Eseménynaptár

Pollack Expo Pécs

 
 
 

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen egy igazi szakmai fórum, ahol a nagyvállalatok és az egyetem összefog, akkor tarts velünk 2023 április 13-án és 14-én Pécsen a Pollack Expon!

Veszprémi Egyetemi Napok

Megvan már a jegyed a Veszprémi Egyetemi Napokra? Akkor ne felejts el az E.ON fagyis kocsijához is ellátogatni, ahol megajándékozunk egy finom hűsítő fagylalttal!

Pécsi Egyetemi Napok

 
 
 

Ha Pécs és április, akkor PEN fesztivál! Ha szeretnétek jól érezni magatokat és egy kicsit kikapcsolni, akkor ne féljetek az E.ON fagyiskocsijához is ellátogatni a Pécsi Egyetemi Napokon.

Széchenyi Egyetemi Napok

Kihagyhatatlan ajánlat: bulizz az E.ON-nal a Széchenyi Egyetemi Napokon, ahol nem csak szuper ajánlatainkkal, de fagyival, csocsóval és zenével is kedveskedünk nektek! 

 
 
 

53. Műegyetemi Állásbörze

Várunk március 21-22-én a BME-n a K épületben a 121-es standon. Gyakornoki pozíciókkal, pályakezdő állásokkal készülünk, és lehetőség lesz szakértő munkatársainkkal is beszélgetni.

Óbudai Egyetem Állásbörze

Frissdiplomás, mégsem pályakezdő? Szerezz te is valódi szakmai tapasztalatot gyakornoki programunk segítségével! Gyere el március 7-dikén az Óbudai Egyetem Állásbörzéjére, ahol gyakornoki és pályakezdő állásokkal is várunk.

Veszprémi Egyetemi Napok 2022

Éppen csak belecsöppenttél a Pannon Egyetem diákéletébe? Akkor kóstolj bele az E.ON ajánlataiba is, és legyél a vendégünk egy fagyira április 26-án!

Lágymányosi Eötvös Napok 2022

Bulizz az E.ON Karrier Stage előtt a Lágymányosi Eötvös Napokon és köszöntsd a tavaszt velünk, megy egy finom főzött fagyival! Várunk április 27-29. között Budapesten!

EFOTT 2021

Az EFOTT az egyik legjelentősebb fesztivál a fiatalok körében és Magyarország legnagyobb hallgatói eseménye.

Challenge.ON '21

A Challenge.ON 24 órás ötletversenyünkön megmutattuk, hogy az energetikai ipar igen is trendi. Az országos versenyen egyetemisták dolgozták ki új és jövőbe mutató ötleteiket, hogy megoldást találjanak a jövő energiája témában felmerülő kihívásokra.

XIV. Pollack Expó

A Pollack Expo, egy olyan szakmai fórum, ahol az egyetemisták találkozhatnak a helyi vállalatokkal és megvitathatják a kérdéseiket és ötleteiket.

HVG Állásbörze '20

Kik vagyunk mi? Energiaszolgáltatók. Felfedezők. Innovátorok. Egy valami viszont közös bennünk. Mind szeretünk az E.ON-nál dolgozni. Velünk tartasz? Találkozzunk március 11-12-én a Papp László Budapest Sportarénában! 

III. Arrabona Állásbörze

Győrben vagy környékén laksz? Szeretnél egy jó állást? Akkor mindenképp látogass el az ETO Park Élményközpontba 2020. március 6-án!

HVG Állásbörze '19

Milyen munkakörök vannak az E.ON-nál? Találkozzunk a Papp László Budapest Sportarénában és ismerj meg minket és nyitott pozícióinkat!

Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

Nem tudod, hogy merre tanulj tovább? Gyere el Te is a Hungexpo „A” csarnokába és nézz meg minket! Megmutatjuk neked, hogy az energiaipar trendi és szexi!

Szakmák Éjszakája

Miből áll egy villanyszerelő vagy gázszerelő munkája? Most játékos módon megismerkedhetsz szakembereink eszközeivel és bepillanthatsz a munkájukba!

Debreceni Állásbörze

Kik vagyunk mi? Milyen pozíciók és lehetőségek vannak az E.ON-nál? Találkozzunk a Fórum Debrecenben, ismerd meg az E.ON világát és érdeklődj nyitott pozícióinkról!

Challenge.ON - Innovációs ötletverseny

A tudatos energiafogyasztás menő!

XIII. Pollack Expó 2019

Milyen mikor a nagy vállalatok és az egyetem összefog? A válaszért gyere el és nézz szét Pécsen a Pollack Expón!
 

FEOL Állásbörze

Kik vagyunk mi? Milyen pozíciók és lehetőségek vannak az E.ON-nál? Találkozzunk Székesfehérváron a Best Western Plus Lakeside Hotelben, ismerd meg az E.ON világát és érdeklődj nyitott pozícióinkról!