Hírek

Változás a HMKE elszámolásban

Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy az E.ON vállalatcsoportot érintő cégjogi átalakulás miatt 2020. május 1-től az egyetemes ügyfelek HMKE elszámolását az E.ON Áramszolgáltató Kft. végzi. Kérjük, hogy az érintett ügyfelek a betermelt többlet energia elszámolását az alábbi címre küldjék: E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft. - 9701 Szombathely, Pf.: 8.

Pandémiás intézkedések

Az elmúlt hetekben több megkeresést kaptunk a járványhelyzet miatt tett intézkedéseinkkel kapcsolatban.  Ezekre reagálva újra mérlegeltük a veszélyhelyzetből adódó kockázatokat és lehetőségeinket.

Mérőhelyét ellenőriztesse: mérőhelyi követelmények

A HMKE üzembe helyezése előtt a mérőhelyet és a méretlen fővezetékeket regisztrált szerelőnek kell ellenőriznie. A regisztrált szerelő bevonása az ügyfél vagy a megbízott HMKE kivitelező feladata.

Értesítés üzemzavarról és előre tervezett üzemszünetről

Ha szeretne időben értesülni az Önt érintő üzemzavarokról/tervezett üzemszünetekről, akkor regisztráljon az eon.hu/ugyintezes oldalon vagy keresse fel a tervezett üzemszünetek oldalunkat!

Változás a készre jelentési határidőben

A jóváhagyott csatlakozási dokumentáció a korábbi 180 nap helyett a jövőben 365 napig érvényes - a csatlakozási dokumentáció kivonat jóváhagyásától számítva.