Az elektromos gépjárművek jelentős fejlődésen mentek keresztül és előrejelzések szerint 2035-re az eladott új autók 55%-a elektromos jármű lesz, amelyekből akkor már 100 millió közlekedik az utakon és ez a szám folyamatosan nőni fog. Ígéretet és a „jó” energiával való feltölthetőségük kihívását hozzák magukkal.

Az E.ON és partnerei új korszakot jelentő hálózatot és töltőállomásokat valósítanak meg Európa-szerte a jövő fenntartható üzemanyag-ellátása érdekében. Az otthonokban, a szupermarketeknél, a városokban és vidéken egyaránt. Már ma is mintegy 12 ezer E.ON töltőpont üzemel és köti össze Európa minden térségét; 16.200 tonna széndioxid kibocsátását takarítják meg és ez a mennyiség tovább növekszik, miközben mi jó energia felhasználásával autózunk a jövő felé.

 
 
 
 
 
 

E.ON Drive Booster:

A használatra kész gyorstöltő-rendszer.
Töltő infrastruktúra mindenki részére, szinte mindenhol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mindenki az elektromobilitásról beszél, de valójában miről is van szó?

Az elektromobilitás (vagy e-mobilitás) az elektromos meghajtású járművek használatát jelenti, ideértve az összes (meglévő és potenciális) ügyfelünk mobilitási igényeinek kielégítésére irányuló szolgáltatást, terméket és programot.

Az e-mobilitás tehát magában foglalja az elektromos meghajtású járműveket és a járművek akkumulátorainak feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát, ideértve a szükséges hardver- és szoftvereszközöket és a tanácsadást.