Szavazzon a kedvenc fenntartható kezdeményezésére február 28-ig, és segítsen megválasztani az Energy Globe díjazottjait! A szavazók között 4 db iPhone X-et sorsolunk ki.

Az energiavilág „Oscar-díjaként” emlegetett Energy Globe Award díj 1999-ben indult el, mára pedig a fenntarthatóság egyik legrangosabb nemzetközi eseményévé vált. 2016 őszén először Magyarország is bekapcsolódhatott a nemzetközi Energy Globe Award programba, ugyanis hazánkban is elindult az Energy Globe Magyarország díj az E.ON támogatásával. 2017 őszén pedig immár másodszor is elindult a verseny, még több kategóriában: ezúttal a Vállalkozások, Önkormányzatok, Jövő Generációja, Épület és Egyéni Kezdeményezés kategóriákban keressük közönségszavazatok segítségével a kategória-győzteseket.

Az E.ON Energy Globe Magyarország díj elismert hazai és nemzetközi szakértőkből, valamint közéleti szereplőkből áll szakmai zsűrije tavaly decemberben mindegyik kategóriában kiválasztotta a két legjobb pályázatot. Közülük keressük a kategóriák győzteseit, azok a jelöltek győznek, amelyekre a legtöbb szavazat érkezik be február 1 és február 28-ig.

Nézze meg, hogy melyik az Ön kedvenc fenntartható kezdeményezése, adja le a szavazatát (mindössze egy szavazatot), és máris részt vehet a március 5-i sorsoláson, amelyen közjegyző jelenlétében 4 db iPhone X-et sorsolunk ki a szavazók között.

https://www.energy-globe.hu/szavazas