Fontos információk: HMKE készre jelentés a járványhelyzet alatt

 
 
 
 
 
 
Háztartási méretű kiserőműveknél a készre jelentést követő mérőhelyi ellenőrzéseket (mérőcsere, mérő átparaméterezése) végezzük.

Karantén alá vont ingatlannál a hálózatra kapcsolást a karantén helyzet megszűnését követően tudjuk elvégezni. Fontos, hogy ezt jelezzék Nekünk.
 
Egyeztetés céljából munkatársunk keresni fogja a felhasználót, addig is kérjük türelmüket.

Mindent elkövetünk, hogy segítsük a koronavírus terjedésének megelőzésére tett kormányzati lépések sikerességét. Célunk, hogy ügyfeleink, munkatársaink, partnereink és hozzátartozóik egészségét megóvjuk, ugyanakkor az intézkedésekből adódó kellemetlenségeket is szeretnénk a minimálisra csökkenteni.

 
 
 

Készre jelentéshez kérjük az alábbi dokumentumokat és információkat küldjék el nekünk az araminfo@eon.hu e-mail címre:

  • Készre jelentési és kivitelezői nyilatkozat
  • Kiegészítő információk feltüntetése a készre jelentő nyomtatványon

(Pl. Mérőhely helye: közterületen/épületen belül/épület oldalfalán/telekhatáron/kerítés vonalában stb., Ingatlan: lakott/ lakatlan/karantén alá vont, stb.)

  • Érintésvédelmi jegyzőkönyv
  • Fénykép az inverterről és a környezetéről
  • Fénykép az inverteren található adattábláról
  • Fénykép az AC oldali elosztó tábláról (leválasztó eszköz, túláramvédelmi készülék (karakterisztika olvasható legyen), túlfeszültségvédelmi eszköz)
  • Fénykép a mérőhelyről

A fényképek alapján szükséges, hogy az eszközök azonosíthatóak legyenek, kérjük ennek megfelelően jó minőségű képet küldjenek.

Valamennyi HMKE hálózatra kapcsolás során kerülni kell minden személyes kontaktust, ügyelni kell a helyszínen tartózkodóktól való biztonságos távolságra.

A munka elvégzése során eltekintünk az egyes dokumentációk aláírásától, legyen ez akár elektronikus felületen vagy papíron.

Az invertert a helyszínen az ügyfélnek, vagy meghatalmazottjának be kell kapcsolni, kezelni kell. Kérjük a kivitelezőket adják át az ehhez szükséges információkat.