Fedezze fel új termékeinket

Tervezhető költségek, ellátásbiztonság, folyamatos rendelkezésre állás?

 
 
 
 
 
 

Nyisson az előnyökre!

Ajánlatainkkal nyerhet!

 

Minden 10. telefonos csatornára nyilatkozó E.ON ügyfél 1000 Ft számlajóváírást kaphat!

 
 
 

3 db Samsung Smart Oled okostévét

 

A kép illusztráció. További részletek a játékszabályzatban.

Tájékoztatás a rezsiutalvány
felhasználásáról

 
 
 
Az E.ON nevével visszaélve kérnek csalók átutalást

Ismeretlen támadók az E.ON nevében küldenek a vállalatunk elektronikus számlaértesítőit utánozni próbáló e-maileket, és ezzel próbálják elérni, hogy különböző, általában pár ezer forintos összegeket átutaljanak számukra. 

Felhívás gallyazás elvégzésére

Az E.ON Hálózati engedélyesek arra kérnek minden tulajdonost, hogy idén se feledkezzen meg saját fáinak gallyazásáról .Az elmúlt év is azt mutatja, hogy a viharos, szeles időjárás egyre gyakoribb. Ilyenkor a védőtávolságon belülre nőtt faágakat a szél hozzácsapja a villamos vezetékekhez, nagyobb ágak szakadnak le, nem ritkán fákat csavar ki tövestől a szél és ez az áramszolgáltatásban üzemzavarokat, az érintett családoknál pedig károkat okozhat.

Válassza meg Ön számlája fizetési határidejét!

Februártól elérthető új ügyfélbarát kényelmi szolgáltatásunk, az egyéni számlafizetési határidő szolgáltatás, mely lehetőséget ad arra, hogy ügyfeleink maguk válasszák meg, milyen határidőre szeretnék fizetni számláinkat. Olvassa el a további részleteket, tudja meg, mely ügyfelek számára elérhető a szolgáltatás és hogyan igényelhető!

 

Válassza meg Ön számlája fizetési határidejét!

Új ügyfélbarát kényelmi szolgáltatásunkkal ügyfeleink maguk választhatják meg, milyen határidőre szeretnék fizetni számláikat. Tudjon meg többet és igényelje szolgáltatásunkat! 

SolarHome

Legyen Ön is részese az élhető jövőnek! Ismerje meg az E.ON Solar személyre szabott napenergia rendszerrel kapcsolatos tudnivalókat!