Kérdése van?

 
 
 

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Gyakran ismételt kérdések

 
 
 

A megfelelő teljesítmény kiválasztásához figyelembe kell venni a helyiség hőszükségletét, amelyet befolyásol a belmagasság, a belső hőforrások mennyisége (radiátor, konvektor, padlófűtés stb.), a falak, ablakok mérete és szigetelése, valamint a helyiség belső építészeti kialakítása. Általános szabályként elmondható, hogy egy 30-40 négyzetméteres helyiség hűtéséhez 3,5 kW teljesítményű klíma szükséges. A klíma kiválasztásánál segítség lehet, ha weboldalunkon, a klíma termékek almenüre kattint, ahol kiválaszthatja a helyiség méretét. 

A klímaberendezések beltéri egységeinek elhelyezése kiemelten fontos a megfelelő hőmérséklet elérése érdekében. Fontos, hogy a berendezés hűtési és fűtési üzemmódban is hatékonyan tudjon dolgozni.  Figyelni kell rá, hogy a berendezés közvetlen közelében ne legyen olyan zavaró felület vagy tárgy (pl. túl közel lévő függöny, polc stb.), amely zavarhatná a befújt levegő megfelelő áramlását.

Általánosságban elmondható, hogy minden földeléssel ellátott konnektorba csatlakoztatható a klímaberendezés. Mostanra szinte az összes légkondicionáló berendezés a kültéri egységbe kéri a betápot, de ez nem jelenti azt, hogy csak a kültéri egységnél elfogadott az árambetáp kialakítása, ez a beltéri egységnél is ugyanúgy megoldható.

A WiFi rendszert támogató klímákat távolról is, vezeték nélküli hálózati kapcsolaton keresztül, okos eszköz segítségével be-és kikapcsolhatjuk, vagy akár módosíthatjuk a beállításait. Éppen ezért, amikor hazafelé tartunk akár már útközben is bekapcsolhatjuk a berendezést, hogy mire hazaérünk, addigra a megfelelő hőmérséklet várjon ránk. Az ilyen tulajdonsággal rendelkező berendezéseket integrálni lehet okos-otthon rendszerekbe is.

Klímaberendezések esetén fontos a megfelelő karbantartás, hiszen ezzel biztosítható a készülék hosszútávon is megfelelő üzemelése. A szakemberek által végzett karbantartásokkal a gyártói jótállás hosszabbítható meg. 

A modern klímaberendezések egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy egy négy járatú szelep segítségével a berendezésben végig futó körfolyamat megfordítható, ezáltal pedig fűtésre is kiválóan használható a berendezés.

Lehetősége van egyösszegben vagy 6 havi részletfizetéses konstrukcióban is megvásárolni klíma termékeinket. 

A telepítés nagyjából 2-3 órát vesz igénybe, a környezeti adottságoktól függően. A telepítéshez segítséget jelent, amennyiben a klímakészülék tervezett helyének közvetlen környezetét megfelelően előkészíti és könnyen hozzáférhetővé teszi szakembereink számára.

Minden, az E.ON kínálatában elérhető készülékre igényelhető H tarifa a területileg illetékes egyetemes villamosenergia-szolgáltatónál.

A beállításhoz kérjük tekintse meg a videót, amely segítséget nyújt a szükséges beállítások elvégzéséhez. Kérjük készítse elő okoseszközét, amire az applikációt letöltheti.

Amennyiben bármilyen probléma merülne fel a klíma használata során, keressen minket bizalommal a komfort@eon.com e-mail címen
vagy a +36 1 999 53 65  telefonszámon.

 
 
 
Felkeltettük érdeklödését?

Kérjen ajánlatot még ma!