Arcképes igazolvánnyal az együttműködés érdekében

Vállalkozói arcképes igazolvány használata

Az E.ON hálózatán több, különböző profilú Partnerrel végzünk munkát a felhasználók szolgálatában. A sikeres együttműködés érdekében biztosítani szeretnénk ügyfeleink részére bizonyos szerződött Partnereink jogos képviseletét a felhasználási helyen munkavégzésük során.

Ennek megfelelően, egyes Partnereink munkavállalói/közreműködői részére olyan arcképes igazolvány került kiadásra, ami alátámasztja ezt, és segít ügyfeleinknek a felhasználási helyen megjelenő személy azonosításában.

 
 
 

A vállalkozói arcképes igazolvány formája

A szerződött Partnereink szakemberei az alábbi tevékenységek elvégzésére rendelkezhetnek igazolvánnyal az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt és az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. területén:

Áram üzletág

Villamos mérőhelyi szolgáltatások elvégzése direkt csatlakozású fogyasztási helyek esetén:                                     

  • lejárt hitelesítésű mérőcsere és ehhez közvetlen kapcsolódó tevékenységek, hibajavítások;                                                                                         
  • fogyasztási hely ki- és visszakapcsolás.

 

Méréstechnikai szolgáltatások különleges mérések körében:

  • lejárt hitelesítésű mérőcsere, áramváltó, feszültségváltó csere és ehhez közvetlen kapcsolódó tevékenységek, fogyasztásmérő-berendezés hibajavítás;
  • mérőhelyen a fogyasztásmérő-berendezés jogszabálynak, üzletszabályzatnak, szabványoknak, ügyfél szerződésének megfelelő és vele egyeztettett korszerűsítése, üzembe helyezése, ellenőrzése, vizsgálata.

 

Gáz üzletág

2022.04.20-tól bevezetésre került gáz üzletágban is az arcképes igazolvány használata, szerződött Partnereink szakemberei az alábbi tevékenységek elvégzésére rendelkezhetnek igazolvánnyal az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. és az E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt. területén:

  • A földgáz egyetemes szolgáltatás keretében vételező és a szolgáltatás díjának fizetésében hátralékkal bíró felhasználó kikapcsolása.
  • Újonnan létesült, valamint átalakított csatlakozó vezetékek és felhasználói berendezések esetében, a műszaki-biztonsági ellenőrzés, a gáznyomás szabályozó és G-4, G-6 nagyságú gázmérő készülékek le- és felszerelése, valamint a csatlakozó és fogyasztói vezetékek gáz alá helyezése.
  • Transzparens modem telepítése.

A vállalkozói arcképes igazolvány funkciója

Az igazolvány birtokosa

- a szerződéses feladatainak ellátása céljából, abban foglaltakig, - más személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány felmutatásával együtt – jogosult a felhasználónál munkát végezni, az ingatlanra, felhasználási helyre a munkavégzés mértékéig belépni;

- semmilyen anyagi vagy egyéb ellenszolgáltatásra átvételére nem jogosult.

 

 

 
 
 

Ha szeretné ellenőrizni az igazolványt, keressen minket telefonos elérhetőségünkön, amely 0-24 óráig elérhető

Az igazolvány visszavonásig érvényes, valódiságának ellenőrzéséhez a 06 30/ 704 6403 telefonszám hívható. Kérjük, az ellenőrzéshez adja meg az arcképes igazolvány azonosító számát és a Partner munkavállalójának/közreműködőjének születési dátumát.

Az igazolvány használata bármikor ellenőrizhető. Panasz esetén a telefonos elérhetőségeinken fordulhat hozzánk.

Az adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztatónk megtalálható az eon.hu/adatvedelem oldalon.