Fedezze fel a „Mi” energiáját!

Csatlakozzanak a „Mi” energiájának közösségéhez! Ha mindannyian összefogunk, jobbá tehetjük a világot. Mert bármit is gondolunk saját képességeinkről, egyedül egyikünk sem olyan erős, mint „Mi” együtt.

Visszatekintve a történelemre, az emberiség mindig csak akkor tudott előrelépni, amikor az emberek és az ötletek találkoztak, és kiaknázták a közös alkotás, a „Mi” erejét. Ez az oka annak, hogy az E.ON-nál nemcsak az energia szállítására és biztosítására koncentrálunk, hanem arra is, hogy lehetővé tegyük, hogy az emberek, közösségek és vállalatok Európa-szerte olyan fenntartható világot hozzanak létre, amelyben mindannyian szívesen élnénk.

Nézzék meg sikertörténeteinket: ezek tanúsítják, milyen sokat léphetünk előre, amikor együtt dolgozunk, együtt alkotunk, és együtt lépünk előre, mert Mi együtt nem ismerünk lehetetlent.

 
 
 

A „Mi”sikerei: Európa legnagyobb tetőn elhelyezett napelemparkja az E.ON és az AUDI Hungária közös erőfeszítésének eredményeként

 
 
 
 
 
 

Mi, közösen tehetünk a fenntartható jövőért

Az E.ON-nál hiszünk az összefogás erejében. Napelemeinkkel, az elektromos autózáshoz szükséges töltőhálózat kiépítésével és e-flotta szolgáltatásunkkal – partnereinkkel, ügyfeleinkkel együtt –  aktívan részt veszünk a közös munkában a fenntartható mindennapokért.

 
 
 

A kihívásokkal teli úton mindenki támogatására szükség volt

Amikor egyesítjük a közösség és a környezetünk erejét, létrejön valami, amit korábban senki sem gondolt volna lehetségesnek. Például egy kis falu, amely sikeresen át tud állni 100%-ban önellátó, helyi és megújuló energiára.