Komfort Kártya

 
 
 

Mi is az a Komfort Kártya?

Egy kártya, amelynek segítségével az ország több mint 600 üzletében:

  • az előrefizetős árammérővel rendelkező ügyfeleink feltöltő kódot vásárolhatnak
  • csekkes ügyfeleink lekérdezhetik egyenlegüket vagy befizethetik áramszámláikat

Azoknak az ügyfeleinknek, akiknél előrefizetős mérőt szerelünk fel, a szerelő viszi ki és adja át a kártyát.

Azok az ügyfeleink, akiknek a szerelő nem adott kártyát, illetve azok, akik postai csekk helyett inkább bevásárlás közben fizetnék be villanyszámlájukat,  az elfogadó helyeken listáján szereplő üzletekben a pénztárnál igényelhetnek Komfort Kártyát, amit az üzeltben lévő terminál segítségével aktiválnak. Ehhez szükség lesz az Ön 10 jegyű felhasználó azonosítójára, amit a számlája első oldalán talál.

Sürgős esetben, ill. elfogadó helyi készlethiány esetén az E.ON ügyfélszolgálati irodáiban is igényelhető Komfort Kártya.

 Első használatkor a kártya aktiválása kerül. Az elfogadóhelyen azokat a felhasználó azonosítókat rendelje hozzá a kártyához, amelyekhez a későbbiekben ezt a fizetési módot használni szeretné. Felhasználó azonosítóját számlája első oldalán találja.

Számla befizetéséről egy bizonylatot adunk, amelyen szerepel a befizetett összeg és előrefizetős mérő esetén a feltöltő kód is.

  • Áramszámla (ha van rajta részletfizetés vagy felszólítás, akkor is lehetőség van a befizetésre)
  • Kamat
  • Felszólítási díj

Részfizetés vagy túlfizetés nem lehetséges, csak a számlák teljes nyitott összege fizethető ki.

Kérjük, igényeljen új kártyát az elfogadó helyeken listáján szereplő üzletek valamelyikében. Az új kártya használatához legalább 5 napnak el kell telnie az előző kártya aktiválásához képest.