Fontos információk és bankszámlaszám-változás

 
 
 

A németországi E.ON és az RWE csoport 2018-ban széles körű részesedés- és eszközcseréről állapodott meg egymással. Magyarországon ez azt jelenti, hogy az E.ON csoport a tranzakcióval kizárólagos  tulajdonossá vált az ELMŰ-ÉMÁSZ csoportban.

Az Európai Bizottság a tranzakciót jóváhagyta, és kötelezettségként előírta az E.ON Hungária csoport számára, hogy a villamos energia kiskereskedelmi versenypiacon végzett és az ahhoz szorosan kapcsolódó tevékenységét értékesítse.

 
 
 
 
 
 

Az adott üzletághoz tartozó felhasználói szerződések 2020. május 1-től jogutódlással átkerültek az E.ON Áramszolgáltató Kft.-be vagy az E.ON Energiamegoldások Kft.-be, a szerződésének fennállása és annak feltételei, továbbá az ügyfélazonosítóik változatlanok. Az ügyfélkiszolgálás sem változott, az eddig megszokott elérhetőségeken, módon és színvonalon történik.

 
 
 

Fontos változás, hogy 2020. május 1-től bankszámlaszámunk módosult


A bankszámlaszám-változás érinthette egyes ügyfeleinek számlabefizetését. A megváltozott bankszámlaszámokról és az ehhez kapcsolódó ügyfélteendőkről külön is tájékoztattuk érintett ügyfeleinket.