Az E.ON vállalatcsoport

Az E.ON az első nagy nemzetközi vállalatcsoport, amely az új energiavilágot helyezte tevékenysége középpontjába, és fő fókuszában az energiahálózatok, a megújuló energia, és az ügyfeleinknek kínált komplex energetikai megoldások állnak. Az E.ON Európa 13 országában van jelen és tölt be meghatározó szerepet az energiapiacon és az innovatív energetikai megoldások területén.

→ Az E.ON nemzetközi cégcsoport
 

Az E.ON Hungária csoport a nemzetközi E.ON-csoport részeként a magyar energiagazdaság fontos résztvevője. A vállalatcsoport tevékenységeinek középpontjában az ügyfeleknek nyújtott komplex és kényelmet nyújtó energetikai szolgáltatások, az energetikai elosztóhálózatok (áram-, illetve gázelosztó hálózatok) üzemeltetése, valamint a megújuló energiák (ezen belül is kiemelten a solar) állnak.

→ Az E.ON magyarországi cégcsoportja

 
 
 

Karrier

Az E.ON Hungária cégcsoportnál ügyfeleinkért 5000 kiválóan képzett, elkötelezett, odaadó szakember dolgozik. Számunkra nagyon fontos, hogy munkatársaink a legújabb nemzetközi és technológiai megoldások szakértői legyenek, ezért nagy figyelmet fordítunk a folyamatos képzésre és az új, fiatal tehetségek bevonására.  Hangsúlyt fektetünk a motiváló munkahelyi környezet kialakítására, az esélyegyenlőségre és dolgozóink elégedettségére.

 
 
 
 
 
 

Gyere hozzánk szerelőnek

 
 
 
Izgalmas munka, biztos fizetés,
folyamatos szakmai fejlődés, jó csapat,
szabadidő. Várunk egy jó hangulatú,
összetartó csapatba!
 
 
 
 
 
 

Társadalmi szerepvállalás

Vállalatunk és munkatársaink számára a Társadalmi szerepvállalás arról a felelősségvállalásról szól, amit vállalatként és egyénként egyaránt a fenntarthatóság jegyében, felelősen a környezetünkért és a társadalomért teszünk az alapvető üzleti tevékenységünkön, szociális befektetéseinken, jótékonysági programjainkon és a közérdeken való elkötelezettségen keresztül.

 
 
 

Jövő generációja

 
 
 
Az E.ON az új energiavilág
mellett kötelezte el magát.
Ez az új világ innovatív gondolkozást,
hozzáállást és megoldásokat jelent
számunkra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szolgáltatás- és termékpalettánk

 
 
 
 
 
 

E.ON hírek