Regisztráció és belépés

Hogyan törölhetem a regisztrációm?

Még nem aktivált regisztráció esetén kattintson az Online ügyfélszolgálat belépő oldalán található Regisztráció törlése linkre.

 

 
 
 

Már aktivált regisztráció esetén a regisztrációkor megadott e-mail címmel és jelszóval lépjen be az Online ügyfélszolgálatra, majd kattintson a Beállítások/Felhasználói azonosítók menüpontra. Itt az Azonosító törlése gombbal tudja partnerszámát törölni. Ha minden partnerszám törlésre kerül, akkor regisztrációja automatikusan törlődik. 

 

Később az Online ügyfélszolgálat használatához újra kell regisztrálnia.

Kapcsolódó kérdések