Az E.ON nevével visszaélve kérnek csalók átutalást

Ismeretlen támadók az E.ON nevében küldenek a vállalatunk elektronikus számlaértesítőihez nagyon hasonló formátumú e-maileket, és ezzel próbálják elérni, hogy különböző, általában alacsony összegeket átutaljanak számukra. Cégünk az elmúlt órákban több bejelentést kapott ezekről a nagyon veszélyes visszaélési kísérletekről. Arra kérjük ügyfeleinket, hogy kiemelt óvatossággal járjanak el átutalási megbízásaik teljesítése során.

Intézze ügyeit velünk kényelmesebben! Ügyfélbarát fejlesztéseink 2018-ban

Idén számos fejlesztést vittünk véghez annak érdekében, hogy ügyfeleink kényelmesebben intézhessék ügyeiket, és egyszerűbben, gyorsabban tájékozódhassanak az őket érintő kérdésekben. Ismerje meg és próbálja ki fejlesztéseinket! 

Újabb kényelmes fizetési mód az online ügyfélszolgálatunkon: „egyedi linkes fizetés”

Ügyfeleink kényelme az első számunkra, ezért az eddig elérhető fizetési módok mellett bevezettünk még egy új számlabefizetési lehetőséget is az online ügyfélszolgálatunkon belül: az egyedi linkes fizetést. Próbáld ki Te is!
 

SolarHome

Legyen Ön is részese az élhető jövőnek! Ismerje meg az E.ON Solar személyre szabott napenergia rendszerrel kapcsolatos tudnivalókat!

Hírek

2018.11.21.

Indul a Magyar Déli-sark Expedíció az E.ON szponzorálásával

Bővebben

2018.11.19.

Harmadik alkalommal adták át tudásukat a szakembereink jótékonysági szervezeteknek

Bővebben

Facebook