Szponzoráció

 
 
 

E.ON a hazai sportért

Az E.ON a Magyar Vízilabda Szövetség kiemelt támogatója

Elsődleges értékeink közé tartozik az együttműködés, az inspiráló célok kitűzése, a folyamatos fejlődés és a sikerek együtt ünneplése. A sportéletben – különösen a vízilabdában – szintén megtalálhatóak ezek az értékek: a csapatjáték, a mindig jobb teljesítményre sarkalló belső hajtóerő, illetve az ünneplés.

A vízilabdának Magyarországon kultusza van, hiszen ez az a sportág, ahol az utóbbi majd’ száz évben folyamatosan a világ legjobbjai közé tartoztunk – és tartozunk most is. A válogatott csapatnak nagy szurkolótábora van, a magyar emberek büszkén tekintenek a sportágra és sok gyermeknek a példamutató vízilabdahősök a kedvenc sportolói.  A magyar póló hagyományai világszerte ismertek és elismertek, amely alapján azt gondoltuk, hogy ott a helyünk a magyar válogatott csapatok mögött.

2014 óta a Magyar Vízilabda Szövetség támogatói és az OB I. férfi és női hazai bajnokságok névadó szponzora vagyunk. A Szövetség hivatalos partnere voltunk a 2020. évi LEN Vízilabda Európa-bajnokság és a 2020-2021-es LEN Bajnokok Ligája rendezvénysorozat hazai megvalósításában. 2022-ben pedig a FINA Férfi és Női Világliga mérkőzések budapesti megvalósítását segítettük. 2023-ban a válogatotti csapatok nemzetközi versenyekre történő felkészülését segítjük.

E.ON zenei élmények együtt, energiatudatosan

Az E.ON Hungária Csoport az új energiavilág mellett kötelezte el magát. Ez az új világ innovatív gondolkozást, hozzáállást és megoldásokat jelent számunkra, illetve ebbe a világba a fiatalabb generáció felé történő nyitással és aktív bevonásukkal szeretnénk belépni. Nemcsak szponzorként vagyunk jelen a jövő generációjának kedvenc zenei eseményein, hanem programjainkkal arra is törekszünk, hogy felhívjuk a fiatalok figyelmét az energia fontosságára és a környezettudatosság jelentőségére.

2018-ban és 2019-ben a Sziget és a Balaton Sound fesztiválokon Go.ON applikációnkkal hoztuk lendületbe a fiatalokat, akik a fesztiválok területén elrejtett környezettudatos tippjeinket az app segítségével összegyűjtve menő fesztiválkiegészítőket nyerhettek. Emellett mindkét fesztiválon ingyenesen használható napelemes telefontöltőkkel, wifivel és hűtött standunkkal vártuk azokat, akik szerettek volna egy kicsit leereszteni. A Sziget fesztivál szervezői 2018-ban először hoztak létre a fiatalok számára környezettudatos kempinget. Büszkék vagyunk arra, hogy az első Sziget EcoKemping megvalósításához E.ON SolarHome napelemes rendszerünk kiépítésével járultunk hozzá.

2021-ben a Balaton Part fesztivál szponzorai voltunk, ahol számos fenntartható megoldással vártuk a megpihenni és feltöltődni vágyókat. Ilyen volt például a napelemes szúnyogriasztó, az ingyenesen használható telefontöltő vagy a napelemes zuhanyzók.

2019 óta a Paloznaki Jazzpiknik partnerei vagyunk. A Jazzpikniken a festői Balaton-felvidéken piknikezve, koncerteket hallgatva élvezhetjük a balatoni nyarat. A helyszín védelméhez számos környezetvédelmi törekvéssel járulnak hozzá a szervezők, így növelve az ökotudatos fesztiválozás lehetőségét. A Jazzpiknik volt az első hazai rendezvények egyike, amely teljes egészében és kizárólag környezetbarát termékekkel dolgozott. A rendezvény teljes területén szelektíven gyűjtik a szemetet, és erre ösztönzik a vendégeket is.

Brainbar

Innovatív E.ON programok

2017-ben partnerséget alakítottunk ki, két vezető, innovációval, jövőkutatással és inspirációval foglalkozó fesztivállal, ahol a támogatás mellett, szakmai jelenléttel is erősítettük a programot.

A Brain Bar Budapest program Európa legnagyobb inspirációs jövőfesztiválja, melyen 3 napon keresztül a technológiai, üzleti, kulturális és politikai trendek kerülnek előtérbe, számos elismert személyiség ismerteti ötleteit. A résztvevők közösen gondolkodtak a jövőnket alakító, technológia által vezérelt változásokról – úgy, mint például az emberek és a robotika, az urbanizáció és a vidéki életforma, vagy éppen a szingularitás és a vallás kapcsolata. 

A méltán neves TedXDanubia főtámogatói voltunk 2017-ben és 2021-ben. Büszkén álltunk egy olyan nemzetközi konferenciasorozat mögé, ami méltán a világ egyik legizgalmasabb, legtartalmasabb kezdeményezése, és amely ezt a gondolatiságot, a közösen teremtett jobb holnapot támogatja és fiatal, innovatív gondolkodóknak teremt bemutatkozási platformot.