Otthonangyal Partner Igazi társ a bajban

 
 
 
Mostantól balesetek esetén is gondoskodunk Önről és családjáról. A nap 24 órájában telefonos orvosi asszisztencia áll rendelkezésére. Választhat egyéni és családi csomagjaink közül. Kérje, ingyenes tájékoztatásunkat!
 
 
 

Miért válasszam az Otthonangyal Partner balesetbiztosítást?

 
 
 
no_image
no_image
no_image

Egyszerűen működik

no_image
no_image
no_image
no_image

Biztosítási csomagjaink

Szolgáltatás tartalma

Baleseti halál esetén
1 000 000 Ft
Kiemelt műtét esetén
500 000 Ft
Nagy műtét esetén
100 000 Ft
Közepes műtét esetén
50 000 Ft
Baleseti költségtérítés esetén
25 000 Ft

Egyéni csomag

Egy főre vonatkozó balesetbiztosítás. A szolgáltatás díját energiaszámláján tüntetjük fel.

 

Családi csomag

Ha családi csomagot választ, kedvezményes díjért gondoskodunk Önről és családtagjairól. A szolgáltatás díját energiaszámláján tüntetjük fel.

 

Ingyenes tájékoztatást kérek

*

Munkatársaink munkanapokon 8:00-16:00 között tudják Önt felhívni. Ha ezen az időtartamon belül van olyan időpont, amikor fogadni szeretné hívásunkat, azt itt tudja jelezni nekünk.

*
*
*

Az adatok megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy az E.ON Hungária Zrt.; E.ON Energiakereskedelmi Kft.; E.ON Ügyfélszolgálati Kft. a fent megadott személyes adataimat ajánlat küldése és értékesítés céljából kezeljék. Az E.ON Hungária csoportba fenti tartozó társaságok elérhetőségei és adatai, és hozzájárulással kapcsolatos további információk az adatvédelemi tájékoztatóban találhatóak. A jelen hozzájárulás megadásával kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót megismertem és azt elfogadom, az adatkezelési hozzájárulást a tájékoztató ismeretében teszem meg. Tudomásom van arról, hogy a személyes adataim kezeléséhez adott hozzájárulásomat bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonhatom. A hozzájárulás visszavonásának következménye az ajánlatadás elmaradása.