Szponzoráció

Programok

Támogatói, szponzorai vagyunk több, országosan megvalósuló iskolai és egyetemi szakmai programnak és tábornak, esettanulmányi versenynek, a jövő energetikus hallgatói találkozóján a támogatáson túl szakmai előadással is részt veszünk, valamint egyetemi felvételi előkészítőket segítünk adományozási tevékenységünk által, versenyek díjazásában működünk közre.

2017-ben partnerséget alakítottunk ki, két vezető, innovációval, jövőkutatással és inspirációval foglalkozó fesztivállal, ahol a támogatás mellett, szakmai jelenléttel is erősítettük a programot. 

A Brain Bar Budapest program Európa legnagyobb inspirációs jövőfesztiválja, melyen 3 napon keresztül a technológiai, üzleti, kulturális és politikai trendek kerülnek előtérbe, és közel ötven elismert személyiség ismerteti ötleteit. A résztvevők közösen gondolkodnak a jövőnket alakító, technológia által vezérelt változásokról – úgy, mint az emberek és a robotika, az urbanizáció és a vidéki életforma, vagy éppen a szingularitás és a vallás kapcsolata.  

A méltán neves TedXDanubia főtámogatói voltunk 2017-ben. Büszkén álltunk egy olyan nemzetközi konferenciasorozat mögé, ami méltán a világ egyik legizgalmasabb, legtartalmasabb kezdeményezése, és amely ezt a gondolatiságot, a közösen teremtett jobb holnapot támogatja és fiatal, innovatív gondolkodóknak teremt bemutatkozási platformot.

Zenei élmények együtt, energiatudatosan

Nem csak támogatóként vagyunk jelen a jövő generációjának kedvenc zenei eseményein, hanem programjainkkal arra törekszünk, hogy felhívjuk a fiatalok figyelmét az energia fontosságára és a környezettudatosság jelentőségére.
2018-ban és 2019-ben a Sziget és a Balaton Sound fesztiválokon Go.ON applikációnkkal hoztuk lendületbe a fiatalokat, akik a fesztiválok területén elrejtett környezettudatos tippeinket az app segítségével összegyűjtve menő fesztiválkiegészítőket nyerhettek. Emellett mindkét fesztiválon ingyenesen használható napelemes telefontöltőkkel, wifivel és hűtött standunkkal vártuk azokat, akik szerettek volna egy kicsit leereszteni. A Sziget fesztivál szervezői 2018-ban először hoztak létre a fiatalok számára környezettudatos kempinget. Büszkék vagyunk arra, hogy az első Sziget EcoKemping megvalósításához E.ON SolarHome napelemes rendszerünk kiépítésével járultunk hozzá.

 
 
 
 
 
 

Az  E.ON cégcsoport pedig korábban a Gorillaz zenekarral működött együtt: napelemes stúdióban vette fel a We got the Power című Gorillaz-szám videóklipjét, ezzel is népszerűsítve a napenergiát.
Hisszük, hogy az energetika világa izgalmas és lendületes, ezért támogatjuk azokat a zenei élményeket is, amelyek lendületbe hozzák a fiatalokat, és meghozzák a kedvüket arra, hogy megismerkedjenek az E.ON márkával. 2018-ban a Halott Pénz zenekar koncertturnéján különleges meglepetéssel készültünk a zenekarért rajongó fiataloknak: az Énekeld be magad a videóba! kampányunk keretében kedvenc számaikat adhatták elő karaoke stúdiónkban a koncerthelyszíneken, a felvétekből pedig egy-egy videóklip készült a koncertközönség számára. 2019-ben pedig a Paloznaki Jazzpiknik szponzorációval új zenei irányzatok, programok fele is nyitottunk.

Kultúra

Szponzori együttműködések és ösztöndíjak keretében lehetőséget biztosítottunk például a Zeneakadémia ösztöndíjasaink a tehetségük kibontakozásában, illetve a koncertekre olyan gyerekek számára tettük lehetővé a részvételt az Ökumenikus Segélyszervezet ajánlása alapján, akik életkörülményeik révén ezzel az élménnyel nem biztos, hogy találkozhattak volna. 

A Pécsi Balett egyik 2017-es mese előadásának különlegességét az adta, hogy a 220 ülőhelyet olyan pécsi gyerekek és kísérőik foglalták el, akik meghívásunkra, ingyenesen vehettek részt az előadáson. A Baranya Megyei Gyermekotthon, a Pécsi Éltes Mátyás Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, valamint az E.ON EnergiaKaland oktatási programjába bekapcsolódott további pécsi iskolák tanulói is meghívást kaptak a mese balettre. Az alsó tagozatos kisgyerekek közül sokan először találkoztak a színház, és a legtöbben először a táncművészet világával. A gyermekek számára ingyenes előadást a Pécsi Balettel 17 éve fennálló együttműködésünk tette lehetővé. 

A programokat évről évre átgondoljuk, figyeljük a trendeket, új lehetőségekkel bővítjük és nyitunk, innovatív módon újabb és újabb irányba. A potenciális együttműködésre vonatkozó ajánlatokat az alábbi email címre örömmel várjuk.