Jó időben mindig jó a hangulat

Hűtő-fűtő okosklíma az E.ON-tól

 
 
 
 
 
 
 
 
 
no_image
Szaktanácsadás és igényes beszerelés

Munkatársunk segít kiválasztani az Önnek megfelelő teljesítményű készüléket, majd szerelőnk esztétikusan fel is szereli azt az előre egyeztetett időpontban. A papírmunkát is elintézzük Ön helyett!

Válasszon okos, wifis klímát

Klímáink interneten keresztül is elérhetőek, így Ön egy mobiltelefonra telepíthető alkalmazás segítségével akár a távolból is beállíthatja vagy ellenőrizheti készülékét.

Hosszú távú gondoskodás

Új készülékére 1 éves gyártói, a szerelésre  2 év E.ON jótállást biztosítunk. Tudta? Rendszeres karbantartással további 2 év jótállás érhető el a klíma készülékre. Sőt! Lehetősége van karbantartási szolgáltatást is igényelnie készülékéhez.

Kedvező fizetési konstrukció

Készülékét és annak beszerelését fizetheti egy összegben, vagy választhatja a 6 havi részletfizetést is, Önre bízzuk a döntést!

Kérjük, irányítószáma beírásával ellenőrizze, hogy szolgáltatásunk elérthető-e a klímaberendezés telepítésének helyszínén

Leendő telepítési hely:
 
 
 
 

Tisztelt Érdeklődő!

Tájékoztatjuk, hogy az Ön által megadott településen szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Kérjük, adja meg nekünk adatait és amint elindul a szolgáltatás az Ön lakóhelyén is, haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük!

 
 
 

E.ON Komfort klíma szolgáltatásunk jelenleg korlátozott helyen érhető el az országban. Lefedettségi területünk folyamatosan bővül, ezért bízunk benne, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük.  

 
 
 

Szolgáltatási területünk

Új otthonfelújítási állami támogatás
2021. január 01-től!

Vásároljon okosklímát és éljen a vissza nem térítendő otthonfelújítási állami támogatás lehetőségével. Klíma berendezés beépítésére vagy cseréjére is igényelheti. 

Részletek

Ha klímát szeretne, január 1. után érdemes belevágni

2020. november közepén jelentette be Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, hogy 2021. január 1-től a legalább egy gyermeket váró vagy nevelő családok otthonfelújítási költségeire vissza nem térítendő támogatást nyújt az állam, legfeljebb 3 millió forintos értékhatárig. A kormány támogatási csomagja igényelhető klíma berendezések telepítésére vagy cseréjére is!

 

E.ON okosklímák

Az E.ON hűtő-fűtő okosklímái kiváló lehetőséget kínálnak azok számára, akik most szeretnék otthonukat még komfortosabbá tenni. Az energiacég munkatársai segítenek kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő teljesítményű készüléket, majd a szerelők szakszerűen fel is szerelik azt az előre egyeztetett időpontban, és a cég még a papírmunkát is elintézi Ön helyett! Érdemes kiemelni, hogy az E.ON által kínált ár tartalmazza az alapszerelés költségét is.  

Mitől okos a klíma? A készülékek wifin keresztül, azaz internetkapcsolat segítségével is elérhetők, így Önnek lehetősége van távolról, okoseszközével szabályoznia berendezését.

Az energiacég a készülékekre gyártói (3, 5 vagy 10 éves időtartamra a készüléktípustól függően), a szerelésre 2 év garanciát biztosít. Ha az E.ON karbantartási szolgáltatását is igénybe veszi, az energiacég a telepítés után is gondját viseli készülékének, így a garancia további 2 évre meghosszabbodik. Ebben az esetben az energiacég szakemberei keresik Önt a karbantartási időszakban, így nem kell bajlódnia azzal, hogy csúcsszezonban szerelőt keressen. A költségek kiszámíthatók és előre tervezhetők: ha csak hűtésre használja a klímát, bruttó 20.000 Ft, ha fűtésre is, bruttó 40.000 Ft két évre a karbantartás díja.

További információk ITT elérhetőek.

 

Otthonfelújítási támogatás

Érdemes már az elején tisztázni, hogy az otthonfelújítási támogatás igénylésének négy, együttes előfeltétele van:

 1. Gyermek - legalább egy várt (várandósság esetén a magzat a betöltött 12. héttől) vagy maximum 25 éves nevelt gyermek a háztartásban, ugyanakkor a megváltozott munkaképességű gyermek esetén a 25 éves életkorral nem kell számolni,
 2. TB- jogviszony - legalább egy éves, folyamatos társadalombiztosítási-jogviszony, maximum 30 nap megszakítással (a felsőoktatási jogviszony is számít; az utolsó három hónapban az álláskeresési járadék és a nyugdíj mellett végzett munka is figyelembe vehető),
 3. köztartozás-mentesség, valamint
 4. ingatlan min. 50% tulajdonnal - az igénylő, illetve kiskorú gyermeke - együttes igénylés esetén az igénylők együtt, vagy kiskorú gyermekeik - a támogatással érintett ingatlanban együttesen legalább 50%-os mértékű, az ingatlan-nyilvántartásba bejegyzett tulajdoni hányaddal rendelkeznek.

Arról, hogy ezen felül pontosan kik és milyen feltételekkel vehetik igénybe a támogatást, ITT érdemes tájékozódni.

 

A támogatás a 2021. január 1. után megkötött szerződések esetében igényelhető, a számlával igazolt felújítási költségek 50%-ára, de maximum 3 millió Ft-ig. Anyagköltség és munkadíj fele-fele arányban igényelhető, így legfeljebb 1,5-1,5 millió Ft kapható ezekre egyenként.

 

A kivitelezés szempontjából nem lehet eléggé kihangsúlyozni a következőt: szerződést kell kötni a vállalkozóval, és mind az anyagokról, mind a munkáról számla ellenében vehető igénybe a támogatás, az egyéb szükséges dokumentumok és feltételek megléte esetén. A támogatás igénybe vétele érdekében a Magyar Államkincstárhoz kell benyújtani a kérelmet.

 

A támogatás utólagos elszámolást tesz csak lehetővé, így a beruházás vagy felújítás díját a családnak meg kell előlegeznie és utólag tudja visszaigényelni a támogatás mértékének megfelelően az államkincstárnál. A támogatás kérelmezése teljes egészében elektronikusan is intézhető. Az összegyűjtött számlákat a munka befejezését és a számlák megfizetését követő 60 napon belül kell benyújtani az államkincstárhoz, amelynek 30 napja van elbírálni a kérelmet és kedvező döntés esetén a döntésre vonatkozó okirat kiállítását követő 5 napon belül kiutalják a támogatás összegét.

 

Hasznos tudni, hogy a felújítások megvalósulásának ellenőrzésére a Kincstár a kormányhivatalok bevonásával jogosult, így a támogatás kiutalását követő 6 hónapon belül bármikor ellenőrizhetik, ténylegesen megtörtént-e a kivitelezés.

 

Ha a család úgy dönt, hogy eladja a lakást, a támogatást akkor sem kell visszafizetni, ugyanakkor kiemelendő, hogy a támogatás csak egyszer vehető igénybe az igénylő által. Hozzá kell tenni, az új tulajdonos - bár ugyanarról az ingatlanról van szó, amelyre korábban már más felvette a támogatást - ha még korábban ő maga nem vette igénybe a támogatást és megfelel a rendeletben foglalt feltételeknek, élhet a lehetőséggel (igénylőhöz, nem pedig ingatlanhoz kötött a támogatás).

 

Kezdje el megtervezni még ma álomotthonát és kérjen klímaberendezés telepítésére díjmentes ajánlatot! 

 

 

Okosklíma. Okosfunkciók. Tudjon meg többet a klíma eszközről!

Válasszon a kínálatunkban található Gree készülékek közül és élvezze a Gree funkciók biztosította kényelmet.

 
 
 
 • Távvezérlés okos eszközről: Interneteléréssel és egy okoseszközzel (mobiltelefon, tablet) applikáción keresztül bárhonnan hűtheti/fűtheti lakását, így Ön már a megfelelő hőmérsékletű lakásba érkezik haza.
 • Időzítés: Heti és napi időzítési lehetőségek.
 • Öndiagnózis: A berendezés probléma esetén hibakódot ad, amely megkönnyíti a karbantartást.
 • Automatikus tisztítás: Ez a funkció kiszárítja a nedves hőcserélő felületet, megakadályozva ezzel a penész és baktériumok megtelepedését.
 • Éjszakai üzemmód: A ventillátor alacsony fokozatra kapcsol. Ez az üzemmód általában pár óra múlva automatikusan kikapcsol.
 • Száraz program: A páratartalom csökkenése a szoba hőmérsékletének változása nélkül érhető el a program segítségével.

Ismerje meg klímacsomagjaink tartalmát!

1. Klíma csomag szereléssel együtt

A szerelés tartalmaz 1 db faláttörést, 3 méter csövezést, és 3 méteren belüli a kondenzvíz elvezetést. Lehetőség van azonban a szerelésnél egyedi igények megvalósítására is. Kérjük, kéréseit jelezze munkatársunknak a kapcsolatfelvétel során.  

2. Jótállás

Új készülékére 1 éves gyártói, a szerelésre  2 év E.ON jótállást biztosítunk. Tudta? Rendszeres karbantartással további 2 év jótállás érhető el a klíma készülékre. Sőt! Lehetősége van karbantartási szolgáltatást is igényelnie készülékéhez.

Kiegészítő szolgáltatás

Rendelje meg szolgáltatásunkat a karbantartással együtt és terjessze ki ezzel a jótállást további 2 évvel készülékére. Karbantartási csomagunk funkciónként (hűtés/fűtés) évente egy-egy szezon előtti karbantartást tartalmaz. A karbantartás díja attól függ, hogy hűteni és fűteni is szeretne a készülékkel, vagy csak az egyik funkcióját használja majd. Amennyiben csak hűtésre használja a klíma berendezést, a karbantartás díja összesen bruttó 20.000 Ft 2 évre, amely az alap csomag árán felül fizetendő.

 
 
 

Válassza ki, hogy mekkora területet szeretne klimatizálni. Kérjük kattintson az Önnek megfelelő fülre:

Bosch Climate 5000 RAC 2,6


Ár: bruttó 235.522 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.


Fizethet egyösszegben vagy 
6 hónapos részletfizetéssel

 

Termékjellemzők:

 • 2,6 kW hűtő teljesítmény
 • A++/A+
 • Infra távirányító
 • 1+2 év gyártói, a szerelésre 2 év E.ON jótállást biztosítunk
 • Nagy sűrűségű szűrő
 • Hőmérséklet-kiegyenlítés
 • Energiatakarékos mód
 • Smart Pilot
 • Időzítő
 • Egyéb: működés automatikus ellenőrzése, hűtőközeg-szivárgás észlelése, turbó üzemmód, ötfokozatú ventilátor a kültéri egységben, légterelő állásának megjegyzése, alvó üzemmód, lágy légáram funkció
 • Csendes működés
 • Üzemképes alacsony hőmérsékleten (-15℃-ig)
 • 2,9 kW-os fűtési teljesítmény

Bosch Climate 5000 RAC 2,6


Bosch Climate 5000 RAC 2,6


Bosch Climate 5000 RAC 2,6


Bosch Climate 5000 RAC 2,6


30 nm alatt

Bosch Climate 5000 RAC 2,6


Ár: bruttó 235.522 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.


Fizethet egyösszegben vagy 
6 hónapos részletfizetéssel

 

Termékjellemzők:

 • 2,6 kW hűtő teljesítmény
 • A++/A+
 • Infra távirányító
 • 1+2 év gyártói, a szerelésre 2 év E.ON jótállást biztosítunk
 • Nagy sűrűségű szűrő
 • Hőmérséklet-kiegyenlítés
 • Energiatakarékos mód
 • Smart Pilot
 • Időzítő
 • Egyéb: működés automatikus ellenőrzése, hűtőközeg-szivárgás észlelése, turbó üzemmód, ötfokozatú ventilátor a kültéri egységben, légterelő állásának megjegyzése, alvó üzemmód, lágy légáram funkció
 • Csendes működés
 • Üzemképes alacsony hőmérsékleten (-15℃-ig)
 • 2,9 kW-os fűtési teljesítmény

Gree Lomo Plusz 2,6
 


Ár: bruttó 267.341 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.


Fizethet egyösszegben vagy
6 hónapos részletfizetéssel

 

Termékjellemzők:

 • 2,6 kW hűtő teljesítmény
 • A++/A+
 • wifi vezérlés és infra távirányító
 • 1+2 év gyártói, a szerelésre 2 év E.ON jótállást biztosítunk
 • COLD PLASMA szűrő
 • I feel funkció
 • Energiatakarékos mód
 • Nagyteljesítményű üzemmód
 • Heti időzítő
 • Egyéb: Automata tisztítás, turbó üzemmód, áramszünet memória, intelligens leolvasztás, óra beállítás/kijelzés, öndiagnózis, LCD kijelző, Kellemes éjszakai mód
 • Száraz program
 • A páratartalom csökkenését a szobahőmérséklet változása nélkül éri el.
 • 2,8 kW fűtő teljesítmény

Gree Amber 2,7
 


Ár: bruttó 296.371 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.


Fizethet egyösszegben vagy
6 hónapos részletfizetéssel

 

Termékjellemzők:

 • 2,7 kW hűtő teljesítmény
 • A+++/A++
 • wifi vezérlés és infra távirányító
 • 1+2 év gyártói, a szerelésre 2 év E.ON jótállást biztosítunk
 • COLD PLASMA szűrő
 • I feel funkció
 • Energiatakarékos mód
 • Nagyteljesítményű üzemmód
 • Heti időzítő
 • Egyéb: Automata tisztítás, turbó üzemmód, áramszünet memória, intelligens leolvasztás, óra beállítás/kijelzés, öndiagnózis, LCD kijelző, Kellemes éjszakai mód
 • Száraz program
 • A páratartalom csökkenését a szobahőmérséklet változása nélkül éri el.
 • 2,9 kW fűtő teljesítmény

Bosch Climate 5000 RAC 2,6


Ár: bruttó 235.522 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.


Fizethet egyösszegben vagy 
6 hónapos részletfizetéssel

 

Termékjellemzők:

 • 2,6 kW hűtő teljesítmény
 • A++/A+
 • Infra távirányító
 • 1+2 év gyártói, a szerelésre 2 év E.ON jótállást biztosítunk
 • Nagy sűrűségű szűrő
 • Hőmérséklet-kiegyenlítés
 • Energiatakarékos mód
 • Smart Pilot
 • Időzítő
 • Egyéb: működés automatikus ellenőrzése, hűtőközeg-szivárgás észlelése, turbó üzemmód, ötfokozatú ventilátor a kültéri egységben, légterelő állásának megjegyzése, alvó üzemmód, lágy légáram funkció
 • Csendes működés
 • Üzemképes alacsony hőmérsékleten (-15℃-ig)
 • 2,9 kW-os fűtési teljesítmény

Gree Lomo Plusz 2,6
 


Ár: bruttó 267.341 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.


Fizethet egyösszegben vagy
6 hónapos részletfizetéssel

 

Termékjellemzők:

 • 2,6 kW hűtő teljesítmény
 • A++/A+
 • wifi vezérlés és infra távirányító
 • 1+2 év gyártói, a szerelésre 2 év E.ON jótállást biztosítunk
 • COLD PLASMA szűrő
 • I feel funkció
 • Energiatakarékos mód
 • Nagyteljesítményű üzemmód
 • Heti időzítő
 • Egyéb: Automata tisztítás, turbó üzemmód, áramszünet memória, intelligens leolvasztás, óra beállítás/kijelzés, öndiagnózis, LCD kijelző, Kellemes éjszakai mód
 • Száraz program
 • A páratartalom csökkenését a szobahőmérséklet változása nélkül éri el.
 • 2,8 kW fűtő teljesítmény

30 - 55 nm

Bosch Climate 5000 RAC 2,6


Ár: bruttó 235.522 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.


Fizethet egyösszegben vagy 
6 hónapos részletfizetéssel

 

Termékjellemzők:

 • 2,6 kW hűtő teljesítmény
 • A++/A+
 • Infra távirányító
 • 1+2 év gyártói, a szerelésre 2 év E.ON jótállást biztosítunk
 • Nagy sűrűségű szűrő
 • Hőmérséklet-kiegyenlítés
 • Energiatakarékos mód
 • Smart Pilot
 • Időzítő
 • Egyéb: működés automatikus ellenőrzése, hűtőközeg-szivárgás észlelése, turbó üzemmód, ötfokozatú ventilátor a kültéri egységben, légterelő állásának megjegyzése, alvó üzemmód, lágy légáram funkció
 • Csendes működés
 • Üzemképes alacsony hőmérsékleten (-15℃-ig)
 • 2,9 kW-os fűtési teljesítmény

Gree Lomo Plusz 2,6
 


Ár: bruttó 267.341 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.


Fizethet egyösszegben vagy
6 hónapos részletfizetéssel

 

Termékjellemzők:

 • 2,6 kW hűtő teljesítmény
 • A++/A+
 • wifi vezérlés és infra távirányító
 • 1+2 év gyártói, a szerelésre 2 év E.ON jótállást biztosítunk
 • COLD PLASMA szűrő
 • I feel funkció
 • Energiatakarékos mód
 • Nagyteljesítményű üzemmód
 • Heti időzítő
 • Egyéb: Automata tisztítás, turbó üzemmód, áramszünet memória, intelligens leolvasztás, óra beállítás/kijelzés, öndiagnózis, LCD kijelző, Kellemes éjszakai mód
 • Száraz program
 • A páratartalom csökkenését a szobahőmérséklet változása nélkül éri el.
 • 2,8 kW fűtő teljesítmény

Gree Amber 2,7
 


Ár: bruttó 296.371 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.


Fizethet egyösszegben vagy
6 hónapos részletfizetéssel

 

Termékjellemzők:

 • 2,7 kW hűtő teljesítmény
 • A+++/A++
 • wifi vezérlés és infra távirányító
 • 1+2 év gyártói, a szerelésre 2 év E.ON jótállást biztosítunk
 • COLD PLASMA szűrő
 • I feel funkció
 • Energiatakarékos mód
 • Nagyteljesítményű üzemmód
 • Heti időzítő
 • Egyéb: Automata tisztítás, turbó üzemmód, áramszünet memória, intelligens leolvasztás, óra beállítás/kijelzés, öndiagnózis, LCD kijelző, Kellemes éjszakai mód
 • Száraz program
 • A páratartalom csökkenését a szobahőmérséklet változása nélkül éri el.
 • 2,9 kW fűtő teljesítmény

Bosch Climate 5000 RAC 2,6


Ár: bruttó 235.522 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.


Fizethet egyösszegben vagy 
6 hónapos részletfizetéssel

 

Termékjellemzők:

 • 2,6 kW hűtő teljesítmény
 • A++/A+
 • Infra távirányító
 • 1+2 év gyártói, a szerelésre 2 év E.ON jótállást biztosítunk
 • Nagy sűrűségű szűrő
 • Hőmérséklet-kiegyenlítés
 • Energiatakarékos mód
 • Smart Pilot
 • Időzítő
 • Egyéb: működés automatikus ellenőrzése, hűtőközeg-szivárgás észlelése, turbó üzemmód, ötfokozatú ventilátor a kültéri egységben, légterelő állásának megjegyzése, alvó üzemmód, lágy légáram funkció
 • Csendes működés
 • Üzemképes alacsony hőmérsékleten (-15℃-ig)
 • 2,9 kW-os fűtési teljesítmény

Gree Lomo Plusz 2,6
 


Ár: bruttó 267.341 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.


Fizethet egyösszegben vagy
6 hónapos részletfizetéssel

 

Termékjellemzők:

 • 2,6 kW hűtő teljesítmény
 • A++/A+
 • wifi vezérlés és infra távirányító
 • 1+2 év gyártói, a szerelésre 2 év E.ON jótállást biztosítunk
 • COLD PLASMA szűrő
 • I feel funkció
 • Energiatakarékos mód
 • Nagyteljesítményű üzemmód
 • Heti időzítő
 • Egyéb: Automata tisztítás, turbó üzemmód, áramszünet memória, intelligens leolvasztás, óra beállítás/kijelzés, öndiagnózis, LCD kijelző, Kellemes éjszakai mód
 • Száraz program
 • A páratartalom csökkenését a szobahőmérséklet változása nélkül éri el.
 • 2,8 kW fűtő teljesítmény

56 - 80 nm

Bosch Climate 5000 RAC 2,6


Ár: bruttó 235.522 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.


Fizethet egyösszegben vagy 
6 hónapos részletfizetéssel

 

Termékjellemzők:

 • 2,6 kW hűtő teljesítmény
 • A++/A+
 • Infra távirányító
 • 1+2 év gyártói, a szerelésre 2 év E.ON jótállást biztosítunk
 • Nagy sűrűségű szűrő
 • Hőmérséklet-kiegyenlítés
 • Energiatakarékos mód
 • Smart Pilot
 • Időzítő
 • Egyéb: működés automatikus ellenőrzése, hűtőközeg-szivárgás észlelése, turbó üzemmód, ötfokozatú ventilátor a kültéri egységben, légterelő állásának megjegyzése, alvó üzemmód, lágy légáram funkció
 • Csendes működés
 • Üzemképes alacsony hőmérsékleten (-15℃-ig)
 • 2,9 kW-os fűtési teljesítmény

Gree Lomo Plusz 2,6
 


Ár: bruttó 267.341 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.


Fizethet egyösszegben vagy
6 hónapos részletfizetéssel

 

Termékjellemzők:

 • 2,6 kW hűtő teljesítmény
 • A++/A+
 • wifi vezérlés és infra távirányító
 • 1+2 év gyártói, a szerelésre 2 év E.ON jótállást biztosítunk
 • COLD PLASMA szűrő
 • I feel funkció
 • Energiatakarékos mód
 • Nagyteljesítményű üzemmód
 • Heti időzítő
 • Egyéb: Automata tisztítás, turbó üzemmód, áramszünet memória, intelligens leolvasztás, óra beállítás/kijelzés, öndiagnózis, LCD kijelző, Kellemes éjszakai mód
 • Száraz program
 • A páratartalom csökkenését a szobahőmérséklet változása nélkül éri el.
 • 2,8 kW fűtő teljesítmény

Gree Amber 2,7
 


Ár: bruttó 296.371 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.


Fizethet egyösszegben vagy
6 hónapos részletfizetéssel

 

Termékjellemzők:

 • 2,7 kW hűtő teljesítmény
 • A+++/A++
 • wifi vezérlés és infra távirányító
 • 1+2 év gyártói, a szerelésre 2 év E.ON jótállást biztosítunk
 • COLD PLASMA szűrő
 • I feel funkció
 • Energiatakarékos mód
 • Nagyteljesítményű üzemmód
 • Heti időzítő
 • Egyéb: Automata tisztítás, turbó üzemmód, áramszünet memória, intelligens leolvasztás, óra beállítás/kijelzés, öndiagnózis, LCD kijelző, Kellemes éjszakai mód
 • Száraz program
 • A páratartalom csökkenését a szobahőmérséklet változása nélkül éri el.
 • 2,9 kW fűtő teljesítmény

Bosch Climate 5000 RAC 2,6


Ár: bruttó 235.522 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.


Fizethet egyösszegben vagy 
6 hónapos részletfizetéssel

 

Termékjellemzők:

 • 2,6 kW hűtő teljesítmény
 • A++/A+
 • Infra távirányító
 • 1+2 év gyártói, a szerelésre 2 év E.ON jótállást biztosítunk
 • Nagy sűrűségű szűrő
 • Hőmérséklet-kiegyenlítés
 • Energiatakarékos mód
 • Smart Pilot
 • Időzítő
 • Egyéb: működés automatikus ellenőrzése, hűtőközeg-szivárgás észlelése, turbó üzemmód, ötfokozatú ventilátor a kültéri egységben, légterelő állásának megjegyzése, alvó üzemmód, lágy légáram funkció
 • Csendes működés
 • Üzemképes alacsony hőmérsékleten (-15℃-ig)
 • 2,9 kW-os fűtési teljesítmény

Gree Lomo Plusz 2,6
 


Ár: bruttó 267.341 Ft-tól

Az ár a szerelés díját is tartalmazza.


Fizethet egyösszegben vagy
6 hónapos részletfizetéssel

 

Termékjellemzők:

 • 2,6 kW hűtő teljesítmény
 • A++/A+
 • wifi vezérlés és infra távirányító
 • 1+2 év gyártói, a szerelésre 2 év E.ON jótállást biztosítunk
 • COLD PLASMA szűrő
 • I feel funkció
 • Energiatakarékos mód
 • Nagyteljesítményű üzemmód
 • Heti időzítő
 • Egyéb: Automata tisztítás, turbó üzemmód, áramszünet memória, intelligens leolvasztás, óra beállítás/kijelzés, öndiagnózis, LCD kijelző, Kellemes éjszakai mód
 • Száraz program
 • A páratartalom csökkenését a szobahőmérséklet változása nélkül éri el.
 • 2,8 kW fűtő teljesítmény

Egyedi megoldások

Multi split klíma kínálatunkról és egyedi megoldásainkról munkatársunknál érdeklődhet.
 

Kérjük adja meg adatait, hogy kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot és pontosan felmérhessük igényeit egy személyre szabott ajánlathoz.  

Köszönjük!

Kérjen ajánlatot!

Kérjük ellenőrizze le irányítószáma megadásával, hogy az Ön lakóhelyén elérhető-e szolgáltatásunk. 

Adatai megadásával lehetővé teszi számunkra, hogy munkatársunk 3 munkanapon belül felvehesse Önnel a kapcsolatot telefonon, és pontosan felmérhessük igényeit vagy elkezdhessük megszervezni Önnek a klíma eszköz beszerelésének időpontját. 

 

Kérjük, ellenőrizze telefonszámát megerősítő e-mailünkben, hogy biztosan elérjük Önt a klímatelepítéssel kapcsolatban.

 

Köszönjük!