Most Ön is segíthet a hiba gyors elhárításában!

Az E.ON kiemelt hangsúlyt fektet közvilágítási hálózatának karbantartására, valamint a fellépő közvilágítási hibák gyors javítására. Ezért fejlesztett ki társaságunk egy új, mobil eszközön használható alkalmazást, amellyel ügyfeleink bejelenthetik a közvilágításban tapasztalt meghibásodást, azokról a településekről ahol társaságunk javítja a közvilágítást. Legyen szó kiégett izzóról, sérült lámpatestről, vagy bármilyen megrongált és emiatt veszélyessé váló eszközről, az alkalmazáson keresztüli hibajelzés segítségével az E.ON szakemberei még rövidebb időn belül tudomást szereznek a problémáról, így gyorsabban elkezdhetik a hiba elhárítását, javítását.

Közvilágítási hibabejelentő applikáció használata rendkívül egyszerű és gyors, hiszen az alkalmazás érzékeli (GPS koordináták segítségével), hogy pontosan hol van bejelentő, honnan küldi a hibabejelentést, így csak a hiba jellegét kell pontosítani néhány fotó és beazonosítást segítő adat beküldésével.

Egy gyors regisztráció után – amit elegendő egyszer megtennie – az alkalmazás már használható is. Amennyiben a GPS koordináták alapján olyan területen tartózkodik, ahol a szolgáltatás igénybe vehető és közvilágítási hibát észlel, csak készítsen egy fényképet az alkalmazás segítségével, adja meg a hiba beazonosításához szükséges információkat, hogy ezzel is könnyítse a hibaelhárítást. Ha épp nincs a bejelentés helyszínén rendelkezésre álló adatkapcsolat, akkor a legközelebbi kapcsolódásnál akár WIFI, akár mobil internet segítségével az applikáció elküldi a bejelentést.

Az alkalmazás már ingyenesen letölthető iPhone, Windows és Android készülékekre, akár azonnal az alábbi QR kódok beolvasásával.

ABÁDSZALÓK, ADONY, BADACSONYTOMAJ, BAKTALÓRÁNTHÁZA, BALATONFÖLDVÁR, BONYHÁD, CELLDÖMÖLK, DÉVAVÁNYA, DEVECSER, DOMBRÁD, DOROG, ERCSI, ESZTERGOM, FERTŐD, FERTŐSZENTMIKLÓS, GÁRDONY, GYOMAENDRŐD, HEREND, IBRÁNY, JÁNOSSOMORJA, KEMECSE, KENDERES, KUNHEGYES, LETENYE, MÁGOCS, MÁNDOK, MÁRIAPÓCS, NÁDUDVAR, NAGYHALÁSZ, NAGYKANIZSA, NYERGESÚJFALU, NYÍREGYHÁZA, NYÍRLUGOS, NYÍRTELEK, ŐRISZENTPÉTER, PANNONHALMA, PÁPA, POLGÁR, POLGÁRDI, PUSZTASZABOLCS, PÜSPÖKLADÁNY, RÁCALMÁS, RAKAMAZ, RÁKÓCZIFALVA, RÉPCELAK, SIMONTORNYA, SOPRON, SZEGHALOM, SZOMBATHELY, TÉT, TISZAFÖLDVÁR, TISZAVASVÁRI, VAJA, VÁMOSPÉRCS, VASVÁR, VÉP, ZALALÖVŐ, ZALASZENTGRÓT, ZAMÁRDI