Korábban forgalmazott termékeink

Fronius Primo széria

 

Canadian Solar CS3K-320 W (M) Mono Perc KuPower series


A Canadian Solar 320 Wp névleges teljesítőképességű, monokristályos (MONO PERC technológia) napelemmodulok a korábban alkalmazott polikristályos félcellás (half-cut cell) technológiához képest, magasabb névleges teljesítményt garantálnak. A jobb hatékonyságú monokristályos Canadian 320Wp-s panelek a korábbinál alacsonyabb energiaveszteségű cellakapcsolással rendelkeznek. A napelemmodulok „árnyéktűrése” (shading tolerance) is, illetve az esetleges „forrópontok” (hot spot) hőmérséklete is javult az eddig használt technológiához képest. A 120 cellás napelemmodul megfelelő energiahozamot garantál alacsony napsugárzás és cellaüzem hőmérséklet mellett is.

A Canadian Solar INC. vállalat 12 éves gyártói- és 25 éves teljesítménygaranciát vállal a napelemeire, amely tükrözi a termék időtálló, megbízható értékét.

 

JA Solar 340 W (M) Half-Cell Module   

 

A JA Solar 340 Wp névleges teljesítőképességű, monokristályos napelem az alkalmazott MONO PERC technológiának köszönhetően képes a beérkező fény, korábbiaknál nagyobb részét energiatermelésre fordítani a napelem cellákon belül. Ennek a fejlesztésnek köszönhetően a napelem hatásfoka 20,2%-ra nőtt és ezáltal a várható energiatermelés is javult. A 120 cellás napelemmodul megfelelő energiahozamot garantál alacsony napsugárzás és cellaüzem hőmérséklet mellett is. Az alacsonyabb hőmérsékleti együtthatónak, illetve a jobb mechanikai terhelési tűrésnek köszönhetően méltán választják ügyfeleink mind háztartási méretű, mind nagyerőművi naperőmű rendszerek alappillérjének.

Európa legnagyobb tetőre szerelt 12 MW teljesítményű napelem rendszerénél, az Audi Hungaria győri gyártóegységén készülő projektünkön is JA Solar napelemek kerültek telepítésre.

A JA Solar vállalat 12 éves gyártói- és 25 éves teljesítménygaranciát vállal a napelemeire, amely tükrözi a termék időtálló, megbízható értékét.

 

Canadian Solar CS3K 300 W (P) KuPower series  


A Canadian Solar 300 Wp névleges teljesítőképességű, polikristályos napelemmodulok az alkalmazott félcellás (half-cut cell) technológiának köszönhetően magas energiahozamot garantálnak alacsony napsugárzás és cellaüzem hőmérséklet mellett is. A félcellás (half-cut) napelem technológia előnye, hogy ellenállási veszteségek csökkentésén alapszik. A 120 cellás napelemmodul megfelelő energiahozamot garantál alacsony napsugárzás és cellaüzem hőmérséklet mellett is.

JA Solar 320 W (M)
 

A JA Solar 320 Wp névleges teljesítőképességű, monokristályos napeleme az elkövetkező évek meghatározó szériáinak előfutára. Az alkalmazott MONO PERC technológiával a napelem modulok képesek a beérkező fény nagyobb részét energiatermelésre fordítani a napelem cellákon belül, így a napelem hatékonysága (19,6%) és ezáltal a várható energiatermelése is nagyobb lesz. PID (Potencial Induced Degradation) ellenállása is kiváló, méltán választják nagyerőművi naperőmű rendszerek alappillérjének.

 

Európa legnagyobb tetőre szerelt 12 MW teljesítményű napelem rendszerénél, az Audi Hungaria győri gyártóegységén készülő projektünkön is JA Solar napelemek kerülnek telepítésre.
 

A JA Solar vállalat 12 éves gyártói- és 25 éves teljesítménygaranciát vállal a napelemeire, amely tükrözi a termék időtálló, megbízható értékét.

AEG 345W 

Canadian Solar CS6K 275 W (P)


A Canadian Solar 275 Wp névleges teljesítőképességű, polikristályos napeleme kiváló ár-érték arányt képvisel a mai napelemes piacon. A 60 cellás napelemmodul megfelelő energiahozamot garantál. A gondosan elkészített napelemkeret védelmet biztosít szélsőséges időjárási körülmények mellett is. Magas PID (Potential Induced Degradation) ellenállása és öntisztuló felülete garancia a hosszú és eredményes üzemvitelre.

 

Canadian Solar CS3K 290 W (P) KuPower series

A Canadian Solar 290 Wp névleges teljesítőképességű, polikristályos napelemmodulok az alkalmazott félcellás (half-cut cell) technológiának köszönhetően magas energiahozamot garantálnak alacsony napsugárzás és cellaüzem hőmérséklet mellett is. A félcellás (half-cut) napelem technológia előnye, hogy ellenállási veszteségek csökkentésén alapszik. A 120 cellás napelemmodul megfelelő energiahozamot garantál alacsony napsugárzás és cellaüzem hőmérséklet mellett is.

Canadian Solar CS6K 300 W (M) SuperPower series


A Canadian Solar 300 Wp névleges teljesítőképességű, monokristályos, MONO PERC-technológián alapuló napelem modul méltán előfutára az elkövetkező évek meghatározó napelem technológiájának. A SuperPower széria napelemei ékes példái az új, fejlett technológiájú napelemek térhódításának. A 18,33%-os modulhatékonysága mellett kiváló a kevesebb- és szűrt sugárzás (low-light behaviour) melletti üzemi teljesítőképessége, amely így az év nagyobb részében képes jó határokon belül termelni, legyen szó a reggeli alacsony fényintenzitásról, vagy egy ködösebb napról.  A 60 cellás napelemmodul kiváló energiahozamot garantál alacsony napsugárzás és cellaüzem hőmérséklet mellett is.

A Canadian Solar vállalat 10 éves gyártói- és 25 éves teljesítménygaranciát vállal a napelemeire, amely tükrözi a termék időtálló, megbízható értékét.

JA Solar 285 W (P) (Félcellás)
 

A JA Solar 285 Wp névleges teljesítőképességű félcellás polikristályos napeleme jó választás bármely napelemes rendszer számára. A félcellás (half-cut) napelem technológia előnye, hogy ellenállási veszteségek csökkentésén alapszik. Egyszerű, de hatékony eljárás, amely az eredeti, egész cellákat tartalmazó napelemekhez képest 3%-5%-al növeli meg a modul kimenő teljesítményét. Alacsony- és szórt sugárzási körülmények között is kiválóan működik az egész év folyamán, amellyel így a várható megtermelt energiamennyiség is növekszik.