A Vállalat kategória jelöltje

 
 
 

 Ebben a kategóriában bármely magyarországi székhellyel rendelkező nagyvállalat, kis és középvállalat nevezhetett projektjével a hatékony, innovatív energiafelhasználás, fenntartható, okos megoldások, környezetvédelem és a megújuló energiahasználat területén.

 
 
 

Wattcom Villamossági Szolgáltató és Fejlesztő Kft.

WattReduktor

A motorosan szellőztetett társasházak villanyszámláját legnagyobb mértékben a tetőszellőző motorok működése növeli. Méréseink szerint egyes épületekben a liftek és világítás az elektromos fogyasztás mindössze 20%-át adták, a fogyasztás túlnyomó része inkább a szellőzőmotorok folyamatos működésének köszönhető.

 

2007-ben szabadalmi mintaoltalommal védettük le az általunk használt, amely a Légtechnikai motorok feszültségszabályozással megoldott működtetésén alapszik. Az így szabályozott szellőzőmotorok fogyasztását 40-60%-os mértékben tudjuk csökkenteni, míg ezen motorok fordulatszáma - vagyis az általuk szállított légtömeg mennyisége - csak 5-10%-ban csökken. Így javítani tudjuk a panelépületek tetőszellőzésének energiahatékonyságát és a lakótelepi társasházak szellőztetőmotorjainak fogyasztáscsökkentését. Az eljárás által mind a lakóközösség anyagi terhei, mind a fogyasztásai csökkennek és így a környezeti terhelés is.

 
 
 

Megtetszett a projekt? Szavazzon rá, és mindketten nyerhetnek!

Szavazzon kedvenc fenntartható kezdeményezésére és nyerjen 2 hónapos elektromos Nissan LEAF használatot!

Frissítse adatait további értékes nyereményeinkért!

  • 1 darab Electrolux robotporszívó
  • 1 darab iPhone XR 64 mobil
  • 3 darab Samsonite spinner bőrönd
  • 20 darab 20.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártya

Adja meg telefonszámát és adatvédelmi hozzájárulásával kapcsolatos nyilatkozatát  és így nemcsak többet tudhat meg az Önnek szóló kedvező ajánlatainkról, hanem most megduplázzuk nyerési esélyeit is!