Fogja velünk munkára a napot

Ismerje meg napelemes rendszereinket!
 
 
 
 
 
 
Figyelmeztetés adathalászatról

Csalók küldenek a nevünkben az E.ON elektronikus számlaértesítőihez hasonló e-maileket és ezzel próbálják elérni, hogy különböző, általában alacsony összegeket utaljanak át nekik.
 

Az E.ON Hungária Zrt. megvásárolta az MVM Zrt. részesedését az ELMŰ Nyrt-ben és ÉMÁSZ Nyrt-ben

Újabb nagy lépést tett az E.ON Hungária Zrt. az ELMŰ–ÉMÁSZ csoport integrációja felé. A társaság a december 18-án kötött részvény-adásvételi szerződés alapján megvásárolta az MVM Zrt. tulajdonában álló összes részvényt az ELMŰ Nyrt.-ben és az ÉMÁSZ Nyrt.-ben is.

A triatlon lehet az új magyar pontszerző sportág a tokiói olimpián


További lendületet ad a Magyarországon is egyre népszerűbb triatlon fejlődésének, hogy együttműködési megállapodást kötött a Magyar Triatlon Szövetség az E.ON Hungária Zrt.-vel. A kiemelten a fiatalokat célzó támogatástól azt remélik, hogy megalapozza a sportág jövőbeni sikereit. 

Szeretne naprakész lenni?

Megadhatja elérhetőségeit!

Válassza meg Ön számlája fizetési határidejét!

Új ügyfélbarát kényelmi szolgáltatásunkkal ügyfeleink maguk választhatják meg, milyen határidőre szeretnék fizetni számláikat. Tudjon meg többet és igényelje szolgáltatásunkat! 

Hírek

2020.02.04.

ENERGIA 2020 – E.ON EnergiaKaland a Csodák Palotájában

2020.01.29.

Egy kézben a MOM Park teljes energetikai rendszerének üzemeltetése
Az E.ON üzemelteti januártól a MOM Park komplex energetikai rendszerét. Az új megállapodásnak köszönhetően a bevásárló- és irodaközpont egy kézből kapja az áramot, a fűtést és a hűtést, de az épületegyüttes energetikai rendszerének üzemeltetését és karbantartását is az energiacég látja el.

2019.12.16.

„Nyisson az előnyökre! Ajánlatainkkal nyerhet!” nyereményjáték nyerteslista

Facebook