Ébredjen, mielőtt beköszönt a tél!

 
 
 
Cserélje le kazánját kényelmesen még a szezon előtt: teljes körű ügyintézés, személyre szabott ajánlat, részletfizetés.
 
 
 
 
 
 
 
Szaktanácsadás és igényes beszerelés

Munkatársunk segít kiválasztani az Önnek megfelelő teljesítményű készüléket, majd szerelőnk esztétikusan fel is szereli azt az előre egyeztetett időpontban. A papírmunkát is elintézzük Ön helyett!

 
 
 
Hatékonyság és kényelem

Helytakarékos és csendes kondenzációs gázkazánjaink otthona kényelmébe illeszkedve felszerelhetőek, sőt, az Easy Control intelligens rendszer igénylése esetén a helyiségek egyedi hőmérséklet-szabályzását is megvalósíthatja. 

Hosszú távú gondoskodás

Új készülékére 2 év gyártói jótállást biztosítunk, amely 3 évvel meghosszabbítható, amennyiben megrendeli kiterjesztett jótállásunkat. A jótállás feltétele az évenkénti karbantartás, amelyet csomagunk tartalmaz.

Kedvező fizetési konstrukció

Ön fizethet egy összegben, illetve 36 vagy 60 hónapos részletfizetéssel is, Önre bízzuk a döntést!

Korszerű technika, amit mindenki ért

Ismerje meg Bosch termékkínálatunkat!

Formabontó dizájn, helytakarékos megoldások, alacsony zajszint, egyszerű kezelhetőség és nem utolsó sorban megbízhatóság és magas hatásfok jellemzi a Bosch kondenzációs gázkazánjait, amelyek komplett megoldást nyújtanak otthona fűtéséhez és a melegvíz-készítéshez egyaránt.

Tudta, hogy kazánjainkhoz használati melegvíztároló is csatlakoztatható és hogy már olyan készüléket is vásárolhat, ami szolárkompatibilis az új szabályzóprogramnak köszönhetően? A Bosch készülékek többsége már kezelőbarát multifunkcionális kijelzővel rendelkezik, és speciális billentyűkombinációval valamennyi beállítás rögzíthető.

Kazáncsere kényelmesen, teljes körű ügyintézéssel

Csomagajánlatunk tartalma

 • Teljes körű ügyintézés
 • Helyszíni felmérés, személyre szabott ajánlat
 • Műszaki tervezés, majd a tervek engedélyeztetése
 • A készülék helyszínre szállítása, beszerelése és beüzemelése
 • A termosztát bekötése
 • A fűtési rendszer vegyszeres átmosása
 • Díjmentes karbantartás az első évben
 • Éjjel-nappal elérhető telefonos assistance szolgáltatás
 • Lehetőség részletfizetésre
Tudta, hogy kondenzációs kazánjához akár intelligens időjáráskövető szabályozót is csatlakoztathat, amit mobiltelefonjáról kényelmesen szabályozhat?


CT200 szobatermosztát: modern kialakítás, valamint otthona fűtésének és használati melegvíz ellátásának kényelmes távszabályozása már megoldható okostelefonja segítségével is! A szabályozó minden 2007 óta gyártott Bosch fali kondenzációs gázkazánnal képes együttműködni.

 

 

 • Érintőképernyős kezelési funkció és ingyenes mobil alkalmazás a kényelmes kezeléshez
 • Az energiamegtakarítás támogatása a fűtéshez és melegvízhez elfogyasztott gázmennyiség kijelzésével
 • Okos szabályzás: Szobahőmérséklet alapú szabályzás, összeköttetésben egy külső hőmérséklet érzékelővel vagy az aktuális internetes helyi időjárási adatok alapján
 • Otthonlét érzékelő funkció: Az alkalmazás automatikusan energiatakarékos üzemmódra vált, ha nincs felhasználó a lakásban
 • Zuhanyidőzítő: a zuhanyzási idő automatikus korlátozásához
 • Egyszerű telepítés és internetkapcsolat a beépített W-LAN segítségével

 

Szeretné élvezni a melegvíz-tárolók nyújtotta kényelmet?

Ha nagy mennyiségű, állandó hőmérsékletű meleg vízre van szüksége, akkor a Bosch márka melegvíz-tárolói jelentik a megfelelő választást. Ezek a megoldások a több lakásos házakban, vagy nagy családoknál való használat során bizonyulnak hasznosnak és emelkednek ki a nagy teljesítőképességükkel. Ráadásul a felhasználói komfort szintet is növelik.

Válasszon kazáncsere csomagjaink közül!

 
 
 
Condens 2500

Teljesítmény és kényelem

Condens 2300

Maximális komfort
 

 
 
 
Condens 3000

Komplett megoldás
 

Condens 7000i W

Formabontó dizájn és kiváló minőség
 

Nem kell egyedül döntenie, kérjen ingyenes konzultációt!


Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot, és pontosan felmérhessük igényeit vagy elkezdhessük megszervezni Önnek az állapotfelmérés időpontját. 

 

Megrendeléseket jelenleg kizárólag Fejér és Baranya-megyékben tudunk kiszolgálni.

 

Kérjük, adja meg nekünk adatait és amint elindul a szolgáltatásunk az Ön lakóhelyén is, haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük!

*
*
*
 
*
 
 
 

Elfogadom, hogy az E.ON Energiakereskedelmi Kft. a fent megadott adataimat az E.ON Komfort termékkel kapcsolatos ajánlatadáshoz és értékesítési megkereséshez az adatkezelési tájékoztató szerint kezelje.