Az áram- és gázszolgáltatás folyamatos és zavartalan biztosítása érdekében tett intézkedéseink

 
 
 
no_image
 
 
 

Intézkedéseink célja az ország működéséhez elengedhetetlen, stratégiai infrastruktúra működésének fenntartása, illetve ügyfeleinek, munkatársainak egészségének megóvása. Egyes halasztható, a folyamatos szolgáltatáshoz nem alapvető tevékenységeinket ideiglenesen leállítjuk. Amely területeken lehetséges, digitális platformjainkon, azaz online, telefonon vagy e-mailben végezhető gáz- és áramhálózati ügyintézés, illetve postai úton történik a dokumentumok fogadása. A döntés visszavonásig érvényes.

 
 
 

Elérhetőségek

Bármelyik elérhetőségünkön is keresnek minket, ahhoz, hogy ügyintézőink megtalálják az Önökhöz tartozó adatokat, információkat a rendszerben, elengedhetetlen az egyértelmű beazonosítás.
Ezt a célt szolgálja a partnerszám, a szerződéses folyószámlaszám és a szerződésszám. Kérjük, ezeket minden ügyintézés kezdeményezése előtt készítsék elő, és adják meg az ügyintézőnek!

no_image
no_image
no_image
no_image
 
 
 

Korlátozásokkal végzett szolgáltatásaink

Fokozott biztonsági és higiéniás intézkedések mellett (megfelelő védőfelszerelésben, az ügyfelek és a szerelők között biztonságos védőtávolságot tartva, a szerződések, dokumentumok személyes aláírását elkerülve) az alábbi tevékenységet végezzük

Háztartási méretű kiserőművek hálózatra csatlakoztatása

Április 6-tól a munkákat a szakemberek a megfelelő védőfelszerelésben, az ügyfelek és a szerelők között biztonságos távolságot tartva, a szerződések, dokumentumok személyes aláírását elkerülve végzik el. A bekapcsoláshoz a mérőórák cseréjét a kollégák elvégzik, amennyiben az a lakott ingatlanon kívül található. Folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket az elvégzendő munkák ütemezéséről. 

Fogyasztói csatlakozóvezetékek építése és új bekapcsolások

Az új bekapcsolást érintő munkákat felfüggesztettük lakott ingatlanok esetén. Telekhatáron belül nem végzünk munkát, kivéve, ha az nem jár ügyfélkontaktussal, ill. szabadtéren, az ügyféltől távol végezheti a munkát szerelőnk.

Üzemvitelhez kapcsolódó feladatok, karbantartások

Ha azt tapasztalja, hogy nincs áram vagy gáz az otthonában, akkor az alábbi térképen ellenőrizheti, hogy tervezett üzemszünetről vagy üzemzavarról van-e szó.

Műszaki átadás-átvétel

Műszaki ügyek megtekintése

Tervezett áramszünetek felülvizsgálata

A tervezett áramszünettel járó munkák többségét elhalasztottuk. Az alábbi térképen tájékozódhat a munkákat érintő friss hírekről. Amennyiben nem találja az Önt érintő munkát az áramszünet elmarad.

Szakfelügyelet biztosítása
Vezetéképítések és ezek tervezési munkái
Egyéb célú mérőcserék (Normál és előre fizetős mérőcsere, okosmérő létesítése)
 
 
 

Visszavonásig nem elérhető, nem végzett szolgáltatások

Személyes ügyfélszolgálati irodáink ügyfélfogadása
Éves áram fogyasztásmérő leolvasás

Az ügyfelek online adhatják meg a mérőállásokat. A számla utolsó odalán található az éves leolvasási időpont, kérjük, a megadott dátumhoz képest 5 napon belül küldje el óraállását.

Éves gáz fogyasztásmérő leolvasás

SMS-ben vagy e-mailen keresztül egyénileg tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy végezzék el a gázóra leolvasást. Továbbá a számla utolsó oldalán is megtalálható az éves leolvasási időpont, kérjük a megadott intervallumban küldje el óraállását az  eon-leolvasas@eon-hungaria.com címre.

Gázmérő- és nyomásszabályozó csere
Energiaellenőrzések
 
 
 
Ügyfélcserét követő ellenőrzések
 
 
 

A koronavírussal kapcsolatos bejelentéseink

2020. április 2.

A veszélyhelyzet alatt is bekapcsolja az E.ON a háztartási napelemrendszereket

2020. március 19.

Felfüggeszti a fogyasztásmérők leolvasását az E.ON

2020. március 13.

Kikapcsolási moratóriummal segít a veszélyhelyzetben az E.ON

2020. március 27.

Videós ügyfélszolgálatot indított az E.ON

2020. március 15.

Tájékoztatás a koronavírus járvány miatt az ügyfeleink és munkatársaink biztonsága érdekében meghozott intézkedésekről

2020. március 25.

Áramszünettel járó munkái többségét elhalasztja az E.ON

2020. március 15.

Ideiglenesen szünetelteti a személyes ügyintézést ügyfélszolgálati irodáiban az E.ON