Pálya? pályaorientációs fesztivál állomásaira.

VEN

Csobbanj a STRAND fesztiválon az E.ON-nal!

A legnagyobb bulik mindig a fesztiválokon történnek, ezért most szeretnénk ehhez mi is hozzájárulni! Látogasd meg Te is az E.ON Fun Zone-t a Strand fesztiválon és töltődj fel élményekkel és energiával az E.ON-nal!

VEN

EFOTT 2023 - az egyetemisták legnagyobb bulija

Ha te is egyetemista vagy, akkor biztosan tudod, hogy a részvétel számodra kötelező a nyár legnagyobb buliján, az EFOTT-on! Gyere és hagyd, hogy megadjuk neked nyárra az energiát!

VEN

Pollack Expo Pécs

 
 
 

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen egy igazi szakmai fórum, ahol a nagyvállalatok és az egyetem összefog, akkor tarts velünk 2023 április 13-án és 14-én Pécsen a Pollack Expon!

VEN

Veszprémi Egyetemi Napok

Megvan már a jegyed a Veszprémi Egyetemi Napokra? Akkor ne felejts el az E.ON fagyis kocsijához is ellátogatni, ahol megajándékozunk egy finom hűsítő fagylalttal!

VEN

Pécsi Egyetemi Napok

 
 
 

Ha Pécs és április, akkor PEN fesztivál! Ha szeretnétek jól érezni magatokat és egy kicsit kikapcsolni, akkor ne féljetek az E.ON fagyiskocsijához is ellátogatni a Pécsi Egyetemi Napokon.

VEN

Széchenyi Egyetemi Napok

Kihagyhatatlan ajánlat: bulizz az E.ON-nal a Széchenyi Egyetemi Napokon, ahol nem csak szuper ajánlatainkkal, de fagyival, csocsóval és zenével is kedveskedünk nektek! 

 
 
 
VEN

53. Műegyetemi Állásbörze

Várunk március 21-22-én a BME-n a K épületben a 121-es standon. Gyakornoki pozíciókkal, pályakezdő állásokkal készülünk, és lehetőség lesz szakértő munkatársainkkal is beszélgetni.

LEN

Óbudai Egyetem Állásbörze

Frissdiplomás, mégsem pályakezdő? Szerezz te is valódi szakmai tapasztalatot gyakornoki programunk segítségével! Gyere el március 7-dikén az Óbudai Egyetem Állásbörzéjére, ahol gyakornoki és pályakezdő állásokkal is várunk.

VEN

Veszprémi Egyetemi Napok 2022

Éppen csak belecsöppenttél a Pannon Egyetem diákéletébe? Akkor kóstolj bele az E.ON ajánlataiba is, és legyél a vendégünk egy fagyira április 26-án!

LEN

Lágymányosi Eötvös Napok 2022

Bulizz az E.ON Karrier Stage előtt a Lágymányosi Eötvös Napokon és köszöntsd a tavaszt velünk, megy egy finom főzött fagyival! Várunk április 27-29. között Budapesten!

Szakmák éjszakája

EFOTT 2021

Az EFOTT az egyik legjelentősebb fesztivál a fiatalok körében és Magyarország legnagyobb hallgatói eseménye.

Challenge.ON '21

A Challenge.ON 24 órás ötletversenyünkön megmutattuk, hogy az energetikai ipar igen is trendi. Az országos versenyen egyetemisták dolgozták ki új és jövőbe mutató ötleteiket, hogy megoldást találjanak a jövő energiája témában felmerülő kihívásokra.

Szakmák éjszakája

XIV. Pollack Expó

A Pollack Expo, egy olyan szakmai fórum, ahol az egyetemisták találkozhatnak a helyi vállalatokkal és megvitathatják a kérdéseiket és ötleteiket.

Debreceni Állásbörze

HVG Állásbörze '20

Kik vagyunk mi? Energiaszolgáltatók. Felfedezők. Innovátorok. Egy valami viszont közös bennünk. Mind szeretünk az E.ON-nál dolgozni. Velünk tartasz? Találkozzunk március 11-12-én a Papp László Budapest Sportarénában! 

Debreceni Állásbörze

III. Arrabona Állásbörze

Győrben vagy környékén laksz? Szeretnél egy jó állást? Akkor mindenképp látogass el az ETO Park Élményközpontba 2020. március 6-án!

Debreceni Állásbörze

HVG Állásbörze '19

Milyen munkakörök vannak az E.ON-nál? Találkozzunk a Papp László Budapest Sportarénában és ismerj meg minket és nyitott pozícióinkat!

Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

Nem tudod, hogy merre tanulj tovább? Gyere el Te is a Hungexpo „A” csarnokába és nézz meg minket! Megmutatjuk neked, hogy az energiaipar trendi és szexi!

Szakmák éjszakája

Szakmák Éjszakája

Miből áll egy villanyszerelő vagy gázszerelő munkája? Most játékos módon megismerkedhetsz szakembereink eszközeivel és bepillanthatsz a munkájukba!

Debreceni Állásbörze

Debreceni Állásbörze

Kik vagyunk mi? Milyen pozíciók és lehetőségek vannak az E.ON-nál? Találkozzunk a Fórum Debrecenben, ismerd meg az E.ON világát és érdeklődj nyitott pozícióinkról!

Challenge.ON - Innovációs ötletverseny

A tudatos energiafogyasztás menő!

XIII. Pollack Expó 2019

Milyen mikor a nagy vállalatok és az egyetem összefog? A válaszért gyere el és nézz szét Pécsen a Pollack Expón!
 

FEOL Állásbörze

Kik vagyunk mi? Milyen pozíciók és lehetőségek vannak az E.ON-nál? Találkozzunk Székesfehérváron a Best Western Plus Lakeside Hotelben, ismerd meg az E.ON világát és érdeklődj nyitott pozícióinkról!