Háztartási méretű kiserőművek hálózati engedélyeztetése

 
 
 

A tervezett rendszer hálózatunkhoz való csatlakozásához a hálózat vizsgálata, a rendszer engedélyeztetése és ellenőrzése szükséges. Oldalunkon ezekhez a lépésekhez talál segítséget.

 
 
 
 
 
 

Hírek, információk

Kivitelezői feladatok a HMKE rendszer telepítése után

Telepítést követően a kivitelező minden esetben átadja az ügyfélnek az épített rendszerre vonatkozó első felülvizsgálat jegyzőkönyvét.
 

Mérőhelyét ellenőriztesse - Mérőhelyi követelmények

Fontos, hogy mérőhelyét ellenőriztesse regisztrált szerelővel a rendszer telepítése vagy készre jelentése előtt.

 

A telepítésre rendelkezésre álló idő: 180 nap

A jóváhagyott csatlakozási dokumentáció érvényessége 180 nap, a rendszert ennyi időn belül kell készre jelenteni.

 

Érdeklik az engedélyeztetéssel kapcsolatos változások?

Kérjen rendszeres tájékoztatást!
*
*
*

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az adatok megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy az E.ON Hungária Zrt.; E.ON Energiakereskedelmi Kft.; E.ON Ügyfélszolgálati Kft. a fent megadott személyes adataimat ajánlat küldése és értékesítés céljából kezeljék. Az E.ON Hungária csoportba fenti tartozó társaságok elérhetőségei és adatai, és hozzájárulással kapcsolatos további információk az adatvédelemi tájékoztatóban találhatóak. A jelen hozzájárulás megadásával kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztató megismertem és azt elfogadom, az adatkezelési hozzájárulást a tájékoztató ismeretében teszem meg. Tudomásom van arról, hogy a személyes adataim kezeléséhez adott hozzájárulásomat bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonhatom. A hozzájárulás visszavonásának következménye az ajánlatadás elmaradása.

Adatvédelmi irányelvek

 
 
 
Lépjen velünk kapcsolatba!