Vegye saját kezébe az időjárást!

 
 
 

Hűtő-fűtő okosklíma 6 havi részletfizetési és karbantartási lehetőséggel

 
 
 
 
 
 

Ismerje meg klíma szolgáltatási csomagunk vásárlásának folyamatát!

A részletekért kérjük, kattintson az adott folyamati lépésre.
 
 
 
Ön megadja az elérhetőségét weboldalunkon

Kollégáink 3 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon, hogy felmérhessük igényeit és a telepítési környezet adottságait. Ezután az Ön igényeire szabott ajánlatot állítunk össze, amely többféle kategóriájú klímaberendezést tartalmaz.

Termék és fizetési konstrukció kiválasztása

A klíma készülék és annak beszerelése (ha megfelel a jogosultsági feltételeknek) 6 havi részletfizetési lehetőséggel, vagy egy összegben is fizethető. Kérjük, a részletekről és feltételekről érdeklődjön munkatársunknál. 

Szerződéskötés (aláírás)

A szerződéskötés online formában történik, ajánlatunkat e-mailben küldjük el Önnek, melyet az aláírást követően, beszkennelve tudja visszaküldeni részünkre a megadott e-mail címre.

Időpont-egyeztetés a beszerelésre

A szerződéskötés után visszaküldjük az általunk is aláírt szerződést, valamint a területileg illetékes kivitelező partnerünk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetik a megfelelő időpontot a készülék beszerelésére. Amennyiben az időpontot szeretné később módosítani vagy törölni, kérjük, telefonon jelezze felénk: + 36 (1) 999 5365 (hívható: H-P 8.00-16.00 óráig).  

Beszerelés, üzembe helyezés

Az előre egyeztetett időpontban felkeressük Önt, hogy beszereljük és beüzemeljük a kiválasztott készüléket. Miután megtörtént a beszerelés és a beüzemelés, és Ön megbizonyosodott a klímaberendezés rendeltetésszerű, helyes működéséről, valamint a szükséges tartozékok meglétéről, helyes működéséről, valamint a szükséges tartozékok meglétéről, a telepítési jegyzőkönyvön aláírásával igazolja, hogy a telepítés során minden a szerződésben rögzítetteknek megfelelően zajlott.

A beszerelés általában két-három órát vesz igénybe.

Elektronikus számlaküldés

E-mailben elküldjük Önnek a szolgáltatás kifizetéséhez tartozó számlát. Kérjük, ezt fizesse be a megadott határidőig. 

Kényelem és nyugalom

Önnek nincs más teendője, mint hátradőlni, és élvezni otthona komfortját.

 
 
 
Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen díjmentes ajánlatot még ma!