Diktálás

Hogy diktálhatok az Online ügyfélszolgálaton keresztül?
 
 
 

Rögzíteni tudja mérőállását Online ügyfélszolgálatunkon. A Diktálás menüpontban az Aktuális mérőállás mezőben megadva, majd a Rögzítés gombra kattintva tudja rögzíteni mérőállását. Ha nem diktál ebben az időszakban vagy hibás mérőállást próbál rögzíteni, akkor automatikusan részszámlát állítunk ki az éves fogyasztása alapján. Ezt követő hónapban ismét tud diktálni. 

 
 
 
 
 
 

Ha jelenleg nem diktál, de szerződése alapján lehetősége lenne rá, a Diktálás menüpontban az adott felhasználási helyet kiválasztva a Diktálásra váltás opcióval adja meg kezdő mérőállását és jelezze felénk diktálási igényét.

 
 
 

Aktuális mérőállás rögzítési feladatairól értesítést is kérhet a Beállítások /Értesítések és marketingnyilatkozat menüpontban.

 

A Diktálás menüpontban tájékoztatjuk, ha nem diktálhat szerződése alapján a kiválasztott felhasználási helynél. Ha mégis diktálni szeretne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. 

 

A kiválasztott felhasználási helyre vonatkozó korábbi mérőállás adatokat megtekintheti és letöltheti a "Korábbi mérőállások" linkre kattintva.

Kapcsolódó kérdések