Velünk élmény az energia, és állatira kényelmes

 
 
 

Kazáncsere teljes körű ügyintézéssel, személyre szabottan

 
 
 
 
 
 
no_image
 
 
 
Szaktanácsadás és igényes beszerelés

Munkatársunk segít kiválasztani az Önnek megfelelő teljesítményű készüléket, majd szerelőnk esztétikusan fel is szereli azt az előre egyeztetett időpontban. A papírmunkát is elintézzük Ön helyett!

Hatékonyság és kényelem

Helytakarékos és csendes kondenzációs gázkazánjaink otthona kényelmébe illeszkedve felszerelhetőek, sőt, az Easy Control intelligens rendszer igénylése esetén a helyiségek egyedi hőmérséklet-szabályzását is megvalósíthatja. 

Hosszú távú gondoskodás

Új készülékére 2 év gyártói jótállást biztosítunk, amely 3 évvel meghosszabbítható, amennyiben megrendeli kiterjesztett jótállásunkat. A jótállás feltétele az évenkénti karbantartás, amelyet csomagunk tartalmaz.

Kedvező fizetési konstrukció

Ön fizethet egy összegben, illetve 36 vagy 60 hónapos kamatmentes kölcsönt (THM: 0,0%) is igénybe vehet. Önre bízzuk a döntést! 

Korszerű technika, amit mindenki ért

Ismerje meg Bosch termékkínálatunkat!

Formabontó dizájn, helytakarékos megoldások, alacsony zajszint, egyszerű kezelhetőség és nem utolsó sorban megbízhatóság és magas hatásfok jellemzi a Bosch kondenzációs gázkazánjait, amelyek komplett megoldást nyújtanak otthona fűtéséhez és a melegvíz-készítéshez egyaránt.

Tudta, hogy kazánjainkhoz használati melegvíztároló is csatlakoztatható és hogy már olyan készüléket is vásárolhat, ami szolárkompatibilis az új szabályzóprogramnak köszönhetően? A Bosch készülékek többsége már kezelőbarát multifunkcionális kijelzővel rendelkezik, és speciális billentyűkombinációval valamennyi beállítás rögzíthető.

Kazáncsere kényelmesen, teljes körű ügyintézéssel

Csomagajánlatunk tartalma

 • Teljes körű ügyintézés
 • Helyszíni felmérés, személyre szabott ajánlat
 • Műszaki tervezés, majd a tervek engedélyeztetése
 • A termosztát bekötése
 • Éjjel-nappal elérhető telefonos assistance szolgáltatás
 • Lehetőség egyösszegű fizetésre, vagy kamatmentes kölcsön (THM: 0,0%) igénybevételére
 • Karbantartási szolgáltatással igényelhető további 3 év jótállás, a garantált 2 éven felül
 • Díjmentes karbantartás az első évben
 • A készülék helyszínre szállítása, beszerelése és beüzemelése

Kazáncsere kamatmentes kölcsönnel


Az E.ON innovatív és energiahatékony fűtési megoldásához az UniCredit Bank kamatmentes finanszírozást nyújt. THM: 0,0 %

 • Nincsenek plusz költségek, nincs folyósítási költség, pontosan annyit kell törlesztenie, amennyi hitelt igényel.
 • Futamidő: 36 vagy 60 hónap.
 • 300 000 forinttól 5 millió forintig igényelhető hitelösszeg1.

Reprezentatív példa (36 vagy 60 hónap futamidővel elérhető Stabil kamat 0%-os célhoz kötött személyi kölcsön – E.ON Komfort kazáncsere-szolgáltatáshoz): 3 000 000 forint összegű Stabil kamat célhoz kötött személyi kölcsön igénylése esetén, 5 éves futamidőre a hitel normál ügyleti kamata évi 0%, a kölcsön ügyleti kamatának kamatperiódusa 5 éves, azaz a futamidővel megegyező hosszúságú, így a kölcsön kamata a teljes futamidő alatt rögzített. A teljes hiteldíj mutatója (THM) 0,00% havi törlesztő-részlet 50 000 Ft. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 3 000 000 Ft, a hitel teljes díja: 0 Ft, (mely egyéb díjat nem tartalmaz).

A kölcsön törlesztése az UniCredit Banknál vezetett bankszámláról történik, a kölcsön futamideje alatt UniCredit bankszámla fenntartása szükséges.

További részletekért látogasson el az UniCredit Bank oldaláraA tájékoztatás nem teljes körű.  További részletek a bank Általános Üzleti Feltételeiben, Lakossági üzletszabályzatában, a Kondíciós listájában és az Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetményében. Az E.ON az UniCredit Bank függő közvetítőjeként jár el. A bank a hitel nyújtásáról a bank Lakossági üzletszabályzatában, a Kondíciós listájában és az Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetményében rögzített feltételek mellett, a saját hitelbírálata alapján dönt.

(1) 3 millió forint fölötti hitelösszeg esetében kötelező a házastárs adóstársként történő bevonása a hitelügyletbe.

 
 
 
Tudta, hogy kondenzációs kazánjához akár intelligens időjáráskövető szabályozót is csatlakoztathat, amit mobiltelefonjáról kényelmesen szabályozhat?


CT200 szobatermosztát: modern kialakítás, valamint otthona fűtésének és használati melegvíz ellátásának kényelmes távszabályozása már megoldható okostelefonja segítségével is! A szabályozó minden 2007 óta gyártott Bosch fali kondenzációs gázkazánnal képes együttműködni.

 

 

 • Érintőképernyős kezelési funkció és ingyenes mobil alkalmazás a kényelmes kezeléshez
 • Az energiamegtakarítás támogatása a fűtéshez és melegvízhez elfogyasztott gázmennyiség kijelzésével
 • Okos szabályzás: Szobahőmérséklet alapú szabályzás, összeköttetésben egy külső hőmérséklet érzékelővel vagy az aktuális internetes helyi időjárási adatok alapján
 • Otthonlét érzékelő funkció: Az alkalmazás automatikusan energiatakarékos üzemmódra vált, ha nincs felhasználó a lakásban
 • Zuhanyidőzítő: a zuhanyzási idő automatikus korlátozásához
 • Egyszerű telepítés és internetkapcsolat a beépített W-LAN segítségével

 

Szeretné élvezni a melegvíz-tárolók nyújtotta kényelmet?

 
 
 

Ha nagy mennyiségű, állandó hőmérsékletű meleg vízre van szüksége, akkor a Bosch márka melegvíz-tárolói jelentik a megfelelő választást. Ezek a megoldások a több lakásos házakban, vagy nagy családoknál való használat során bizonyulnak hasznosnak és emelkednek ki a nagy teljesítőképességükkel. Ráadásul a felhasználói komfort szintet is növelik.

Válasszon kazáncsere csomagjaink közül!

 
 
 
 
 
 
Condens 3000

Komplett megoldás
 

Condens 7000i W

Formabontó dizájn és kiváló minőség
 

Nem kell egyedül döntenie, kérjen ingyenes konzultációt!


Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot, és pontosan felmérhessük igényeit vagy elkezdhessük megszervezni Önnek az állapotfelmérés időpontját. 

 

Megrendeléseket jelenleg kizárólag Fejér és Baranya-megyékben tudunk kiszolgálni.

 

Kérjük, adja meg nekünk adatait és amint elindul a szolgáltatásunk az Ön lakóhelyén is, haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük!

*
*
*
*
 
*
 

Tisztelt Érdeklődő!

Tájékoztatjuk, hogy az Ön által megadott településen szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Kérjük, adja meg nekünk adatait és amint elindul a szolgáltatás az Ön lakóhelyén is, haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük!

 
 
 
 
 
 

Elfogadom, hogy az E.ON Energiakereskedelmi Kft. a fent megadott adataimat az E.ON Komfort termékkel kapcsolatos ajánlatadáshoz és értékesítési megkereséshez az adatkezelési tájékoztató szerint kezelje.