Melyek lesznek idén a legjobb hazai fenntarthatósági kezdeményezések?

FFenntartható, energiatudatos és zöld kezdeményezések indulhatnak újra a nemzetközi Energy Globe verseny magyarországi fordulóján. Március 31-ig szinte bármilyen ötlettel lehet pályázni: akár egy családi otthon környezetbarát kialakításával, újszerű oktatási programmal, „okos” megoldásokkal, vagy a hatékony energiafelhasználást segítő elképzeléssel is.

 

Válassza meg Ön számlája fizetési határidejét!

Februártól elérthető új ügyfélbarát kényelmi szolgáltatásunk, az egyéni számlafizetési határidő szolgáltatás, mely lehetőséget ad arra, hogy ügyfeleink maguk válasszák meg, milyen határidőre szeretnék fizetni számláinkat. Olvassa el a további részleteket, tudja meg, mely ügyfelek számára elérhető a szolgáltatás és hogyan igényelhető! 

 

Intézze ügyeit velünk kényelmesebben! Ügyfélbarát fejlesztéseink 2018-ban

Idén számos fejlesztést vittünk véghez annak érdekében, hogy ügyfeleink kényelmesebben intézhessék ügyeiket, és egyszerűbben, gyorsabban tájékozódhassanak az őket érintő kérdésekben. Ismerje meg és próbálja ki fejlesztéseinket! 

SolarHome

Legyen Ön is részese az élhető jövőnek! Ismerje meg az E.ON Solar személyre szabott napenergia rendszerrel kapcsolatos tudnivalókat!

Hírek

2019.02.15.

Európa legnagyobb tetőnaperőmű-parkja épül Győrben

Bővebben

2019.01.10.

Hajnali rejtély: mi okozhatja azokat a nagyon bosszantó pillanatnyi zárlatokat?

Bővebben

Facebook