Otthonangyal Parázs Az otthon nyugalma

 
 
 
Fontos a gázkészülékeink karbantartása, hogy biztonságosan, megfelelő hatásfokon, energiatakarékosan működjenek. Szolgáltatásunk teljes körű gázkészülék karbantartást és szakértői segítséget nyújt fix havidíjért.
 
 
 

Miért válasszam az Otthonangyal Parázst?

no_image
no_image
no_image
Egyszerűen működik

Válassza ki fűtésrendszerét! Igényeljen CO vészjelzőt is szolgáltatásunkhoz!

Ingyenes tájékoztatást kérek

Adja meg elérhetőségeit, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 
 

Munkatársaink munkanapokon 8:00-16:00 között tudják Önt felhívni. Ha ezen az időtartamon belül van olyan időpont, amikor fogadni szeretné hívásunkat, azt itt tudja jelezni nekünk.

Az adatok megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy az E.ON Hungária Zrt.; E.ON Energiakereskedelmi Kft.; E.ON Ügyfélszolgálati Kft. a fent megadott személyes adataimat ajánlat küldése és értékesítés céljából kezeljék. Az E.ON Hungária csoportba fenti tartozó társaságok elérhetőségei és adatai, és hozzájárulással kapcsolatos további információk az adatvédelemi tájékoztatóban találhatóak. A jelen hozzájárulás megadásával kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztató megismertem és azt elfogadom, az adatkezelési hozzájárulást a tájékoztató ismeretében teszem meg. Tudomásom van arról, hogy a személyes adataim kezeléséhez adott hozzájárulásomat bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonhatom. A hozzájárulás visszavonásának következménye az ajánlatadás elmaradása.