E.ON ÉletEnergia

 
 
 
Magas szintű magán-egészségügyi szolgáltatás, kedvező havidíjért
 
 
 
Most két hónap díjmentesen!
 
 
 

Miért válasszam az ÉletEnergiát?

no_image
no_image
no_image
no_image

Egyszerűen működik!

Csomagjaink

Egyéni csomag

725 Ft / fő / hó

Egyénre vonatkozó szolgáltatás.

Igényelhető 18-80 éves kor között.

0-24 órás telefonos orvosi tanácsadás
Szakorvosi vizsgálat időpontszervezés
CT/MR vizsgálatok szervezése és díjának térítése 1 000 000 Ft-ig
 
 
 

Családi csomag

1820 Ft / család / hó

Családra vonatkozó szolgáltatás.

Igényelhető 18-80 éves kor között.

0-24 órás telefonos orvosi tanácsadás
Szakorvosi vizsgálat időpontszervezés
CT/MR vizsgálatok szervezése és díjának térítése 1 000 000 Ft-ig
A családi csomagot korlátlan számban igénybe vehetik az azonos állandó lakcímen életvitelszerűen élő közeli hozzátartozók, élettárs, élettárs gyermekei és szülei.
 
 
 

Extra csomag

2990 Ft / fő / hó

Egyénre vonatkozó szolgáltatás.

Igényelhető 18-70 éves kor között.

0-24 órás telefonos orvosi tanácsadás
Szakorvosi vizsgálat időpontszervezés
CT/MR vizsgálatok szervezése és díjának térítése 250.000 Ft-ig
Járóbeteg-szakellátás: belgyógyászat, kardiológia, fül-orr-gégészet, ambuláns sebészet, szemész, allergológia, bőrgyógyász 100.000 Ft-ig
Diagnosztikai és labordiagnosztikai vizsgálat 50.000Ft-ig
Második orvosi vélemény
 
 
 

További kérdése van?

Kérjen ingyenes telefonos konzultációt!

Adja meg elérhetőségeit, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Egy budapesti körzetszámú hívás fog érkezni telefonjára.

 
 
 

Szeretne két hónap díjmentességet?

Használja fel az ismerősétől kapott egyedi meghívó kódot és kössön új ÉletEnergia szerződést!
*
*
*
*
*
 
 
 
Elfogadom, hogy az E.ON Energiakereskedelmi Kft. a fent megadott adataimat az E.ON ÉletEnergia termékkel kapcsolatos ajánlatadáshoz és értékesítési megkereséshez az adatkezelési tájékoztató szerint kezelje.

A szolgáltatást E.ON ügyfél veheti igénybe, akinek a nevén van a villanyóra, ennek értelmében a nevére érkezik az E.ON-os áramszámla.

 

 • E.ON ÉletEnergia Családi csomag:

Érvényes E.ON egyetemes szolgáltatási szerződéssel rendelkező ügyfeleink vehetik igénybe szolgáltatásunkat. A biztosított legfeljebb 80 éves személy lehet.

Családi csomagot választhat, ha a

 • hozzátartozója azonos állandó lakcímen él, életvitelszerűen és
 • a családtag közeli hozzátartozó, valamint élettársa, élettársának szülője vagy gyermeke,
 •  a bevonni kívánt hozzátartozó(k) 3 hónapos kor és 80 év közötti(ek),

Korlátlan számú, fenti feltételeknek megfelelő hozzátartozó bevonható.

 

 • ÉletEnergia Extra csomag:

Érvényes E.ON egyetemes szolgáltatási szerződéssel rendelkező ügyfeleink vehetik igénybe szolgáltatásunkat. A biztosított legfeljebb 70 éves személy lehet.

Társbiztosított bevonására is van lehetőség, ha a:

 • bevonni kívánt családtag házastárs vagy élettárs
 • valamint 18-70 év közötti

Biztosítás összege ebben az esetben személyenként 2.990 Ft, és az éves keretösszegek is személyenként értendők.

A megrendelést követő napon már használhatja a szolgáltatást, de az E.ON ÉletEnergia Extra esetében a szakorvosi vizsgálatokat csak a megrendelést követő 10. naptól veheti igénybe.

Postai úton, a 7602 Pécs, Pf. 197. címen vagy személyesen, az E.ON ügyfélszolgálati irodákban lemondható a szolgáltatás. A lemondó nyilatkozat beérkezését követő hónap utolsó napjáig él a szerződése.

 

E.ON ÉletEnergia Extra esetében a szerződés a biztosítási évfordulóig tart.

A Ptk. szerint közeli hozzátartozó a házastárs, az egyenes ágbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér. Ezen kívül a családi csomagot igénybe veheti társbiztosítottként az egyetemes szolgáltatói szerződéssel rendelkező személlyel azonos állandó lakcímen élő élettárs, az élettárs szülei és gyermekei.

A fogorvosi és plasztikai sebészeti szakrendelések kivételével bármely típusú szakorvosi vizsgálatra kérhet időpontszervezést. 5 munkanapon belül megszervezzük Önnek az első kapcsolatfelvételt az orvossal az Ön által preferált helyszínen.

Egyéni és családi csomagok esetében a szakorvosi vizsgálat költségéről az időpont egyeztetés során, telefonos ügyintézőnktől tud tájékoztató jellegű árat kérni. CT/MR vizsgálatát 1 millió forintig megtérítjük, ha nincs előzménybetegsége, azaz olyan betegsége, ami a szolgáltatás igénybevétele előtt fennállt.

 

Az Extra csomag esetében a szakorvosi vizsgálatokat 100.000 Ft/év összehatárig fedezi a biztosítás, míg a labordiagnosztikai vizsgálatokat 50.000 Ft/év összegig fedezi, a CT/MR vizsgálatokat pedig 250.000 Ft/ év összeghatárig.

Orvos partnerünk minden esetben számlát állít ki. Ha az egészségpénztár szabályzata lehetővé teszi, az egészségpénztáránál való elszámolás megoldható, tehát Ön utólag visszakapja a kifizetett összeget. Fontos azonban, hogy a visszaigénylés lehetőségét és módját minden esetben a pénztár egyéni szabályzata és eljárásrendje határozza meg. Az E.ON szolgáltatása a számlát tudja garantálni az utólagos visszaigényléshez, de ügyfelünknek a pénztárral minden esetben egyénileg szükséges felvenni a kapcsolatot és megtenni a szükséges lépéseket.

A vizsgálatokra az időpontszervezést országos lefedettséggel végezzük (nem csak E.ON egyetemes szolgáltatási területen), és minden esetben figyelembe vesszük az egyéni kéréseket a helyszínre vonatkozóan. Az időpontról emlékeztető e-mailt küldünk minden egyéb fontos információval együtt. Minden esetben magánellátásról beszélünk.

Nem. Kizárólag szakorvosi beutalóval lehet igénybe venni a CT/MR vizsgálatot. A háziorvos által kiállított javaslatot/beutalót még abban az esetben sem tudjuk elfogadni, ha a háziorvos szakorvosi feladatokat is elláthat.

Ön a nap 24 órájában tud telefonon orvosi segítséget kérni, panasz esetén orvossal konzultálni.
Gyakorló orvossal beszélhet és gyakorló orvostól kérhet tanácsot például:

 • orvosi ügyeletek, gyógyszertárak, egészségügyi intézmények elérhetőségéről,
 • egészséggel, betegséggel,
 • egészséges életmóddal, megelőzéssel,
 • gyógykezeléssel,
 • egészséges táplálkozással,

gyógyszerekkel, azok hatásával, mellékhatásával, alkalmazhatóságával, kölcsönhatásaival, helyettesíthetőségével kapcsolatos kérdésekben. 

Ellátásszervező partnerünk hálózata jelenleg közel 500 minősített egészségügyi szolgáltatót számlál és folyamatosan bővül. Partnerei között a legnagyobb járó- és fekvőbeteg ellátó intézményektől, a specializált diagnosztikai- illetve terápiás centrumokon át, a kisebb szakrendelőkig minden egészségügyi magánszolgáltató megtalálható.

 • belgyógyászat
 • kardiológia
 • fül-orr-gégészet
 • ambuláns sebészet
 • szemészet
 • allergológia
 • bőrgyógyászat

Ügyintézőnk jelzi, amint a keret felhasználása elérte a 80%-ot. Ebben az esetben Ön fizeti a vizsgálat költségét, viszont a keretből fennmaradó összeget a vizsgálat után a biztosító visszautalja.

 
 
 

További információkért kérjük, olvassa el könnyen érthető tájékoztatóinkat!

Ügyfél tájékoztató

 
Csoportos egészségbiztosítás feltételei
Csoportos egészségbiztosítás terméktájékoztató