Az Otthonfelújítási
támogatás már csak
2022. év végéig
igényelhető

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Időtálló beruházás szakértőktől - A napelemrendszer időtálló beruházás, aminek gyümölcsét hosszú távon élvezheti többek között a 25 éves napelemes teljesítménygarancia miatt is.
 • Garancia a jövőre – Stabil, nemzetközi háttérrel több millió háztartásban szolgáltatunk energiát az országban. Ez nemcsak a minőségre, de a jövőre is garanciát jelent.
 • Több mint 15 000 ügyfél minket választott – Több ezer lakossági és vállalati ügyfelünk használja napelemeinket az áram megtermelésére.
 • Energiatermelés követése – A kivitelezés után az energiatermelés követését is biztosítjuk az E.ON Home alkalmazással napi, heti, havi és éves bontásban. 
Szolgáltatás elérhetősége

Országosan, minden megyében elérhető.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Válasszon okos-, wifis klímát - Legtöbb klímánk interneten keresztül is működtethető, így Ön egy mobiltelefonra vagy okoseszközre telepíthető alkalmazás segítségével akár a távolból is beállíthatja vagy ellenőrizheti készülékét.
 • Szaktanácsadás és igényes beszerelés - Munkatársunk segít kiválasztani az Önnek megfelelő teljesítményű készüléket, majd a szerelőnk esztétikusan felszereli azt az előre egyeztetett időpontban.
 • Hosszú távú gondoskodás új készülékére – a készüléktípustól és a karbantartási csomagtól függően – 3 vagy 5 év gyártói garancia biztosított, a szerelésre 2 év E.ON garanciát vállalunk.
 • Kedvező fizetési konstrukció - a klíma készülék és annak beszerelése 6 havi részletfizetési lehetőséggel (ha megfelel a jogosultsági feltételeknek), vagy egy összegben is fizethető. Kérjük, a részletekről és feltételekről érdeklődjön munkatársunknál. 

Szolgáltatás elérhetősége

A klíma termék nem elérhető: Vas és Zala megye teljes területén, valamint Veszprém és Heves megye bizonyos részein.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Megbízható partnerei leszünk - Bízza ránk fűtési rendszere korszerűsítését, és széleskörű szakértelemmel rendelkező kollégáink megvalósítják elképzeléseit.
 • Éljen a lehetőséggel - Szolgáltatásunkkal segítséget nyújtunk a lakásfelújítást igénylő, és arra jogosult, otthonfelújítási  támogatást igénybe vevő családoknak.
 • Egyedi igények – Az Ön elképzelései alapján megvalósítjuk a fűtéskorszerűsítéssel, új felhasználói berendezés/rendszer részét képező gázvezetékek kialakításával járó összes tennivalót.
 • Segítünk a folyamatban - A tervezéstől a kivitelezés végéig bezárólag számíthat ránk.

Szolgáltatás elérhetősége

Az E.ON Gázmester termék ezekben a megyékben elérhető: Baranya, Fejér,  Somogy,  Tolna, Veszprém, Zala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kérjen tőlünk konzultációt!

 

Kérjük, adja meg adatait, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és telefonos konzultáció keretében egyeztessük napelemes lehetőségeit!

 

Érdeklődés 

E-mailben: solarhome@eon.com

Telefonon: 06 1 999 5366

Kapcsolattartó adatai
*
Telepítési cím

*Kötelezően kitöltendő mezők 

 
 

Kérjen díjmentes ajánlatot!


Kérjük, ellenőrizze le irányítószáma megadásával, hogy az Ön lakóhelyén elérhető-e a szolgáltatásunk. 

Adatai megadásával lehetővé teszi számunkra, hogy munkatársunk 3 munkanapon belül felvehesse Önnel a kapcsolatot telefonon, és pontosan felmérhessük igényeit, vagy elkezdhessük megszervezni a klímaeszköz beszerelésének időpontját. 

Kérjük, ellenőrizze telefonszámát megerősítő e-mailünkben, hogy biztosan elérjük Önt a klímatelepítéssel kapcsolatban.

Köszönjük!


Érdeklődés 

E-mailben: komfort@eon.com


Telefonon: + 36 (1) 999 5365

Hívható: H-Cs 8:00-16:00