E.ON Közvilágítás - A jövő közvilágítása

Miért érdemes minket választania?

A jelenlegi közvilágítási kiadásaikhoz hasonlóan működési költségként elszámolható.

Szolgáltatás csomagunk biztosítja a mai legszigorúbb európai szabványoknak is megfelelő minőséget. A település jellegéhez igazodó, testreszabott, mérhető, ellenőrizhető, szabványon alapul fényszolgáltatásunk, melyet világítástechnikai mérés és tervezés előz meg.

Rugalmas szerződéseket kínálunk, melyek igazodnak az önkormányzati ciklusváltásokhoz és az Önök energiabeszerzési-igényeihez. Magas minőségű, fenntartható, kulcsrakész projekteket szállítunk.

Az általunk használt LED-technológia rendkívül energiatakarékos és működésbiztonsága sokszorosan felülmúlja a hagyományos közvilágításban használt berendezésekét.

A korszerűsítés történhet akár SMART kiegészítőkkel, vagy előkészítheti egy SMART City kialakítását.

A korszerűsítéshez használt berendezéseink biztosítják a felesleges fényterhelés kiküszöbölését, így az lakosság mellett az állat- és növényvilág nyugalma is biztosított.

*
 
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 

A csillaggal (*) jelölt adatmezők kitöltése kötelező.

Hibabejelentés


Mit tegyek, ha közvilágítási hibát észlelek?

Önkormányzati ügyfeleink közvilágítás korszerűsítési termékeinkkel kapcsolatban észrevételeikkel, panaszaikkal és érdeklődésükkel forduljanak hozzánk bizalommal a fenti űrlap kitöltésén, vagy az eszrevetel@eon.hu e-mail címen keresztül.