Háztartási méretű kiserőművek hálózati engedélyeztetése

 
 
 

A tervezett rendszer hálózatunkhoz való csatlakozásához a hálózat vizsgálata, a rendszer engedélyeztetése és ellenőrzése szükséges. Oldalunkon ezekhez a lépésekhez talál segítséget.

 
 
 
 
 
 

Hírek, információk

Április 6-a előtt készre jelentett, még nem hálózatra kapcsolt HMKE

A rendszerek biztonságos hálózatra kapcsolásához és az ellenőrzések könnyítéséhez a járvány ideje alatt a készre jelentéseknél változtatásokat kérünk.

Pandémiás intézkedések

Az elmúlt hetekben több megkeresést kaptunk a járványhelyzet miatt tett intézkedéseinkkel kapcsolatban.  Ezekre reagálva újra mérlegeltük a veszélyhelyzetből adódó kockázatokat és lehetőségeinket.
 

Változás a készre jelentési határidőben

A jóváhagyott csatlakozási dokumentáció a korábbi 180 nap helyett a jövőben 365 napig érvényes - a csatlakozási dokumentáció kivonat jóváhagyásától számítva.

Érdeklik az engedélyeztetéssel kapcsolatos változások?

Kérjen rendszeres tájékoztatást!
*
*
*

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az adatok megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy az E.ON Hungária Zrt.; E.ON Energiakereskedelmi Kft.; E.ON Ügyfélszolgálati Kft. a fent megadott személyes adataimat ajánlat küldése és értékesítés céljából kezeljék. Az E.ON Hungária csoportba fenti tartozó társaságok elérhetőségei és adatai, és hozzájárulással kapcsolatos további információk az adatvédelemi tájékoztatóban találhatóak. A jelen hozzájárulás megadásával kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztató megismertem és azt elfogadom, az adatkezelési hozzájárulást a tájékoztató ismeretében teszem meg. Tudomásom van arról, hogy a személyes adataim kezeléséhez adott hozzájárulásomat bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonhatom. A hozzájárulás visszavonásának következménye a tájékoztatás elmaradása.

Adatvédelmi irányelvek

 
 
Lépjen velünk kapcsolatba!