Jó időben mindig jó a hangulat

Hűtő-fűtő okosklíma az E.ON-tól
 
 
 
 
 
 
 
 
 
no_image
Szaktanácsadás és igényes beszerelés

Munkatársunk segít kiválasztani az Önnek megfelelő teljesítményű készüléket, majd a szerelőnk esztétikusan felszereli azt az előre egyeztetett időpontban.

Válasszon okos-, wifis klímát

Legtöbb klímánk interneten keresztül is működtethető, így Ön egy mobiltelefonra vagy okoseszközre telepíthető alkalmazás segítségével akár a távolból is beállíthatja vagy ellenőrizheti készülékét.

Hosszú távú gondoskodás

Új készülékére 3 vagy 5 éves időtartamra a készüléktípustól és karbantartásoktól függően gyártói, a szerelésre 2 év E.ON garanciát biztosítunk. Tudta? Nálunk karbantartási szolgáltatást is igényelhet készülékéhez, mellyel 2 év gondtalan használatot biztosítunk.

Kedvező fizetési konstrukció

A klíma készülék és annak beszerelése 6 havi részletfizetési lehetőséggel (ha megfelel a jogosultsági feltételeknek), vagy egy összegben is fizethető. Kérjük, a részletekről és feltételekről érdeklődjön munkatársunknál. 

Kérjük, irányítószáma beírásával ellenőrizze, hogy a szolgáltatásunk elérhető-e a klímaberendezés telepítésének helyszínén.

Leendő telepítési hely:
 
 
 
 

Tisztelt Érdeklődő!

Tájékoztatjuk, hogy az Ön által megadott településen szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Kérjük, adja meg nekünk adatait és amint elindul a szolgáltatás az Ön lakóhelyén is, haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük!
 

E.ON Komfort klíma szolgáltatásunk jelenleg korlátozott helyen érhető el az országban. Lefedettségi területünk folyamatosan bővül, ezért bízunk benne, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük.  

Tisztelt Érdeklődő!

E.ON Komfort klíma szolgáltatásunk az Ön által megadott településen elérhető.  Bízunk benne, hogy hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük.

Kérjen díjmentes ajánlatot, hogy munkatársunk mielőbb felmérhesse igényeit. 

Köszönjük! 

 

Szolgáltatási területünk

Új otthonfelújítási állami támogatás
2021. január 01-től!

Vásároljon okosklímát és éljen a vissza nem térítendő otthonfelújítási állami támogatás lehetőségével. Klíma berendezés beépítésére vagy cseréjére is igényelheti. 

Okosklíma. Okosfunkciók. Tudjon meg többet klíma-kínálatunkról!

Válasszon a kínálatunkban található készülékek közül, és élvezze az okosfunkciók nyújtotta kényelmet.

Nord
 • Távvezérlés okos eszközről: Interneteléréssel és egy okoseszközzel (mobiltelefon, tablet) applikáción keresztül bárhonnan hűtheti/fűtheti lakását, így Ön már a megfelelő hőmérsékletű lakásba érkezik haza.
 • Hideghuzat-hatás megelőzés: Huzatmentes hűtés. A lágyan eloszlatott levegőnek köszönhetően nem érezni közvetlenül a befúvott levegő áramlását.
 • Cold Plasma levegőtisztító rendszer: A klíma levegőjének frissességéről és tisztaságáról egy hatékony ionizátor gondoskodik, többszörös szűrőrendszerrel kombinálva. A légkondicionáló berendezés szűrője a baktériumok akár 90%-át is semlegesítheti.
 • Automatikus tisztítás: Ez a funkció kiszárítja a nedves hőcserélő felületet, megakadályozva ezzel a penész és baktériumok megtelepedését.
 • 8 °C temperálás, azaz 8 Celsius fokos fűtés: A vizes rendszerek fagyását megelőzendő, a sokáig nem használt ingatlan esetében a beltéri hőmérsékletet stabilan 8°C-os hőmérsékleten tartja.
 • Turbó funkció: Ha egy kicsit hűvösebbre, melegebbre vágyik, a klíma turbó funkciójának segítségével a légkondi extra erős fokozatba kapcsol. Ilyenkor a ventilátorok magasabb sebességgel forognak, így pillanatok alatt érhető el a kívánt hőmérséklet.
 • Öndiagnózis: A berendezés probléma esetén hibakódot ad, amely megkönnyíti a karbantartást.
 • Időzítés – Érjen haza tökéletes hőmérsékletű lakásba a klímaberendezés időzítő funkciójának segítségével. Nem kell többet dideregve várni, hogy bemelegedjen a lakás, de a hőségből betoppanva is jól esik a kellemes hűvös szoba.
 • Éjszakai üzemmód: A ventilátor alacsony fokozatra kapcsol. Ez az üzemmód általában pár óra múlva automatikusan kikapcsol.
 • Párátlanítás: Magas páratartalom esetén, a hőfoktól függetlenül bekapcsolhatja a klímán a nagy hatékonyságú párátlanítási funkciót.
 • I FEEL funkció: Az I-FEEL gomb megnyomásával a klímaberendezés aktiválja a távirányító hőmérséklet szenzorát, így a legkondicionáló a felhasználó adott helyzetének megfelelően képes beállítani a szoba hőmérsékletét.
 • Intelligens leolvasztás rendszer: Ha a hőmérséklet -5°C alá csökken, akkor előfordulhat, hogy fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás 40 percenként működésbe lép, ami nagyban növeli a fűtés hatásfokát.

 

Az adott készüléktípus pontos funkcióiról kérjük minden esetben tájékozódjon a termék adatlapján, vagy a további funkciók leírásánál!

Hitachi
 • Távvezérlés okos eszközről: Interneteléréssel és egy okoseszközzel (mobiltelefon, tablet) applikáción keresztül bárhonnan hűtheti/fűtheti lakását, így Ön már a megfelelő hőmérsékletű lakásba érkezik haza.
 • Eco sensor (emberi jelenlét érzékelővel): Eco Sensor mozgásérzékelő, ha nincs mozgás/jelenlét akkor automatikusan energia takarékos módba kapcsol a készülék.
 • Leave Home temperálás: A funkció bekapcsolásával a klíma automatikusan 10°C-on tartja a helyiség hőmérsékletét maximum 99 napig, ha senki sem tartózkodik otthon.
 • Időzítés: Érjen haza tökéletes hőmérsékletű lakásba a klímaberendezés időzítő funkciójának segítségével. Nem kell többet dideregve várni, hogy bemelegedjen a lakás, de a hőségből betoppanva is jól esik a kellemes hűvös szoba.
 • Wasabi légtisztító szűrő: A szűrő felülete wasabi részecskékkel van bevonva, ami meggátolja a gombák és baktériumok elszaporodását.
 • Turbo mód: A magas hatékonyságú hűtő-fűtő üzemmód.
 • Csendes működés: A légkondicionáló működése közben kiemelten alacsony zajszintre képes, melynek segítségével szinte észrevehetetlenül teremti meg a komfortos hőérzetet.
 • Éjszakai üzemmód: A ventilátor alacsony fokozatra kapcsol. Ez az üzemmód általában pár óra múlva automatikusan kikapcsol.

Az adott készüléktípus pontos funkcióiról kérjük minden esetben tájékozódjon a termék adatlapján, vagy a további funkciók leírásánál!

Samsung
 • Távvezérlés okos eszközről: Interneteléréssel és egy okoseszközzel (mobiltelefon, tablet) applikáción keresztül bárhonnan hűtheti/fűtheti lakását, így Ön már a megfelelő hőmérsékletű lakásba érkezik haza.
 •  Wind-Free funkció: Huzatmentes hűtés a kényelemért! A mikrofuratokon keresztül lágyan eloszlatott levegőnek köszönhetően nem érezni közvetlenül a befúvott levegő áramlását. 
 •  Bixby 2.0 hangvezérlés: Csak mondja meg mit szeretne, és megtörténik! A hangvezérlés funkció wi-fi kapcsolat és Samsung accounttal működtethető. A hangvezérlés a következő nyelveken érhető el: Angol (US, UK, Indiai), Kínai, Koreai, Francia, Német, Olasz, Spanyol és Portugál.
 •  Mesterséges intelligencia, okos, tanulékony szabályozás: Megtanulja a belső* külső hőmérséklet függvényében leggyakrabban beállított hőmérsékletet és működési időszakot, majd ezek alapján biztosítja a legoptimálisabb üzemmódokat. (*Wi-fi kapcsolat és Samsung account szükséges hozzá. Ha nem csatlakozik a wi-fi hálózathoz, a legtöbbet használt beállítás lesz az adatanalízis végeredménye.)  
 •  Mozgásérzékelő: A felhasználók mozgásának követésével hatékonyan szabályozza a befúvást (az érzékelő – Motion Detect Sensor – figyeli a mozgás hiányát min. 5 perc után max. 60 percig). A befúvás követheti vagy elkerülheti a szobában tartózkodókat.  
 •  DuraFinTM Plus: Réz felhasználásával a kondenzátor védett a rozsdásodás ellen. Egyszerűbb karbantartás a speciális kialakítás miatt (pin and tube design).  
 •  Auto Clean: Automatikusan megszárítja a párologtatót, így az mindig tiszta marad. Meggátolja a baktériumok és kellemetlen szagok kialakulását
 • Good Sleep: Ideális klímát teremt a hálószobában az egész éjszakás alváshoz.  

Az adott készüléktípus pontos funkcióiról kérjük minden esetben tájékozódjon a termék adatlapján, vagy a további funkciók leírásánál!

Ismerje meg klíma szolgáltatási csomagunk tartalmát!

 
 
 

Segítünk az Ön igényeinek leginkább megfelelő klíma kiválasztásában, megrendelésében, szerelésében és beüzemelésében egyaránt.

Klíma készülék szereléssel együtt

Az alapszerelés tartalmaz 1 db faláttörést, 3 méter csövezést és 3 méteren belüli kondenzvíz elvezetést. Lehetőség van azonban a szerelésnél egyedi igények megvalósítására is. Kérjük, kéréseit jelezze munkatársunknak a kapcsolatfelvétel során.

Garancia

Új készülékére 3 vagy 5 éves időtartamra a készüléktípustól és karbantartásoktól függően gyártói, a szerelésre 2 év E.ON garanciát biztosítunk. Tudta, hogy a gyártói garancia érvényesítéséhez rendszeres karbantartás szükséges? Nálunk karbantartási szolgáltatást is igényelhet készülékéhez, mellyel 2 év gondtalan használatot biztosítunk.

Kiegészítő szolgáltatás

 
 
 

Tudta, hogy a rendszeres karbantartással további 2 év garancia érhető el a klímakészülékre? Igényeljen most karbantartási szolgáltatást, hogy később már ne kelljen foglalkoznia a szerelőkereséssel.

Karbantartás

Már bruttó 30.000 forintért 2 év karbantartást biztosítunk a megrendelt szolgáltatás mellé, így nem kell foglalkoznia a szerelő keresésével a szükséges munkálatok elvégzéséhez: ráadásul ezzel további 2 év jótállás érhető el készülékére. Karbantartási csomagunk funkciónként (hűtés/fűtés) évente egy-egy szezon előtti karbantartást tartalmaz. A karbantartás díja attól függ, hogy hűteni és fűteni is szeretne a készülékkel, vagy csak az egyik funkcióját használja majd. Amennyiben csak hűtésre használja a klímaberendezést, a karbantartás díja összesen bruttó 30.000 Ft 2 évre, amely az alapcsomag árán felül fizetendő. A hűtés és fűtés karbantartás díja összesen bruttó 60.000 Ft 2 évre.

Válassza ki, hogy mekkora területet szeretne klimatizálni. Kérjük, kattintson az Önnek megfelelő fülre:

 
 
 
30 nm alatt

30 nm-nél kisebb helyiségbe ajánljuk

Nord Sonora New age

2,5 kW

A++ / A+
Wifivezérlés és infra távirányító
5 év garancia évi egyszeri, számlával vagy munkalappal igazolt karbantartás megléte esetén
bruttó 283.885 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.

 

Hideghuzat-hatás megelőzés
COLD PLASMA szűrő
Automatikus öntisztítás
8 °C temperálás
Turbó üzemmód
Öndiagnosztika
Időzítő
Párátlanítás
Éjszakai üzemmód
Párátlanítás

Nord Nubian New Age 

2,6 kW

A++ / A+
5 év garancia évi egyszeri, számlával vagy munkalappal igazolt karbantartás megléte esetén
bruttó 318.336 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.

 

Fűtésre optimalizált
Hideghuzat-hatás megelőzés
COLD PLASMA szűrő
8 °C temperálás
Turbó üzemmód
Öndiagnosztika
Időzítő
Párátlanítás
Éjszakai üzemmód

Hitachi Eco Comfort

2,5 kW

A++ / A+
Wifivezérlés és infra távirányító
3 év garancia, valamint további 7 év a kompresszorra évi kétszeri számlával és munkalappal igazolt karbantartás megléte esetén
bruttó 335.915 Ft-tól

Az ár a szerelés díját és a wifimodult is tartalmazza.

 

Mosható szűrő
Kompakt design, egyszerű kezelhetőség

Nord Black Desert

2,6 kW

A+++ / A++
Wifivezérlés és infra távirányító
bruttó 363.836 Ft-tól

Az ár a szerelés díját és a wifimodult is tartalmazza.

 

Hideghuzat-hatás megelőzés
COLD PLASMA szűrő
Automatikus öntisztítás
8 °C temperálás
Turbó üzemmód
Öndiagnosztika
Időzítő
I Feel funkció
3D légáram
Intelligens leolvasztás rendszer
Éjszakai üzemmód

Hitachi Standard

2,5 kW

A+++ / A++
Wifivezérlés és infra távirányító
3 év garancia, valamint további 7 év a kompresszorra évi kétszeri számlával és munkalappal igazolt karbantartás megléte esetén
bruttó 401.003 Ft-tól

Az ár a szerelés díját és a wifimodult is tartalmazza.

 

Leave Home temperálás
Magas energiahatékonyság
Heti program
Időzítő
Nano rozsdamentes szűrő, belső
Csendes üzem
Eco Sensor mozgásérzékelő

Hitachi Shirokuma

2,5 kW

A+++ / A+++
Wifivezérlés és infra távirányító
3 év garancia, valamint további 7 év a kompresszorra évi kétszeri számlával és munkalappal igazolt karbantartás megléte esetén
bruttó 505.778 Ft-tól

Az ár a szerelés díját és a wifimodult is tartalmazza.

 

Mozgásérzékelő
Leave Home temperálás
Heti program
Időzítő
Nano rozsdamentes szűrő, belső
Wasabi szűrő
Eco mód (emberi jelenlét érzékelővel)
Turbo mód
Csendes üzemmód
Szabadság üzemmód
Éjszakai üzemmód
30-55 nm

30–55 nm közötti helyiségbe ajánljuk

Nord Sonora New age

3,2 kW

A++ / A+
Wifivezérlés és infra távirányító
5 év garancia évi egyszeri, számlával vagy munkalappal igazolt karbantartás megléte esetén
bruttó 291.078 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.

 

Hideghuzat-hatás megelőzés
COLD PLASMA szűrő
Automatikus öntisztítás
8 °C temperálás
Turbó üzemmód
Öndiagnosztika
Időzítő
Párátlanítás
Éjszakai üzemmód

Nord Nubian New Age 

3,5 kW 

A++ / A+
Wifi vezérlés és infra távirányító
5 év garancia évi egyszeri, számlával vagy munkalappal igazolt karbantartás megléte esetén
bruttó 326.831 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.

 

Fűtésre optimalizált
Hideghuzat-hatás megelőzés
COLD PLASMA szűrő
8 °C temperálás
Turbó üzemmód
Öndiagnosztika
Időzítő
Párátlanítás
Éjszakai üzemmód

Nord Black Desert

3,5 kW 

A+++ / A++
5 év garancia évi egyszeri számlával vagy munkalappal igazolt karbantartás megléte esetén
bruttó 371.597 Ft-tól
Az ár a szerelés díját is tartalmazza.

 

Hideghuzat-hatás megelőzés
COLD PLASMA szűrő
Automatikus öntisztítás
8 °C temperálás
Turbó üzemmód
Öndiagnosztika
Időzítő
I Feel funkció
3D légáram
Intelligens leolvasztás rendszer
Éjszakai üzemmód

Hitachi Eco Comfort

3,5 kW

A++ / A+
Wifivezérlés és infra távirányító
3 év garancia, valamint további 7 év a kompresszorra évi kétszeri számlával és munkalappal igazolt karbantartás megléte esetén
bruttó 364.490 Ft-tól

Az ár a szerelés díját és a wifimodult is tartalmazza.

 

Mosható szűrő
Kompakt design, egyszerű kezelhetőség

Samsung Comfort 

3,5 kW

A++ / A+
Wifivezérlés és infra távirányító
3 év garancia évi egyszeri, számlával vagy munkalappal igazolt karbantartás megléte esetén
bruttó 416.560 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.

 

Wind-Free funkció/huzatmentes légbefúvás
Bixby hangvezérlés
Mesterséges intelligencia / okos, tanulékony szabályozás
4 irányú lamella mozgás
Gyors hűtés funkció
DuraFinTM Plus
Auto Clean
Good Sleep

Hitachi Standard

3,5 kW

A+++ / A++
Wifivezérlés és infra távirányító
3 év garancia, valamint további 7 év a kompresszorra évi kétszeri számlával és munkalappal igazolt karbantartás megléte esetén
bruttó 432.753 Ft-tól

Az ár a szerelés díját és a wifimodult is tartalmazza.

Leave Home temperálás
Magas energiahatékonyság
Heti program
Időzítő
Nano rozsdamentes szűrő, belső
Csendes üzem
Eco Sensor mozgásérzékelő

Hitachi Shirokuma

3,5 kW

A+++ / A+++
Wifivezérlés és infra távirányító
3 év garancia, valamint további 7 év a kompresszorra évi kétszeri számlával és munkalappal igazolt karbantartás megléte esetén
bruttó 545.465 Ft-tól

Az ár a szerelés díját és a wifimodult is tartalmazza.

 

Mozgásérzékelő
Leave Home temperálás
Heti program
Időzítő
Nano rozsdamentes szűrő, belső
Wasabi szűrő
Eco mód (emberi jelenlét érzékelővel)
Turbo mód
Csendes üzemmód
Szabadság üzemmód
Éjszakai üzemmód
56-80 nm

56–80 nm közötti helyiségbe ajánljuk

Nord Sonora New age

4,6 kW

A++ / A+
Wifivezérlés és infra távirányító
5 év garancia évi egyszeri, számlával vagy munkalappal igazolt karbantartás megléte esetén
bruttó 378.663 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.

 

Hideghuzat-hatás megelőzés
COLD PLASMA szűrő
Automatikus öntisztítás
8 °C temperálás
Turbó üzemmód
Öndiagnosztika
Időzítő
Párátlanítás
Éjszakai üzemmód

Hitachi Eco Comfort

5,0 kW

A++ / A+
Wifivezérlés és infra távirányító
3 év garancia, valamint további 7 év a kompresszorra évi kétszeri számlával és munkalappal igazolt karbantartás megléte esetén
bruttó 475.615 Ft-tól

Az ár a szerelés díját és a wifimodult is tartalmazza.

 

Mosható szűrő
Kompakt design, egyszerű kezelhetőség

Nord Black Desert

5,3 kW

A+++ / A++
Wifivezérlés és infra távirányító
bruttó 468.169 Ft-tól

Az ár a szerelés díját és a wifimodult is tartalmazza.

 

Hideghuzat-hatás megelőzés
COLD PLASMA szűrő
Automatikus öntisztítás
8 °C temperálás
Turbó üzemmód
Öndiagnosztika
Időzítő
I Feel funkció
3D légáram
Intelligens leolvasztás rendszer
Éjszakai üzemmód

Hitachi Standard

5,0 kW

A+++ / A++
Wifivezérlés és infra távirányító
3 év garancia, valamint további 7 év a kompresszorra évi kétszeri számlával és munkalappal igazolt karbantartás megléte esetén
bruttó 581.978 Ft-tól

Az ár a szerelés díját és a wifimodult is tartalmazza.

 

Leave Home temperálás
Magas energiahatékonyság
Heti program
Időzítő
Nano rozsdamentes szűrő, belső
Csendes üzem
Eco Sensor mozgásérzékelő

Hitachi Shirokuma

5,0 kW

A+++ / A+++
Wifivezérlés és infra távirányító
3 év garancia, valamint további 7 év a kompresszorra évi kétszeri számlával és munkalappal igazolt karbantartás megléte esetén
bruttó 872.490 Ft-tól

Az ár a szerelés díját és a wifimodult is tartalmazza.

 

Mozgásérzékelő
Leave Home temperálás
Heti program
Időzítő
Nano rozsdamentes szűrő, belső
Wasabi szűrő
Eco mód (emberi jelenlét érzékelővel)
Turbo mód
Csendes üzemmód
Szabadság üzemmód
Éjszakai üzemmód

A weboldalon feltüntetett készülékárak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlatnak. Klímatermék telepítésére vonatkozó ajánlat adása esetén az E.ON Energiamegoldások Kft.-t a készülékárak alkalmazása tekintetében kötelezettség nem terheli, a teljes díj (ideértve a készülék árát is) meghatározására ügyfelenként, egyedileg jogosult.

Kérjen díjmentes ajánlatot!

 
 
 

Kérjük, ellenőrizze le irányítószáma megadásával, hogy az Ön lakóhelyén elérhető-e a szolgáltatásunk. 

Adatai megadásával lehetővé teszi számunkra, hogy munkatársunk 3 munkanapon belül felvehesse Önnel a kapcsolatot telefonon, és pontosan felmérhessük igényeit, vagy elkezdhessük megszervezni a klímaeszköz beszerelésének időpontját. 

 

Kérjük, ellenőrizze telefonszámát megerősítő e-mailünkben, hogy biztosan elérjük Önt a klímatelepítéssel kapcsolatban.

 

Köszönjük!