Velünk élmény az energia, és állatira kényelmes

 
 
 

Kazáncsere teljes körű ügyintézéssel, személyre szabottan

 
 
 
 
 
 
Szaktanácsadás és igényes beszerelés

Munkatársunk segít kiválasztani az Önnek megfelelő teljesítményű készüléket, majd szerelőnk esztétikusan fel is szereli azt az előre egyeztetett időpontban. A papírmunkát is elintézzük Ön helyett!

Hatékonyság és kényelem

Helytakarékos és csendes kondenzációs gázkazánjaink otthona kényelmébe illeszkedve felszerelhetőek, sőt, az Easy Control intelligens rendszer igénylése esetén a helyiségek egyedi hőmérséklet-szabályzását is megvalósíthatja. 

Hosszú távú gondoskodás

Új készülékére 2 év gyártói jótállást biztosítunk, amely 3 évvel meghosszabbítható, amennyiben megrendeli kiterjesztett jótállásunkat. A jótállás feltétele az évenkénti karbantartás, amelyet csomagunk tartalmaz.

Kedvező fizetési konstrukció

Ön fizethet egy összegben, illetve 36 vagy 60 hónapos kamatmentes kölcsönt (THM: 0,0%) is igénybe vehet. Önre bízzuk a döntést! 

Korszerű technika, amit mindenki ért

Ismerje meg Bosch termékkínálatunkat!

Formabontó dizájn, helytakarékos megoldások, alacsony zajszint, egyszerű kezelhetőség és nem utolsó sorban megbízhatóság és magas hatásfok jellemzi a Bosch kondenzációs gázkazánjait, amelyek komplett megoldást nyújtanak otthona fűtéséhez és a melegvíz-készítéshez egyaránt.

Tudta, hogy kazánjainkhoz használati melegvíztároló is csatlakoztatható és hogy már olyan készüléket is vásárolhat, ami szolárkompatibilis az új szabályzóprogramnak köszönhetően? A Bosch készülékek többsége már kezelőbarát multifunkcionális kijelzővel rendelkezik, és speciális billentyűkombinációval valamennyi beállítás rögzíthető.

Kazáncsere kényelmesen, teljes körű ügyintézéssel

Csomagajánlatunk tartalma

 • Teljes körű ügyintézés
 • Helyszíni felmérés, személyre szabott ajánlat
 • Műszaki tervezés, majd a tervek engedélyeztetése
 • A termosztát bekötése
 • Éjjel-nappal elérhető telefonos assistance szolgáltatás
 • Lehetőség egyösszegű fizetésre, vagy kamatmentes kölcsön (THM: 0,0%) igénybevételére
 • Karbantartási szolgáltatással igényelhető további 3 év jótállás, a garantált 2 éven felül
 • Díjmentes karbantartás az első évben
 • A készülék helyszínre szállítása, beszerelése és beüzemelése

Kazáncsere kamatmentes kölcsönnel


Az E.ON innovatív és energiahatékony fűtési megoldásához az UniCredit Bank kamatmentes finanszírozást nyújt. THM: 0,0 %

 • Nincsenek plusz költségek, nincs folyósítási költség, pontosan annyit kell törlesztenie, amennyi hitelt igényel.
 • Futamidő: 36 vagy 60 hónap.
 • 300 000 forinttól 5 millió forintig igényelhető hitelösszeg1.

Reprezentatív példa (36 vagy 60 hónap futamidővel elérhető Stabil kamat 0%-os célhoz kötött személyi kölcsön – E.ON Komfort kazáncsere-szolgáltatáshoz): 3 000 000 forint összegű Stabil kamat célhoz kötött személyi kölcsön igénylése esetén, 5 éves futamidőre a hitel normál ügyleti kamata évi 0%, a kölcsön ügyleti kamatának kamatperiódusa 5 éves, azaz a futamidővel megegyező hosszúságú, így a kölcsön kamata a teljes futamidő alatt rögzített. A teljes hiteldíj mutatója (THM) 0,00% havi törlesztő-részlet 50 000 Ft. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 3 000 000 Ft, a hitel teljes díja: 0 Ft, (mely egyéb díjat nem tartalmaz).

A kölcsön törlesztése az UniCredit Banknál vezetett bankszámláról történik, a kölcsön futamideje alatt UniCredit bankszámla fenntartása szükséges.

További részletekért látogasson el az UniCredit Bank oldaláraA tájékoztatás nem teljes körű.  További részletek a bank Általános Üzleti Feltételeiben, Lakossági üzletszabályzatában, a Kondíciós listájában és az Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetményében. Az E.ON az UniCredit Bank függő közvetítőjeként jár el. A bank a hitel nyújtásáról a bank Lakossági üzletszabályzatában, a Kondíciós listájában és az Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetményében rögzített feltételek mellett, a saját hitelbírálata alapján dönt.

(1) 3 millió forint fölötti hitelösszeg esetében kötelező a házastárs adóstársként történő bevonása a hitelügyletbe.

 
 
 
Tudta, hogy kondenzációs kazánjához akár intelligens időjáráskövető szabályozót is csatlakoztathat, amit mobiltelefonjáról kényelmesen szabályozhat?


CT200 szobatermosztát: modern kialakítás, valamint otthona fűtésének és használati melegvíz ellátásának kényelmes távszabályozása már megoldható okostelefonja segítségével is! A szabályozó minden 2007 óta gyártott Bosch fali kondenzációs gázkazánnal képes együttműködni.

 

 

 • Érintőképernyős kezelési funkció és ingyenes mobil alkalmazás a kényelmes kezeléshez
 • Az energiamegtakarítás támogatása a fűtéshez és melegvízhez elfogyasztott gázmennyiség kijelzésével
 • Okos szabályzás: Szobahőmérséklet alapú szabályzás, összeköttetésben egy külső hőmérséklet érzékelővel vagy az aktuális internetes helyi időjárási adatok alapján
 • Otthonlét érzékelő funkció: Az alkalmazás automatikusan energiatakarékos üzemmódra vált, ha nincs felhasználó a lakásban
 • Zuhanyidőzítő: a zuhanyzási idő automatikus korlátozásához
 • Egyszerű telepítés és internetkapcsolat a beépített W-LAN segítségével

 

Szeretné élvezni a melegvíz-tárolók nyújtotta kényelmet?

 
 
 

Ha nagy mennyiségű, állandó hőmérsékletű meleg vízre van szüksége, akkor a Bosch márka melegvíz-tárolói jelentik a megfelelő választást. Ezek a megoldások a több lakásos házakban, vagy nagy családoknál való használat során bizonyulnak hasznosnak és emelkednek ki a nagy teljesítőképességükkel. Ráadásul a felhasználói komfort szintet is növelik.

Válasszon kazáncsere csomagjaink közül!

 
 
 
 
 
 
Condens 3000

Komplett megoldás
 

Condens 7000i W

Formabontó dizájn és kiváló minőség
 

Nem kell egyedül döntenie, kérjen ingyenes konzultációt!


Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot, és pontosan felmérhessük igényeit vagy elkezdhessük megszervezni Önnek az állapotfelmérés időpontját. 

 

Megrendeléseket jelenleg kizárólag Fejér és Baranya-megyékben tudunk kiszolgálni.

 

Kérjük, adja meg nekünk adatait és amint elindul a szolgáltatásunk az Ön lakóhelyén is, haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük!

*
*
*
 
 
 
 

Tisztelt Érdeklődő!

Tájékoztatjuk, hogy az Ön által megadott településen szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Kérjük, adja meg nekünk adatait és amint elindul a szolgáltatás az Ön lakóhelyén is, haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük!

 
 
 
 
 
 

Elfogadom, hogy az E.ON Energiakereskedelmi Kft. a fent megadott adataimat az E.ON Komfort termékkel kapcsolatos ajánlatadáshoz és értékesítési megkereséshez az adatkezelési tájékoztató szerint kezelje.