Mérőhelyét ellenőriztesse - Mérőhelyi követelmények

A regisztrált szerelő feladata, hogy még a telepítés előtt azonosítsa a mérőhelyen a lehetséges hibákat, kijavítsa azokat és kialakítsa a mérő kezeléshez szükséges ablakot, korszerűsítse a mérőhelyet. Enélkül a felhasználó biztonsága és hálózatunk megóvása miatt megtagadhatjuk a rendszer üzembe helyezését. Ilyenkor az újabb ellenőrzéshez a műszaki hiányosság elhárítását jeleznie kell nekünk. 

A regisztrált szerelők E.ON-tól független szakemberek, nem az E.ON munkatársai, de a minősítésnek köszönhetően megbízható szolgáltatást nyújtanak.

A mérőhely átalakítását a listán szereplő regisztrált szerelő végezheti. A már meglévő (plombált) fogyasztásmérőnél végzett munkák esetén szükséges lehet a mérőhelyen lévő záró pecsétek (plombák) eltávolítása. Ezt csak a listán szereplő szakemberek egy része végezheti. A költséghatékony és gyors ügyintézés érdekében keressenek ilyen regisztrált szerelőt. 

A fogyasztásmérőhely a felhasználó tulajdona, azon szerelőink (az elosztói engedélyes szerelői) átalakítást nem végeznek.

 
 
 

Az ellenőrzésről részletes szempontokat itt olvashat: 

Ha Ön olyan kivitelező, akinek nincs megbízott regisztrált szerelője, tehát a kivitelezéskor nem végzik el a mérőhely ellenőrzését és korszerűsítését, akkor erről a feladatról kérjük mielőbb tájékoztassa az ügyfelet.