Fedezze fel a „Mi” energiáját!

Csatlakozzanak a „Mi” energiájának közösségéhez! Ha mindannyian összefogunk, jobbá tehetjük a világot. Mert bármit is gondolunk saját képességeinkről, egyedül egyikünk sem olyan erős, mint „Mi” együtt.

Visszatekintve a történelemre, az emberiség mindig csak akkor tudott előrelépni, amikor az emberek és az ötletek találkoztak, és kiaknázták a közös alkotás, a „Mi” erejét. Ez az oka annak, hogy az E.ON-nál nemcsak az energia szállítására és biztosítására koncentrálunk, hanem arra is, hogy lehetővé tegyük, hogy az emberek, közösségek és vállalatok Európa-szerte olyan fenntartható világot hozzanak létre, amelyben mindannyian szívesen élnénk.

Nézzék meg sikertörténeteinket: ezek tanúsítják, milyen sokat léphetünk előre, amikor együtt dolgozunk, együtt alkotunk, és együtt lépünk előre, mert Mi együtt nem ismerünk lehetetlent.

 
 
 

A „Mi”sikerei: Európa legnagyobb tetőn elhelyezett napelemparkja az E.ON és az AUDI Hungária közös erőfeszítésének eredményeként

 
 
 
 
 
 

Mi, közösen tehetünk a fenntartható jövőért

Az E.ON-nál hiszünk az összefogás erejében. Napelemeinkkel, az elektromos autózáshoz szükséges töltőhálózat kiépítésével és e-flotta szolgáltatásunkkal – partnereinkkel, ügyfeleinkkel együtt –  aktívan részt veszünk a közös munkában a fenntartható mindennapokért.

 
 
 
 
 
 

A ma tetteivel egy szebb holnapért

A zöld energia előállítása, tárolása és elosztása korunk egyik legnagyobb kihívása. Mindannyiunkra szükség van, hogy megvalósulhasson. Rendelkezünk a technológiával, hogy mindannyiunk számára egy jobb jelent és jövőt alkothassunk. Azonban nem csak egy megoldás létezik.

A sorozat filmjei megmutatják nekünk a változás úttörői, hogyan fogtak össze az E.ON-nal, hogy legyőzzék a saját energetikai kihívásukat. Bemutatják, hogy így a világ tisztább, és zöldebb lesz. Minden célkitűzés , merész és törekvő- és valamennyi működik. Minden epizód igazolja, ha az emberek összefognak, és egyesítik ötleteiket, elköteleződésüket és erejüket- akkor Mi együtt nem ismerhetünk lehetetlent!

Változás úttörői sorozat

Európa legnagyobb tetőre szerelt naperőműve a Mi erejével

Freilassing

A természet ereje-Emberek, akik megalkotják a jövő energiáját

Simris

Az energiasziget, avagy emberek, akik megalkotják a jövő energiáját

Űrállomás a hotelben

Emberek, akik megalkotják a jövő energiáját

Hyllie

A holnap városa- Emberek, akik megalkotják a jövő energiáját

A kihívásokkal teli úton mindenki támogatására szükség volt

Amikor egyesítjük a közösség és a környezetünk erejét, létrejön valami, amit korábban senki sem gondolt volna lehetségesnek. Például egy kis falu, amely sikeresen át tud állni 100%-ban önellátó, helyi és megújuló energiára.