Finanszírozási konstrukciók

Kamatmentes kölcsön az E.ON Komfort Kazáncsere szolgáltatásához


Az E.ON innovatív és energiahatékony fűtési megoldásához az UniCredit Bank kamatmentes finanszírozást nyújt. THM: 0,0 %

 • Nincsenek plusz költségek, nincs folyósítási költség, pontosan annyit kell törlesztenie, amennyi hitelt igényel.
 • Futamidő: 36 vagy 60 hónap.
 • 300 000 forinttól 5 millió forintig igényelhető hitelösszeg1.

Reprezentatív példa (36 vagy 60 hónap futamidővel elérhető Stabil kamat 0%-os célhoz kötött személyi kölcsön – E.ON Komfort kazáncsere-szolgáltatáshoz): 3 000 000 forint összegű Stabil kamat célhoz kötött személyi kölcsön igénylése esetén, 5 éves futamidőre a hitel normál ügyleti kamata évi 0%, a kölcsön ügyleti kamatának kamatperiódusa 5 éves, azaz a futamidővel megegyező hosszúságú, így a kölcsön kamata a teljes futamidő alatt rögzített. A teljes hiteldíj mutatója (THM) 0,00% havi törlesztő-részlet 50 000 Ft. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 3 000 000 Ft, a hitel teljes díja: 0 Ft, (mely egyéb díjat nem tartalmaz).

A kölcsön törlesztése az UniCredit Banknál vezetett bankszámláról történik, a kölcsön futamideje alatt UniCredit bankszámla fenntartása szükséges.
 

Teljes komfort pár lépésben
 

 1. Felmérés és tanácsadás
  Az E.ON szakértői felmérik otthona meglévő fűtési rendszereit, illetve tanácsot adnak azok korszerűsítésére.
 2. Szerződéskötés és pénzügyi konstrukció
  Az E.ON előkészíti a szerződését. Ha kölcsönre is szüksége van, akkor az UniCredit mobilbankára felkeresi Önt, ahol szeretné, és tájékoztatja a kölcsönről.
 3. Hitelelbírálás
  A jóváhagyást követően az UniCredit folyósítja az E.ON-nak a kölcsönösszeget.
 4. Beszerelés, üzembehelyezés
  Előre egyeztetett időpontban az E.ON telepíti és beüzemeli az új készüléket.
 5. Kényelem és nyugalom
  Önnek nincs más teendője, mint hogy hátradől és élvezi otthona komfortját és biztonságát.  
   

Igénylés feltételei

 • Alkalmazottként dolgozik, nyugdíjas, egyéni vállalkozó vagy cégtulajdonos.
 • Alkalmazotti jogviszony esetén a határozatlan munkaviszonya már 3 hónapja fennáll.
 • Jövedelme bankszámlára érkezik legalább 2 hónapja.
 • Havi nettó jövedelme eléri a mindenkor érvényes minimál bér összegét.
 • Nem szerepel a KHR negatív adós listán.

További részletekért látogasson el az UniCredit Bank oldalára. A tájékoztatás nem teljes körű.  További részletek a bank Általános Üzleti Feltételeiben, Lakossági üzletszabályzatában, a Kondíciós listájában és az Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetményében. Az E.ON az UniCredit Bank függő közvetítőjeként jár el. A bank a hitel nyújtásáról a bank Lakossági üzletszabályzatában, a Kondíciós listájában és az Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetményében rögzített feltételek mellett, a saját hitelbírálata alapján dönt.

(1) 3 millió forint fölötti hitelösszeg esetében kötelező a házastárs adóstársként történő bevonása a hitelügyletbe.

Klíma termékkel kapcsolatos vásárlási és fizetési folyamat


Kedvező fizetési konstrukció

Készülékét és annak beszerelését fizetheti egy összegben, vagy választhatja a 6 havi részletfizetést is, Önre bízzuk a döntést!

Klímavásárlás során teljes körű felmérést biztosítunk telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével, az egyedi eseteket pedig helyszíni felméréssel kezeljük, ezzel segítve az érdeklődőket a számukra megfelelő termékcsomag kiválasztásában.
 

A felmérést követően egyedi, az Ön igényeire szabott ajánlatot állítunk össze, melyek többféle kategóriájú klímaberendezéseket tartalmaznak. 


A megfelelő eszköz kiválasztását követően kiválaszthatja az Önnek kényelmes fizetési megoldást:
fizethet egy összegben, vagy 6 havi részletfizetéssel is. Amennyiben kiválasztásra kerül a fizetési forma, a szerződés aláírása a következő lépés.


Ezután a kivitelezőnk telefonon időpontot egyeztet Önnel a készülék beszerelésére, majd a kiválasztott időpontban beszereljük és beüzemeljük a terméket. A telepítésre és termékeinkre vonatkozóan is legalább egy éves jótállást nyújtunk, amely további karbantartási szolgáltatás megvásárlásával 2 évre is kiterjeszthető.


Miután megtörtént a beszerelés és a beüzemelés, és Ön megbizonyosodott a klímaberendezés rendeltetésszerű, helyes működéséről, valamint a szükséges tartozékok meglétéről, aláírásával hitelesen is igazolja, hogy a telepítés során minden a szerződésben rögzítetteknek megfelelően zajlott. 


Végül,
utolsó lépésként megküldjük Önnek a szolgáltatás kifizetéséhez tartozó számlát, amelyet korábbi választásuknak megfelelően egyösszegben vagy 6 havi részletben tud kiegyenlíteni a feltüntetett határidő(k)ig.