Tippek, tanácsok

Tudjon meg többet a kazánokról

Mit érdemes tudni a mai környezettudatos, modern kazánokról, és milyen szolgáltatások kapcsolódnak hozzá? Olvasson tovább!

 
 
 
A zárt égésterű kazán – kazánkisokos!

A zárt égésterű kazán egészségesebb és környezetkímélőbb, mint a nyílt égésterű, ezért szükséges előbb-utóbb mindenkinek áttérni erre a fűtési megoldásra. Sőt ezért az EU kötelezővé is tette a zárt égésterű kazánok használatát.
 

Érdekességek a konvektorokról

Olvasson utána a mai kor követelményeinek is megfelelő nagy teljesítményű, esztétikus, könnyen kezelhető konvektoroknak.

 
 
 
Konvektorcsere – Tudnivalók az Otthon Melege Programról

Konvektorcsere - támogatással! Az Otthon Melege Program most már a konvektorok cseréjét is segítette. Összegyűjtöttünk minden infót, amit tudnod kell! A program jelenleg nem fut, de ettől még hasznos lehet a cikk.
 

Bővebben a klímákról

Hűtő-fűtő, energiahatékony klímarendszerek folyamatos fejlődése miatt érdemes naprakésznek lenni ebben a témában, ha választás előtt áll. Nézze meg cikkeinket!

 
 
 
Gree klíma – minden tudnivaló egy vezető márkáról

Mitől lett a Gree klíma a legjobb légkondicionáló? Miben előzi meg vetélytársait? Összefoglaltuk a márka fő ismérveit, hogy könnyedén választhass! A világ egyik legnagyobb légkondicionáló gyáraként számon tartott Gree klíma neve fogalom a szakmában.